De vakantie voorbij
Persoonlijke verhalen

De vakantie voorbij

Weg, de hele dag kunnen knuffelen met Muppet. Weer een jaar wachten op Moederdag. Niet meer uitslapen. Afscheid nemen van het songfestival-gevoel (ja, ik ben fan) tot volgend jaar. Niet meer alles mag, want de klok bestaat even niet….en zo kan ik nog wel even doorgaan…..De vakantie voorbij…

Afscheid nemen van het songfestival gevoel hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn, wat had ik een chickenskin bij de eerste halve finale, & ja, natuurlijk van Ilse en Waylon! Het enige wat bij mij alleen steeds door mijn hoofd bleef spoken: “Kunnen we eens winnen, doet er een man met een jurk, een baard én een statement mee” .…..en  zo geschiedde. Bij mij blijft alleen een enorm trots gevoel over en ik geniet nog steeds van het nummer!

De vakantie voorbij

Mijn moederdag was geweldig.  De kleine man kwam zelf al aangetrippeld, klom via paps in het grote bed, gaf een kus met de woorden: “fijne Moederdag, mama”  Smelt, knuffel, nog even dommelen. Toen klein meisje wakker werd, werd ze heerlijk bij mij gelegd en zijn we lekker blijven liggen, terwijl de mannen de keuken in doken.

Knoedel’n en fijne geluiden van beneden, ik was al klaar! Maar wat een verwennerij hadden ze nog in petto! Na een te aandoenlijk, dapper opgezegd versje (géén gedichtje, denk er om) & prachtige kunstwerken, mocht ik genieten van een heerlijke fruit/yoghurt-smoothie met daarbij enorm donkere (van de granen) broodjes. Ze hadden ontzettend hun best gedaan. Broodje was belegt met roerei, rucola en gebakken nootham: yummieyummie Ik kan daar zo van genieten!

De vakantie voorbij

Dubbele dag

Het is wel voor altijd een dubbele dag, weten dat er een mama heel erg gemist wordt (wel meer, maar voor ons eentje in het bijzonder!) en  kijken naar je rijkdom en beseffen dat het niet makkelijk en vanzelfsprekend was & er bij stilstaan dat het voor veel mensen nog niet makkelijk is en/of nooit zal worden (ook weer voor veel, maar bij mij voor een paar in het bijzonder. Het maakt het verdriet niet minder, maar er wordt aan jullie gedacht.)

Gelukkig betekent het begin van het gewone leven, in dit geval ook een hartelijk “HALLO” “Hallo, winnares van de Mar-JoYa Moederdag-WIN- actie”. Wat was het moeilijk! Natuurlijk gaat het cliché ook hier op…iedereen verdient het. Toch ga ik er maar eentje kiezen. Nynke Hop! Jij wint (via Klarian), een setje knipjes voor je lieve leuke dochter Elise. Klarian, ik stuur je vanavond een berichtje.

Daarnaast is er ook weer tijd voor het vullen van de webshop in de loop van de week. Mijn modelletje heeft alvast een diadeem (uit de WK-collectie :)) en een haarband geshowd <3

De vakantie voorbij

betekent het ook: “Hallo, meer één op één quality-time met Pollewop”, “Hallo, opgeruimd huis” & “Hallo, me-time”, want Pollewopke slaapt nog overdag…… Vandaar dat jullie dit blog kunnen lezen, Marktplaats weer gevuld gaat worden, er weer overzicht is in huize Weltevree, er een prachtig duplo-huis in de woonkamer staat waar je dan wel weer je nek over breekt & het dus best fijn lijkt te zijn dat er weer een vast ritme is!

Hoe werkt dat voor jullie? Zoeken jullie naar invulling of vullen de dagen zich vanzelf 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.