Home FEEST Goo Jit Zu Shifters review

Goo Jit Zu Shifters review

by Gastauteur
review goo jit zu shifters

Door Yvonne – Al een paar dagen stond er een doos in de gang met Levi’s naam erop. Door drukte kwam ik er niet eerder aan toe dan zondag om er met hem voor te gaan zitten. Eindelijk mocht Levi de doos open maken en wat een verrassing! 2 Goo Jit Zu shifters helden kwamen er tevoorschijn. In de doos zaten Thrash en Rock Jaw

De helden van Goo Jit Zu exploderen hun nieuwe avontuur in! Goo Jitzu shifters zijn namelijk de bekende rekbare superhelden en -schurken, maar met een twist.De Shifters hebben een doorzichtig lichaam en je kan door de ‘core te crushen’ ze permanent van kleur laten veranderen! De figuren zijn flexibel en elastisch, dus bereid je voor op de ultieme heroïsche squishy strijd vol flexibele vechtmoves!

Goo Jit Zu Shifters

Snel werd de verpakking open gemaakt en de actiefiguren werden bekeken. Beide hebben een doorzichtig lichaam welke zijn gevuld met een vloeistof en het viel ons meteen op dat Rock Jaw een stuk minder gevuld was dan Thrash. Later werd ons duidelijk waarom dit zo was.

De figuren zijn zoals gezegd, flexibel en elastisch. Een Goo Jit Zu held kan tot 3x zijn eigen lengte rekken en weer terug gaan naar zijn originele vorm! Dit hebben we uiteraard flink getest.

squishy stretchy goo jit zu

Goo Jit Zu Shifters review

Toen was het tijd om te kijken wat het balletje was wat in het lichaam van de actieheld zit. Uiteraard mocht Levi proberen de balletjes kapot te knijpen.

goo jit zu trash kleurenbomEr werd gedrukt en geknepen maar er gebeurde vrij weinig. Toen mocht ik het eens proberen. Wat ik ook deed, er gebeurde helemaal niets. Ja, mijn duimen deden er pijn van! Daarom hebben we de hulp van Ralph maar ingeroepen. Na een tijdje proberen is het hem uiteindelijk gelukt de balletjes te crushen. Levi vond het erg jammer dat dit voor hem eigenlijk niet te doen was.

Colourchanging of Orbies Goo Jit Zu Shifters 

In het balletje zit een vloeistof waardoor de kleur veranderd (Thrash) of er zitten orbies in waardoor je actieheld in een soort squishy veranderd (Rock Jaw).

rock jaw na

Dit verklaarde ook waarom er in Rock Jaw minder vloeistof zit dan in Thrash. De orbies hebben natuurlijk ruimte nodig om groter te worden. Volgens de verpakking zou dit ongeveer 4 uur duren en dit klopte aardig. Je zag de orbies steeds groter worden. 

review goo jit zu shifters trash

Thrash ging van doorzichtig blauw naar egaal blauw met een soort glitterwolk erin.Het laten veranderen van kleur, kan overigens maar één keer.

Ervaringen van Levi

Wat vond Levi? Hij vond de actiehelden er stoer en cool uitzien en vond het erg leuk dat ze zo elastisch zijn. Wel vond hij het jammer dat het balletje voor hem eigenlijk niet te crushen is. Dat wou hij heel graag zelf doen. De afgelopen dagen heeft hij ze elke dag wel gepakt om ermee te spelen of om ze als squishy te gebruiken. De broekjes kunnen uit dus die worden ook regelmatig omgewisseld.

❥ Een ideaal cadeautje voor verjaardagen of de feestdagen, omdat er 7 verschillende Goo Jit Zu Shifters om te verzamelen. Dus wie weet, zal ook Levi’s collectie nog groter worden. 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.