De leukste kinderfilms en familie films
What's new

De leukste kinderfilms en familie films

Binnenkort komen weer de leukste kinderfilms en familie films uit om lekker thuis vanuit je luie stoel te kijken. Heerlijk dat die tijd er weer aan komt. Samen met de kinderen op een druilerige dag een filmmiddag of avond organiseren. Ik beperk nog steeds zoveel mogelijk het normaliseren van bepaalde dingen en vind kinder- en familiefilms daarom erg prettig om te kijken. Kinderfilms met een boodschap, een familiefilm met een goed verhaal of mooi plot. Onderstaande films van Just Entertainment voldoen hier prima aan!

Just Entertainment is een Nederlandse uitgeverij die zich voornamelijk bezighoudt met het uitbrengen van dvd’s. De films zullen te zien zijn op: Ziggo, KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid en Proximus. Van een leuke & grappige animatie met de juiste dosis fantasie tot een inspirerende film over vriendschap en doorzettingsvermogen. Over het voor ogen houden van je doelen.

De leukste kinderfilms en familie films

De leukste kinderfilms en familie films zijn voor mij zoals gezegd; leuke films die mijn kinderen niet alleen entertainen, maar ook zelf leren nadenken en ze motiveren om het goede te doen en [voor hen] juiste keuzes te maken, zonder anderen te schaden. Dat soort werk.

Harvie en het Magische Museum

De 10 jaar oude Harvie doet me een beetje aan mijn oudste denken. Daarom staat deze bovenaan mijn “te zien”-lijstje. De animatie stijl spreekt me daarbij ook heel erg aan.

Harvie is een beetje nerdy, én een hele fanatieke gamer met één doel: het halen van het laatste en onmogelijke level van zijn game. Als Harvie uiteindelijk in de ‘Gamers Hall of Fame’ terecht komt, zullen de pestkoppen op school hem respecteren en zelfs zijn verstrooide vader, Mr. Spejbl, zou eindelijk trots zijn!

Harvie en het Magische Museum

Althans, dat is wat Harvie dacht…Maar het blijkt dat het winnen van de game eigenlijk het begin is van het echte avontuur, een avontuur dat Harvie, zijn hond Jerry en zijn saaie buurmeisje Monica meeneemt naar het vergeten rijk van het oude poppenmuseum!

Als Harvie per ongeluk de magische schijf vindt , brengt hij niet alleen het museum met alle coole puppets, maar ook de oude legendarische puppetmaster tot leven! En als Harvie ontdekt wat hij veroorzaakt heeft, zal hij zijn gameskills moeten upgraden  naar een nieuw level en al zijn moed verzamelen om de gekke puppetmaster te verslaan en zijn vader en de rest van de stad te redden! Gaat het hem lukken?

Release: 22-9-2020 | te zien op: Ziggo, KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Rakuten en Telenet TV-Theek.

Preview Harvie en het Magische Museum

Voor een kleine preview [de film is in het Nederlands gesproken, de trailer is alleen even in het Engels]:

 

Pietje Kortstaart

Deze film is oorspronkelijk gebaseerd op de boekenreeks Pietje Kortstaart, geschreven door de Zweedse schrijver Gösta Knutsson. Een échte klassieker in een nieuw modern jasje en wordt vertoond op Cinekid. Pietje Kortstaart is een schattige tijdloze animatie die gaat over een verwend katje die zijn staart verloren is.

Pietje Kortstaart

Als het op een normale, rustige dag onverwachts begint te stormen wordt Pietje van het rustige platteland meegenomen naar een drukke en vreemde stad. Als nieuwe kat in een vreemde stad is het helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt… Maar dan leert Pietje Maya Witbaard kennen en worden ze vriendjes. Samen nemen deze schattige karakters je mee op een avontuur.

Release: 8-10-2020 | te zien op: KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid, Telenet TV-Theek

Madison – Een supersnelle vriendschap

Madison is de beste wielrenster van haar ploeg,  en om nog beter te worden gaat Madison in de zomervakantie op trainingskamp. Door het trainingskamp probeert Madison in de voetstappen van haar vader te treden, namelijk professioneel wielrenner te worden.  Maar dat loopt alles behalve zoals gepland…

Voor ze het weet moet ze ongewild haar racefiets inruilen voor een mountainbike en begint er een heel nieuw avontuur wat haar aan het denken zet… Gaat Madison haar eigen weg, of gaat ze toch haar vader achterna?

Release: 29-10-2020 | te zien op: Ziggo, KPN, iTunes, Google Play, Amazon, Cinekid, Proximus

❥ Binnenkort maak je in de winweek kans op 3 x  een iTunes code twv  € 9.99 voor Harvie en het Magische Museum. Houd hiervoor de Facebookpagina goed in de gaten!

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.