Doctor Squish Squishy Maker
Feest Reviews Spelen en leren

Doctor Squish Squishy Maker

Magisch zand, kleien, slijm, smurfensnot, ik vind het allemaal maar niks. En hoe minder leuk ik dat DIY sensorisch kinderspeelgoed vind, hoe geweldiger het volgens de kinderen is. Cool DIY-slijm maken, het kneden van het smurfensnot. Naar mijn idee kan het alleen maar mis gaan en gedoe opleveren. In alle eerlijkheid, als zij iets willen DIY-en heb ik ook vaak net iets anders op de planning. So please come in Doctor Squish Squishy Maker!

Want iedereen kan nu zijn eigen squishies maken met de Squishy Maker en ik heb er amper omkijken naar gehad. Elynn voelde zich helemaal de nieuwe Doctor Squish! Voor iedere ouder die het gemist heeft; Doctor Squish is de nummer 1 squishy doc op Youtube, TikTok en Instagram. Ze maakt allerlei soorten DIY slime, reviewt putty en alles squishiliscious. Elynn kan de Squishy Maker zelf  pakken als ze er zin in heeft. De eerste keer zat ik erbij voor de foto’s en kon ik meteen hier en daar een handje helpen. De keren daarna heeft ze alles zelf gedaan.

Doctor Squish Squishy Maker wat zit er in 

In het pakket vind je de handleiding en ook al denk je dat het nodig is, we hadden hem er wel even bij om stap voor stap te checken wat er moet gebeuren.

Doctor Squish Squishy Maker wat zit erin

Er zit een lepel in met slijmpoeder, 2x gekleurde latex ballonnen, 4 transparante TPR-squishy’s. Verder krijg je glitters, confetti, 3 herbruikbare clips, een rolletje gekruld lint en twee kleuren inkt. Dus eigenlijk alles om zes squishy’s te maken. Het enige wat je nog toe moet voegen is het water. Het was handig om dat vast klaar te zetten voor we begonnen!

doctor squish squishy maker

Mochten al deze Squishy maker spulletjes er trouwens iets te snel door heen gaan, je kunt een navulset voor de Squishy Maker kopen.

Squishy Maker // hoe werkt het

In het kort maak je met de Doctor Squish Squishy Maker je eigen squishy’s door je squisy met de pomp tot het gewenste formaat op te pompen. Dan vul je de squishy met met wat jij maar wilt. Je eigen spullen of alle spulletjes in het pakket. Ben je klaar, maak je de squishy los en doe je de herbruikbare clip eromheen. En dan?Spelen maar!!

opruimen dr squish squishy maker

Elynn was zo bijdehand om te ontdekken, dat toen ze klaar was, alles weer in de Doctor Squish Squishy Maker kon doen. Alles zat op die manier mooi bij elkaar, zo kon ze de volgende keer meteen beginnen. Alleen een flesje water klaar zetten en gaan met die squish!

Squishy Maker funday!

Wat hebben we een lol gehad samen! Om de gebruiksaanwijzing die we af en toe niet helemaal begrepen, om onze flauwe grapjes er omheen én van het maken van de allereerste squishy, omdat het zo nieuw was. Het was zo leuk dat ik zo snel mogelijk nog een keer weer samen aan de slag wil. Allebei een kleintje, dan heb ik mijn eigen zelfgemaakte stressballetje.

Squishy Maker funday

Het is, als je het door hebt zo simpel om te doen, maar dat maakt het zo leuk. Geen poespas, geen gedoe, weinig tot geen hulp nodig en met een onwijs leuk resultaat. Denk wel om de tip om hem in een schaal of kommetje te bewaren. De eerste van Elynn ging op een gegeven moment lek, dan is het wel fijn dat het ergens in ligt. Daarbij beschadigd je squishy sowieso minder snel zo.

Ik vind het een perfect cadeautje voor kinderen vanaf acht jaar, die van knutselen, DIY en fidgettoys houden. Het maken van de squishy’s is onwijs relaxt en iedereen kan wel een stressballetje gebruiken! Dus weet jij nog niet wat je voor Sinterklaas, Kerst of die verjaardag kopen moet. Zet deze dan op het lijstje!

❥ Meer weten over het hoe en wat van de Doctor Squish Squishy Maker? Check dan snel de reel op Instagram!

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.