Home Welkom

Welkom

Welkom

Welkom ♥

Op de pagina over mij en welkom op mijn blog! Op deze pagina zie en lees je over mij en wat ik doe. Ontwerpen, schrijven, delen!

Natuurlijk leer je mij ook kennen in heel veel van de artikelen die ik schrijf, maar op deze pagina zie en lees je in één oogopslag wat je in ieder geval moet weten. Als lezer of als opdrachtgever. Want met jou als lezer ben ik ontzettend blij en met jou als opdrachtgever werk ik graag samen!

Strikjes

I ♥ mijn party of five, genieten met mijn gezin, toetjes, boeken, haken, strikjes, eenhoorns en regenbogen , roze en zwart, strikjes, lieve liedjes, CupCakes & taart, nieuwe schoenen & tassen, mijn keuken & Vintage.

Mijn party of five bestaat uit mezelf, mijn man, mijn jongens en mijn meisje. Man en ik zijn getrouwd in 2002, het jaar van de traan van Maxima. Van de ander twee heren ben ik de dolgelukkige mama (’10 & ’17). Het meisje is mijn aller stoerste, allerliefste dochter (’12). Wil je meer te weten komen over mij, ben je op zoek naar leuke DIY’s, lekkere recepten of leuke win-actie’s of wil je weten van welke producten ik juist heel blij of juist heel verdrietig werd? Dan ben je op mijn blog aan het goede adres!

Mar-JoYa is een persoonlijk Mama Lifestyle Magazine waar ik mama’s niet alleen mee neem in mijn persoonlijke leven, maar ze ook op de hoogte houd van allerlei interessants. Van vakanties tot beauty & fashion. Van trends en gadgets tot eigenlijk alles wat het leven als mama interessanter, leuker en vooral makkelijker maakt. Ik deel mijn enthousiasme en mijn uitdagingen wat betreft het moederschap in het algemeen en het mijne in het bijzonder.

Ontwerpen

Een tijd geleden had ik nog een webshop, deze heb ik (hopelijk tijdelijk) moeten sluiten. Ik verkocht daar handgemaakte t-shirts, sieraden voor grote en kleine dames & gehaakte newborn- en kinderartikelen. Waarom de webshop gesloten is, kun je op mijn blog lezen. Het ontwerpen doe ik nog wel, af en toe komt er nog iets uit mijn handen, maar voor nu als hobby. De drie kinderen, mijn werk en het online magazine Mar-JoYa, daar ligt nu de focus.

De naam Mar-JoYa is een samenvoeging van mijn naam, Marjo, en het Spaanse woord voor sieraad, JoYa. Het woord JoYa wordt fonetisch uitgesproken als joh-ja & niet als joooja of goja trouwens. Happy Reading ♥ !