Home | NEW IN | Kneipp Arnica

Kneipp Arnica

by Marjo
Kneipp Arnica

Mensen wat mis ik het! In het begin van de zwangerschap was ik niet fit genoeg om te hardlopen. Ik was bang om niet fit te lopen en juist daardoor blessures op te lopen. De wekenlange verkoudheid had ook geen goede uitwerking op mijn lijf. Ook een reden om rustig aan te doen.

Nu werkt de zwangerschap an sich tegen. Mijn buik is zwaar en dat rent niet prettig. Daarnaast heb ik last van mijn bilspier, zo erg dat ik soms niet op mijn linkerbeen kan staan. Ook is mijn conditie inmiddels bijna nihil. Dus als ik nu al zou gaan rennen, dan zou ik het waarschijnlijk krap aan volhouden en zou er veel gewandeld worden.

Koud, kouder, koudst

Behalve dat ik het rennen mis, mis ik ook echt het rennen onder deze omstandigheden. De eerste stap over de drempel is lastig, maar wanneer ik dan in de flow van het lopen zit, is de ijzige kou een heerlijke tegenhanger voor mijn warm wordende lijf. Na de kilometers of de intervallen loop ik nog lekker even uit. Thuis nog even een cooling down en dan onder de douche. De lekkerste douche die er is, is die na het sporten!

Kneipp Arnica

Eind februari 2017 introduceert Kneipp de nieuwe Kneipp Arnica Douche. Deze kruidige frisse douche met waardevol arnica-extract vitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning. Het is een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur.

Deze heerlijke doucheformule vitaliseert en regenereert. De kruidige frisse geur van de essentiële oliën prikkelt de zintuigen. Het waardevolle arnica-extract reactiveert en versoepelt de spieren. De combinatie van een extra vleugje eucalyptus en rozemarijn zorgt voor een verkwikkend effect en een frisse geur.  Ideaal voor na fysieke inspanningen zoals sporten, skiën, maar ook bijvoorbeeld bij verhuizen of na een dagje festivallen. De Kneipp Arnica Douche maakt de Kneipp Arnica lijn compleet. Zo is er nu een Kneipp Arnica Massageolie, Badolie, Badbruistablet en Douche. Allemaal speciaal om spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren.

Ik kan bijna niet wachten om weer te gaan hardlopen en ben zeker van plan om dan één van de producten van de Kneipp Arnica lijn te proberen. De massageolie klinkt vooral verleidelijk, misschien dat ik mijn man kan overhalen tot een fijne massage na een heerlijke hardloopsessie ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.