CenterParcs Heijderbos aankomst en de eerste dag
Lifestyle Persoonlijke verhalen Travel

CenterParcs Heijderbos aankomst en de eerste dag

Afgelopen weekend waren we een heerlijk weekendje weg. We gingen voor de laatste keer met zijn viertjes naar CenterParcs Heijderbos. Doordat het de laatste keer met z’n vieren was, waren de verwachtingen misschien een beetje hoog gespannen. Het kan ook komen omdat er elke dag wel iemand ziek was, maar het was niet zo dat het hele weekend van een leien dakje ging.

We hebben het heel leuk gehad hoor, maar konden minder met z’n vieren doen dan gedacht. Omdat het verhaal te lang werd om mee te nemen in de strikjes van deze week, heb ik er een apart artikel over geschreven. Eerst over onze belevenissen, een aparte review over de bungalows, het park en het zwembad volgt nog.  Helaas zijn we niet uit eten geweest, wat heel hoog op het lijstje van René stond. We hebben besloten dat we dat zo snel mogelijk met z’n tweetjes gaan doen, dus onverwacht moet er nog een datenight voor de bevalling geregeld worden. Heel vervelend.  Wat we wel hebben gedaan? Genoeg gelukkig!

CenterParcs Heijderbos

Vrijdag was de aankomstdag, ik heb, aangezien Thomas ’s morgens nog naar school moest, gewoon de ochtend gewerkt. De dag ervoor had ik zoveel mogelijk klaar gelegd, dus René kon lekker zijn gang gaan met inpakken! Best fijn gevoel hoor, dat we meteen weg konden op het moment dat Thomas en ik klaar waren. Toch had ik wel steeds het gevoel dat ik iets vergat, maar dat gebeurd wel vaker. Ach, de kinderen en wij zaten in de auto, dan zou het wel goedkomen.

McDonald’s Cuijk

De heenreis verliep ontzettend voorspoedig. Tot Thomas ineens heel, heel, heel erg nodig moest plassen. En Elynn moest toen natuurlijk ook en ook meteen heel nodig. Van uit mijn ooghoek zag ik ineens een bordje met ‘McDonald’s 500 meter’. Als we daar nou eens gingen plassen. Thomas kon dat nog wel even volhouden zei hij. We hebben lekker wat te eten meegenomen om in de auto te picknicken het laatste stukje. Perfect! Met de buikjes vol kwamen we op het park aan.

Inchecken E-ticket

CenterParcs Heijderbos

Om niet op de aankomstdag in en uit de auto te hoeven en niet te hoeven wachten bij de receptie, hadden we er voor gekozen om in te checken met een E-ticket. Helaas lag onze sleutel er niet bij, dus moesten we alsnog naar receptie, dat was wel een beetje jammer. De kinderen en ik bleven maar in de auto samen en René ging snel die kant op. Gelukkig viel de duur van het wachten al met al mee, maar ik baalde er wel een beetje van.

Kindercottage

Speciaal voor de kindjes hadden we een Kindercottage geboekt. Het interieur is helemaal in junglethema en er is een speciale kinderslaapkamer ook in jungle-thema met 1 kinderstapelbed, wat net een tentje is en deze is voorzien van speelgoed. Er stond een grote zitzak én een tafeltje met twee krukjes. Papa en mama werden vooral blij van de NESCAFÉ Dolce Gusto en ik vond het feit dat de bedden opgemaakt waren heel fijn (ook al is René meestal degene die het doet). Ook de kindjes waren  hyperenthousiast over de bungalow. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de actuele CenterParcs aanbiedingen.

CenterParcs Heijderbos aankomst en de eerste dag Meteen bij binnenkomst stuiterden ze al. Het vloerkleed met blaadjes, de schatkaarttafel en de kussentjes vonden ze prachtig. Daarna gingen ze de badkamer in en werden ze nog blijer. De kinderkamer hadden ze toen nog niet eens gezien. In de review lees je wat we er verder zo super aan vonden.

Ziek als een klein vogeltje

Elynn lag niet lang daarna ziek als een klein vogeltje op de bank. Toch gingen we nog snel naar supermarkt, we hadden geen eten. Uiteindelijk gingen we voor onze easy peasy aankomstmaaltijd! Ze hadden alleen geen tortellini daarom werd het macaroni met hamblokjes. Verder geraspte kaas erover en rauwe tomaatjes er door. Komkommer er bij en klaar ben je.  Aangezien Elynn te ziek was om te zwemmen, gingen de jongens na het eten samen. Elynn wilde lekker in bad. Bekaf, maar wel opgeknapt van het bad, heb ik haar daarna op bed gelegd en ging ik lekker op de bank, MB’s er door jagen en The Voice kijken. Inclusief sinas en een zak Dorito’s. Mama vond het wel prima! Om tien uur of zo waren de mannen thuis en met glimmende oogjes snoepte Thomas lekker met me op de bank nog even van de Dorito’s mee.  Het was een goed begin van het weekend, ondanks ons zieke meisje.

Het vervolg over de zaterdag, zondag én de maandag kun je morgen lezen en later deze week plaats ik nog een review over de bungalow, het zwembad én het park. Is het een aanrader of een afknapper? Waarom kozen wij voor de tweede keer voor dit park?

♥MJ

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. […] las je al het eerste deel van ons bezoek aan CenterParcs Heiderbos vandaag deel ik over ons verblijf op CenterParcs Heijderbos het vervolg en het vertrek. Dag twee […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.