Ouderschap

De perfecte lunchbox en schoolbeker

Back to school betekende in ons geval, allebei naar de lagere school. Allebei komen ze tussen de middag thuis, maar allebei moeten ze natuurlijk wel hun gruiten en drinken voor tussendoor mee naar school. Inmiddels hebben wij wel de perfecte lunchbox en schoolbeker gevonden!

Wat een ellende wanneer je schooltas onder de ranja zit! Helemaal nu Thomas in groep 3 zijn taakbrieven mee naar huis krijgt. Alhoewel de kunstwerken die op school gemaakt worden, het natuurlijk ook verdienen om heelhuids thuis te komen. Gelukkig hebben we niet heel lang hoeven zoeken. Toen Thomas naar school ging en Elynn naar de peuterspeelzaal, mochten Pollewop en Muppet allebei voor zichzelf een setje uitzoeken.

De lunchboxen zijn niet alleen handig voor mee naar school trouwens maar ook voor naar het werk. Heel af en toe leen ik er stiekem eentje om mijn eigen fruit mee te nemen. Ze zijn ook handig voor een dagje er op uit of zelfs voor thuis en buiten als ze achter het huis spelen. Drinken, deksel er op en klaar, geen beestjes in de bekers. Dat wij fan zijn van Rosti Mepal dat mag duidelijk zijn.

De perfecte lunchbox en schoolbeker

Met name het anti-lek principe van de lunchbox en schoolbeker ben ik erg tevreden over. Wat ik al zei, niets is vervelender dan ranja of sap van de tomaten in de lunchbox door je tas. Het is natuurlijk wel handig wanneer de kinderen zelf de spullen ook goed sluiten, maar dat gaat hier eigenlijk altijd goed. Helemaal omdat het niet een erg lastig systeem is. Als ik kijk hoe er wel eens (al dan niet per ongeluk) met de tassen gesmeten wordt, ben ik ook blij met de stevigheid van de artikelen van Rosti Mepal.

De lunchbox en schoolbeker kunnen in de vaatwasser. Toch mistte ik nog wel een setje voor Elynn. Zoals ik al aangaf gaan ze nu beide naar de lagere school. De vaatwasser gaat hier niet elke dag aan, dus allebei twee setjes is wel handig. Heel blij was ik dus dat ik voor Elynn nog een extra setje mocht uitzoeken van Rosti Mepal. De keus voor haar was makkelijk! Zoals je in het blog over haar verjaardag las, is de liefde voor Frozen hier nog lang niet over. Nu er nog een (voor ons) nieuwe set van de zusjes is van Rosti Mepal, heb ik die uiteraard voor haar gekozen!

winweek voor Pollewops verjaardag!

Nog leuker is dat dit de eerste dag is van de winweek voor Pollewops verjaardag! Dat betekent dat ik een set weg mag geven aan één van jullie! Wil jij de perfecte lunchbox en schoolbeker winnen? Om mee te doen laat je een reactie onder dit blog achter. Je mag vertellen dat je mee doet, of voor wie je mee doet of waar je het voor zou gebruiken, waarom je meedoet, het maakt niet uit! Een reactie is voldoende.

Extra kans?  Like de pagina van Rosti Mepal of volg  Mar-JoYa op Facebook kun je daar zien wie gewonnen heeft. Hier rechts zie je nog hoe je Mar-JoYa kunt volgen op Instagram en Twitter. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2016 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Verderop in de week volgt er trouwens nog een winactie die hier prima bij past. En zoals belooft komt er dus deze week elke dag een winactie online! Je maakt elke dag evenveel kans, want voor alle winacties worden alle namen ingevuld en dan wordt er geloot. Houd het blog en/of mijn Facebookpagina dus extra in de gaten. 

 

rosti

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

15 Reacties

 1. Monique zegt:

  Voor mijn dochtertje doe ik graag mee met deze winactie. Ze had voor haar eerste schooljaar (vorig jaar) een mooie roze Mepal drinkbeker én lunchtrommel (met haar naam erop), maar door een stom ongelukje zijn die nu helaas stuk. Hoe leuk zou het zijn wanneer ik haar kan verrassen met een prachtig nieuw setje 🙂

 2. Marian zegt:

  Mijn zoontje gaat bijna naar de basisschool en kan wel een goed nieuw en stoer setje gebruiken. Hij vindt Cars (Grand Prix) of Paw Patrol erg leuk. Een van die twee zou echt geweldig zijn!

 3. Leuk! Ik ben de lekkende bekers van Action beu dus loot graag mee!

 4. […] hun tas in de gang gooien en doorlopen. Niets is vervelender dan ranja of sap van de tomaten in de lunchbox door je tas en daar hoef je niet bang voor te zijn. Ze kunnen in de vaatwasser en zijn er in heel […]

 5. Saskia zegt:

  Leuk! Ik maak graag kans voor mijn zoontje

 6. Marian Zw zegt:

  Ik doe mee voor mijn zoon in groep 1. Zeker op de dagen dat hij moet overblijven kunnen we wel een extra setje gebruiken. Volg beide facebook pagina’s

 7. Adelaide zegt:

  Gefeliciteerd! Doe graag mee voor Rosalie die volgende maand naar groep 1 gaat. Volg de Rosti Mepal en jouw FBpagina.

 8. Super leuk! Alyssa is dol op Frozen, en op haar kleine zusje. Dit zou zij een geweldige set vinden om mee naar school te nemen!

 9. Ik doe mee voor Sarah dan heeft ze ook een beker en broodtrommel voor het overblijven!

 10. Gefeliciteerd! Mijn dochter wordt morgen 4 jaar, dus Ik doe natuurlijk voor haar mee!
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties wk 39My Profile

 11. Gefeliciteerd met de verjaardag van Pollewop! Ik maak graag kans op een set met Frozen voor onze oudste dochter

 12. andrea Smeenge zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Pim. Handig voor zijn fruit en drinken op school!

 13. Alyt van der Heide zegt:

  He wat leuk. Mijn jongste dochter van 4 heeft ook dit Frozen Setje. Mijn oudste dochter kan wel een nieuwe Mepal set gebruiken. Doe voor haar mee!

 14. Ik doe graag mee voor mijn dochter Jara. Zij gaat vanaf 25 oktober ook naar de “grote school”. Zij zal op bepaalde dagen ook over blijven. Ik denk dat ze heel blij zal zijn met een mooi Frozensetje om haar drinken en broodjes in mee te nemen.

 15. Doe heel graag mee voor jesse aangezien hij over een paar weekjes ook naar school gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.