Home REVIEW Maar waar, beer?

Maar waar, beer?

by Marjo

   Maar waar, beer? 

Waar mijn man prentenboeken nogal lastig voorlezen vind, vind ik het heerlijk én op dit waanzinnig mooie exemplaar ben ik verliefd! Tot over mijn oren! Net ontvangen en met stip op nummer één.

Beer wordt veel te groot om in een gewoon huis te wonen. En dus gaan de jongen en de beer samen op zoek naar een andere plek voor beer. ‘Maar waar, beer?’ Kruip lekker tegen elkaar aan, en geniet van dit lieve verhaal!

Ik begrijp wel dat mijn man prentenboeken lastiger vindt. Er ís natuurlijk weinig tekst en je kunt er zo door heen zijn. Ik vind het dus een enorme uitdaging om bijvoorbeeld veel rust en gevoel in de teksten te leggen, de emotie op te zoeken. 

Een lief verhaal is Maar waar, beer? trouwens echt, maar wat het af maakt zijn de prachtige illustraties. Ik wordt daar zo blij van. Mooie feel-good afbeeldingen, afbeeldingen waar iets van te leren valt en afbeeldingen die een emotie oproepen. Alle bladzijden zijn in mooie rustige tinten vormgegeven. Een lust voor het oog. Met zowel peuter als kleuter maak ik van elke bladzijde een zoek- leer- of tel plaatje. Genieten! We nestelen ons lekker samen in een stoel. Ik vind het voorlezen van boeken écht de fijnste quality time die er is.  Het is nog wel een beetje spannend of beer daadwerkelijk een fijn plaatsje voor zichzelf vindt, ik zie de koppies van de kinderen ondertussen reageren op de emoties. Ze spelen de spelletjes mee en ik merk dat ook zij genieten van ons.   


  “Maar waar, beer?” hebben, bestel dan hier: [bol_product_links block_id=”bol_562cfac7c1ddb_selected-products” products=”9200000045871864″ name=”maar waar, beer” sub_id=”” link_color=”7D7D7D” subtitle_color=”7D7D7D” pricetype_color=”7D7D7D” price_color=”7D7D7D” deliverytime_color=”7D7D7D” background_color=”FFFFFF” border_color=”7D7D7D” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″] 

 

Maar waar, beer?

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.