Home PERSOONLIJK Hip en Happeningmarkt Appingedam

Hip en Happeningmarkt Appingedam

by Marjo

Wat was het een leuke dag!! Prachtig weer, een primeur, een prachtige locatie, een lieve random act of kindness & veel leuke mensen… waaronder mijn buurvrouwen van Leukies, het ontmoeten van Linda van Anden Hånd Deens wonen die ik via Twitter volg…het waren de ingrediënten voor een ontzettend geslaagde markt.

Het opbouwen ging dankzij mijn lieve behulpzame man heel snel. Heerlijk dat je met toeval en wat bij elkaar geraapt materiaal een leuk ingerichte kraam kan maken! Voor de knipjes gebruikte ik de la van het buikkastje van mijn overgrootouders en René had een briljant idee voor een diadeem-slinger waardoor de zijkant van de kraam ook leuk aangekleed was.

Hip en Happeningmarkt AppingedamBij de supermarkt had ik een leuk sinaasappelkistje gevonden die omgekeerd de armbandendisplay leuk uit liet komen én in het naai-blikje van oma kwamen de “kaartje+armbandje=kadootje” setjes heel mooi nostalgisch uit.

Hip en Happeningmarkt Appingedam

Hip en Happeningmarkt Appingedam; nieuw item

De “kaartje+armbandje=kadootje” setjes zijn een superleuke samenwerking met Met Slingers, maar deze show ik natuurlijk in een “In the spotlights”-blog 😉 Hier een klein voorproefje:

Hip en Happeningmarkt Appingedam

Random act of kindness!

Als je haakt krijg je heel veel leuke reacties van oudere 😉 dames die het handwerken met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Ik word heel blij als ik van zulke “oudgedienden” complimenten krijg, zo lief!

Bevestiging krijgen is fijn en van de verhalen van vroeger kan ik echt genieten! Gisteren kwam er een lieve dame aan mijn kraam die me een lief verhaal vertelde. Ze haakte zo stijf dat haar jurkje voor de pop, wat ze moesten haken, te klein was en gewoon rechtop op tafel stond toen de werkjes werden getoond. Verder vertelde ze over de diamantsteek, een voor mij onbekende steek, ik beloofde haar de steek op te zoeken als ik thuis was. Een hele tijd later kwam deze lieve mevrouw nog even langs. Ze woonde in de buurt en had nog twee oude haaktijdschriften gevonden, die wilde ze me graag geven, misschien dat de bewuste diamantsteek er in stond. Ik ga straks als de kindjes slapen even heerlijk met de magazines zitten en alleen al genieten van de “charme van de oudheid”.

Hip en Happeningmarkt Appingedam

De Hip en Happeningmarkt Appingedam vind ik een hele bijzondere! Alle standhouders samen geven deze markt een crafty, nostalgische, warme, gezellige, retro sfeer! Als je het hebt gemist, zet de volgende dan zeker in je agenda! Ik zal een seintje geven op het blog!

❥ Ben je toevallig eens in de buurt van Appingedam, dan is het (ook zonder markt) een bezoekje waard. Lieve Irene en Thessa, complimenten voor de organisatie! Hopelijk op naar Hip en Happening deel II

Reacties

reacties

Gerelateerd

2 comments

Vlijtig Liesje 30 september 2014 - 11:03

Het ziet er leuk uit. En ik zie al wat herfstblaadjes liggen. Je ziet de herfst echt komen nu.

Reply
Marjo 3 oktober 2014 - 12:25

Was ook echt leuk, heel bijzonder sfeertje. Heerlijk hè de herfst, kan van alle seizoenen gelukkig erg genieten, heb jij dat ook?

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.