Home Welkom

Welkom

Welkom

Welkom ♥

Op de pagina over mij en welkom op mijn blog! Op deze pagina zie en lees je over mij en wat ik doe. Ontwerpen, schrijven, delen!

Natuurlijk leer je mij ook kennen in heel veel van de artikelen die ik schrijf, maar op deze pagina zie en lees je in één oogopslag wat je in ieder geval moet weten. Als lezer of als opdrachtgever. Want met jou als lezer ben ik ontzettend blij en met jou als opdrachtgever werk ik graag samen!

Strikjes

I ♥ my boys, girl and baby on the way, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

“My boys” zijn mijn drie lieve mannen. Met de ene ben ik getrouwd (2002, het jaar van de traan van Maxima) en van de ander twee ben ik de dolgelukkige mama (’10 & ’17). Het meisje is mijn aller stoerste, allerliefste dochter (’12). Wil je meer te weten komen over mij, ben je op zoek naar leuke DIY’s, lekkere recepten of leuke win-actie’s of wil je weten van welke producten ik juist heel blij of juist heel verdrietig werd? Dan ben je op mijn blog aan het goede adres!

Ontwerpen

Een tijd geleden had ik nog een webshop, deze heb ik (hopelijk tijdelijk) moeten sluiten. Ik verkocht daar handgemaakte t-shirts, sieraden voor grote en kleine dames & gehaakte newborn- en kinderartikelen. Waarom de webshop gesloten is, kun je op mijn blog lezen. Het ontwerpen doe ik nog wel, af en toe komt er nog iets uit mijn handen, maar voor nu als hobby. Het online magazine Mar-JoYa, daar ligt nu de focus.

De naam Mar-JoYa is een samenvoeging van mijn naam, Marjo, en het Spaanse woord voor sieraad, JoYa. Het woord JoYa wordt fonetisch uitgesproken als joh-ja & niet als joooja of goja trouwens.

Happy Reading ♥ !

Heel veel liefs ♥ Marjo