Lifestyle Persoonlijke verhalen

Goede voornemens

Goede voornemens

Goede voornemens heb ik niet gemaakt, die schijnen na ongeveer twee weken ergens op zolder te belanden. Bij de kerstboomstandaard en de kampeerspullen. Of links achter al die dozen die ongeopend van het ene naar het andere huis mee verhuizen.

Ik heb een “Turflijstje”. Een soort Bucketlist, of misschien meer een “2-Do-list”. Soms haal ik er wat af, doelen en dromen veranderen immers? Soms zet ik er iets bij en soms stel ik mijn wensen bij. Vandaag besloot ik om mijn lijstje voor dit jaar online te zetten. Nu eerst alleen de persoonlijke. Als inspiratie, maar ook om het hier letterlijk af te kunnen vinken. Leek me leuk!

De wensen, dromen en doelen staan in willekeurige volgorde en ik blijf er mee doen wat ik deed; afvinken, bijstellen, er af gooien. De nummers zijn om te kunnen verwijzen naar de blogs over het verwezenlijken van de “2-Do’s”.

#1 Vaker “ja” zeggen, minder nadenken, minder bedachtzaam, meer buiten de lijntjes én buiten mijn comfortzone.

#2 Weg doen. Letterlijk. Niet meer zoveel bewaren. Ik keek laatst op zolder en dacht: als ik ooit sterf, wat bezorg ik mijn kinderen dan een pak werk. Denk aan de dozen die mee blijven verhuizen.

#3 Weer minimaal 5 kilometer aaneengesloten kunnen rennen. Hierin is de volgorde wel handig. Om een aantal van de volgende punten af te kunnen strepen, moet ik eerst deze halen.

#4 Meedoen aan een Mudrun.
Staat gepland voor 27 april 2016. Dan ga ik met mams “Deur Kielster Daarge Broezen“.

#5 10 Kilo afvallen. Rustig aan, door bewust eten, bewust leven, bewust bewegen. Afvallen en toch genieten.

#6 Naar EuroDisney met de kinderen. Dit is zolang mijn persoonlijke wens geweest. Dankzij mijn lieve man, heb ik daar mijn dertigste verjaardag gevierd. Nu zou ik dat heel graag delen met Muppet en Pollewop.

#7 Meedoen met de Colorrun!

#8 Weekendje (of, nou ja, eerst maar een nachtje) weg met z’n tweetjes.

#9 Meer rust, meer slapen, minder online, meer offline. Plannen en daar aan houden. Meer balans, meer ritme. Op mijn werk gaat dat prima, maar thuis mijn tijd verdelen tussen werk, het huishouden en de kinderen, dát is nog wel een dingetje.

#10 Rennen over het TT-Circuit.
Staat ook gepland op 18 juni 2016

#11 Schaatsen met de kinderen

#12 “iets” doen voor een goed doel. Een vage. Dat is deze ook nog. Het moet nog vorm krijgen, wat ga ik doen en voor welk doel. Misschien via een samenwerking met andere bloggers en/of webwinkelhelden.

#13 meedoen aan een PopQuiz 

#14 meedoen aan de 4-mijl

#15 horloge René laten graveren; voor zijn eerste Vaderdag heeft hij een heel mooi horloge gekregen. Het graveren zou moeten wachten op ons tweede kindje en die is inmiddels drie

#16 mijn trouwring laten verkleinen. De ring is me nu al een tijdje te groot, maar er gaan ook nog een aantal kilo’s af en als dat zover is, kan mijn ring eindelijk kleiner

#17 nog meer genieten van de kleine dingen. Meer door de ogen van mijn kinderen kijken. Niets is vanzelfsprekend, alles is even bijzonder

#18 mijn haar weer paars verven, het liefst “Dark Tulip” van Directions. Vroeger heb ik mijn haar elke kleur van de regenboog gehad, nu wordt het wel een keer weer tijd. Ben zelf heel benieuwd hoe het staat nu mijn haar lang is, want toen het alle kleuren van de regenboog was, had ik kort haar….

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.