Home | NEW IN | Hair Fashion Night

Hair Fashion Night

by Marjo
Hair Fashion Night

De L’Oreal HAIR FASHION NIGHT is HET event om de laatste haartrends te ontdekken met jouw vriendinnen!  Op mijn blog deel ik natuurlijk het één en ander over mijn verschillende haarkleuren met je. Vroeger kleurde ik het meestal zelf, nu laat ik het graag over aan de professionals.

Heb jiij zin in een leuke avond met vriendinnen? Word jij graag op de hoogte gebracht van de nieuwste trends en stijlen. Tijdens de L’Oreal Hair Fashion Night probeer je de trends van dit moment gratis uit met al jouw vriendinnen in één van de LÓreal top salons! Boek nu een gratis stylingsessie* en beleef  op 15 juni 2017 de salon op een unieke manier, tijdens een gezellige inspirerende avond. Een avondje geen mama, een avondje met vriendinnen en gezelligheid!

Al sinds 1909

L’Oreal voorziet kappers al van de meest innovatieve producten sinds 1909. De producten worden getest en goedgekeurd door grote namen in de kapperswereld. Daarnaast zet  L’Oréal Professionnel zich in om kappers te helpen in hun dagelijkse leven met een programma dat erop gericht is spier- en gewrichtsaandoeningen te voorkomen, die 75% vertegenwoordigen van alle kappersaandoeningen.

LAAT JE INSPIREREN OP DE STYLE MY HAIR APP!

L’Oréal Professionnel heeft speciaal voor jou de top 10 haartrends van het seizoen geselecteerd, allemaal gespot op de catwalk tijdens Fashion Week: Nu Waves, Front Braid, Curl Bowl, Venus Waves, Mohawk Braid, Pony Tail, Wob, Messy Side Braid, Shaggy Hair en Braided Bun. Voor welke look ga jij? Can’t wait? Probeer ze nu alvast uit op de Style My Hair App. Bind je haar vast, neem een foto en selecteer de vorm van je gezicht!

Hair Fashion NightKies daarna een haarstijl waar jij nieuwsgierig naar ben en kijk hoe het staat! Ook kun je verschillende kleuren selecteren om te kijken of het bij je past. De kinderen vonden het in ieder geval een ontzettend leuke app en ik kan me voorstellen dat je er zelf ook echt iets aan kunt hebben. Behalve het kijken hoe kapsels en kleuren bij je staan, kun je je ook laten inspireren en adviseren door middel van de verschillende artikelen die je in de app vinden kunt. Adviseren over welke haarstijl het beste past bij jouw gezichtsvorm bijvoorbeeld.

Save the date!! Maak een afspraak voor de L’Oreal Hair Fashion Night op 15 juni 2017 en ontdek! Laat je persoonlijk inspireren, stylen en adviseren ♥

 


*Van 20 minuten, op droog haar

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.