Home PERSOONLIJK Lunchen in de Noordertuin Utrecht

Lunchen in de Noordertuin Utrecht

by Marjo
Lunchen bij Noordertuin Utrecht

Wat was het geweldig vandaag! Omdat het weer mocht en kon & niet alleen door het gezelschap, maar ook door de locatie. Zoals je misschien op Instagram al voorbij hebt zien komen, gebruik ik Young Living essentiële oliën voor mezelf en mijn gezin. Want ik wil minder hormoonverstoorders en meer natuurlijke ondersteuning, zowel emotioneel als fysiek. Voor de meeting van A Touch of Joy team gingen we lunchen in de Noordertuin in Utrecht. Door omstandigheden een andere locatie dan in eerste instantie gepland.

We kwamen uiteindelijk via een toeristische route tussen potgrond en kinderfietsjes uit waar we moesten zijn. Bij een tuincentrum. Toen rees er toch even een kleine twijfel. Ik hoor het Joyce in de auto nog zeggen; “Oh, als het maar geen onderdeel is van het tuincentrum”. Eenmaal binnen waren we om. Ondanks dat het aan het tuincentrum vast zit, voelt het als je eenmaal zit, gewoon als een lunchroom. We werden vriendelijk begroet en zonder problemen mochten we een tafel bij zetten, zodat Joyce haar oliën en boeken kwijt kon en iedereen inspiratie kon op doen. 

lunchen in de Noordertuin Utrecht teammeeting Young LivingWant dat was het doel van deze teammeeting van de Touch of Joy tribe. Een enthousiaste groep Young Living Business Builders die elkaar eindelijk eens in real life ontmoetten om te kletsen, inspiratie uit te wisselen en gewoon te genieten van een goede lunch.

Omdat we uit alle delen van het land komen, lijkt Utrecht altijd het meest centraal. Al moeten we vanuit het Noorden altijd nog wel even een stukje rijden, deze meiden zijn het waard hoor. En we konden gelukkig met z’n vieren die kant op. Andrea [mijn partner in crime] en ik wonen vlakbij elkaar, daarna gingen we via Gieten en Assen richting Utrecht. Behalve gewoon kletsen werden er ook al volop ideeën uitgewisseld over Young Living en de Young Living Business.

Teammeeting A Touch of Joy Tribe 

Iedereen kwam langzaam binnendruppelen, er werd geknuffeld en gepraat en als snel ging het over van alles. Het was heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen én eindelijk diegenen waar we dagelijks mee kletsen eindelijk [weer eens] in het echt te zien. Ook is het bizar hoe snel het allemaal vertrouwd voelt samen.  

teammeeting young living a touch of joy tribeUiteraard is dit lang niet iedereen van team Joyce (onze teamleader) en hopen we elkaar met een groter groep snel te zien en samen te eten, want eten en gezelligheid met een aantal vrouwen is zo fijn. Dat is het voordeel van het brandpartnerschap met Young Living; je begint op jouw manier je eigen bedrijf, maar doet het nooit alleen. 

De Noordertuin Utrecht

Wanneer je vanuit het tuincentrum Steck de Noordertuin in komt lopen, krijg je een festival achtige vibe. Er zijn speelhoekjes voor de kinderen, dus ideaal. 

a touch of joy tribe young living

Verder is het op zich eenvoudig maar niet simpel. Zoiets. Gewoon heel chill en relaxt. Niet alleen de ruimte, zoals gezegd ook het personeel. Gewoon. Fijn. We zaten binnen, niet in de brandende zon, maar je kunt dus zelf kiezen of je binnen of op het terras wilt zitten. We zaten een beetje in een hoekje, dat was wel fijn, want zet een aantal vrouwen bij elkaar en je weet het wel.  En dit team is gewoon super enthousiast. 

Lunchen in de Noordertuin Utrecht

De Noordertuin is een Tuincafé en bevindt zich in de Noorderkas. Je kunt er genieten van allerlei smakelijks op je bord en in je mok. Zoals ze zelf zeggen: de Noordertuin ‘voedt Utrecht van eigen bodem’. Dat betekent een goede samenwerking met lokale leveranciers. Groente, fruit en kruiden worden zelfs verbouwd in de Voedseltuin bij het terras. 

noordertuin utrecht in de Noorderkas bij de voedseltuin

We kregen een heerlijke proeverij met fijne gerechtjes. In alle eerlijkheid, veel dingen zou ik zelf niet van de kaart gekozen hebben, maar dat maakt het juist zo leuk. Terug vertellen wat ik gegeten heb is lastig. De medewerkster heeft het heel vriendelijk en uitgebreid uitgelegd, maar ik had het veel te druk met kletsen. Uitleg én het eten zijn een beetje langs me heen gegaan. Dus gewoon zelf proberen!

lenteteefjes en haloumisalade

Het begon in ieder geval met een heel lekker soepje en ging verder met een fantastische salade met haloumi, een lenteteefje en een broodje met een smeersteltje en een soort paddestoelen. Mocht iemand van het team me aan willen vullen en/of corrigeren, dan hoor ik het graag in de reacties. 

Om het af te sluiten stond er een taartplateau met [ik gok] een bietenbrownie, kaneelbroodje en een taartje met iets van rabarber en appel. Vlak voor we gingen kregen we nog een heerlijke oesterzwambitterbal. En toen gebeurde er zoiets leuks! Diegenen die een flesje limonade besteld had, kreeg een pompje om er een zeeppompje van te maken.

team merchandise a touch of joy

Je kunt je voorstellen dat er toen nog een aantal flesjes limonade besteld zijn, ook al had je geen dorst. Wat onwijs verrassend, leuk én goed! En het mooiste? De stickers die Joyce en Ninon gemaakt hebben passen er fantastisch op en bij! 

❥  Je kunt trouwens van woensdag t/m zondag luchen bij de Noordertuin, op maandag en dinsdag is er een snackkaart. Kende jij deze locatie al en wat vind jij ervan?

 

OPENINGSTIJDEN
ma – vr 09:30 – 17:30
za 09:30 – 17:00
zo 10:30 – 17:00
CONTACT
info@noordertuin.nl
www.noordertuin.nl
Instagram.com/noordertuinutrecht

Reacties

reacties

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.