Home INSPIRATIE A Little Lovely Company in actie voor Aleppo

A Little Lovely Company in actie voor Aleppo

by Marjo

Gisteren deelde ik een artikel met inspiratie voor cadeautjes onder de kerstboom. Een winkel vol inspiratie voor elke dag van het jaar is A Little Lovely Company.  Het is er nog niet van gekomen een bezoekje te brengen aan hun winkel. Helaas voor mij, goed voor mijn portemonnee.  A Little Lovely Company in actie voor Aleppo is een reden om daar verandering in te brengen denk ik.

Hoe hebberig ik kan zijn en worden wanneer ik naar de kinderkamerdecoraties kijk, het is verschrikkelijk. Ze zijn zo übercute. En nu met de buikbaby-hormonen wordt het er niet beter op. De lichtjes, de lichtborden, de posters. Ik zou er met liefde de complete kinderkamer mee vullen. De online shop probeer ik vooralsnog ook nog maar even te negeren. Wanneer de babykamer daadwerkelijk ingericht moet worden en het geslacht bekend gemaakt is, ga ik los.

A Little Lovely story…

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley startten hun Little Lovely avontuur vanuit een gedeelde passie: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Deze filosofie leidde tot een uniek merk dat zich richt op het ontwerpen van betaalbare producten met een ‘wow-factor’ die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

De filosofie van de oprichters is trouwens onmiskenbaar terug te vinden in de fysieke winkels als ook in de webshop.  Ik kan er niet zonder glimlach naar kijken. De filosofie beschrijven ze zelf heel duidelijk op de site. De filosofie van het leven net iets meer ‘lovely’ maken, zetten ze nu ook om in daden voor de kinderen van Aleppo. Ze voelen zich hopeloos en machteloos door de situatie in Syrië.  Ze willen samen met ons en Save the Children de handen in één slaan om de kinderen van Aleppo te helpen! Help je mee?

A Little Lovely Company in actie voor Aleppo

#aleppo #standbyaleppo | Er zijn geen woorden… hopeloos, dat is het gevoel. Wat kun je doen? Alles wat we kunnen doen op dit moment!  Onze lieve krachten bundelen. A Little Lovely Company heeft besloten om een van de weinige organisaties te helpen die er op dit moment aan kunnen werken. Save the children!

Hoe kun je helpen?

Voor elk verkocht Little Lovely Light, doneert A Little Lovely Company een euro aan Save the Children. Aan het eind van de actie zullen ze het opgehaalde bedrag zelfs verdubbelen! Ook kun je zonder een Lovely Light  te kopen meteen doneren.

Ik zocht nog een leuke manier om het geslacht van de baby bekend te maken en wat lijkt het me ineens leuk om hier onder anderen een Little Lovely Light voor the gebruiken. Nu nog verder brainstormen over hoe we de genderreveal aan gaan pakken. Maar wat ben ik gelukkig en blij dat ons kindje in een bedje terecht komt dat bij ons staat.

Want geen enkel kindje kan er voor kiezen waar hij geboren wordt, maar moet het wel doen met de omstandigheden waarin hij leeft. En alle kindjes zijn toch een beetje onze kinderen en voor elk kind wil je het beste toch? Alle kleine beetjes helpen!! Dus doe jij mee?

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.