Lifestyle

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

Vandaag is het eindelijk zo ver! Mamabloggerdag 2016! Wat heb ik er naar toe geleefd en Meerleuks maakt het nog leuker! Op Facebook volg ik haar pagina, omdat ik een voorliefde heb voor stationery en leuke hebbedingen. Maar ik volg haar ook omdat ik haar een leuk mens vind. Soms heb je dat. Je ziet iemand alleen online, maar hij of zij spreekt je aan. Dat.

Je weet al dat wanneer je iets bestelt, dit met persoonlijke aandacht verpakt en verzonden wordt. Je weet ook dat wanneer je vragen hebt, iets zoekt of iets wil checken, het geen probleem is en je snel antwoord krijgt.  Haar webshop is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, met een ruime collectie stationery én ik houd van de vormgeving. Ze heeft de uitstraling van haar website perfect passend gekregen bij haar collectie stationery en lifestyle. Daarnaast vind het erg fijn dat de artikelen van alle kanten gefotografeerd zijn. Ook heeft ze haar eigen Meerleuks blog, waar ze hele leuke tips deelt. Zeker een bezoekje waard, kijk maar eens naar deze inpaktips.

Wat dit te maken heeft met de mamabloggerdag 2016? Alles! Zoals ik in de aankondiging van de mamabloggerdag al schreef, is er op elk blog een fantastische prijs te winnen. Daar lag nog alles open. Want wilde ik bijvoorbeeld iets weggeven voor de kinderen of voor de mama’s? En wat dan?

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

Op dat moment zag ik weer een berichtje van haar op Facebook en ik was verliefd. Tot over mijn oren. Daar moet ik misschien nog iets over uitleggen. Beeld doet heel veel met me. Ik kan geraakt worden door een afbeelding, een bepaalde stijl. Ooit zag ik ergens hangers voor bij komen van SANTORO’s lijn Gorjuss. Ook toen had ik zo’n moment. Stil van! Ontzettend prachtige ontwerpen. In haar berichtje showde ze twee prachtige Santoro producten. Het liet me niet los. Zo mooi! Onbeschrijflijk. Ik besloot haar mijn idee voor een samenwerking van twee mama’s & bloggers voor te leggen. Een leuke en positieve berichtenwisseling volgde en met de uitkomst ben ik zo blij, voor jullie en voor mezelf.

De persoon achter de shop

Het gezicht achter Meerleuks is Anita (35 jaar en mama van Nienke en Silvan) Ze had een paar ‘penvriendinnen’, zoals je dat noemt, in binnen- en buitenland. Maar ze kon nergens mooi postpapier vinden. Allerlei websites zocht ze af op zoek naar leuk briefpapier. Ineens bedacht ze dat ze natuurlijk ook zelf een webshop kon beginnen. Alles waarvan ze dacht ‘dat is leuk’ kocht ze in. Zo begon ze, heel basic, in eerste instantie voor de fun, mijn eerste eigen webwinkel: www.postpapierenzo.nl. Dat op gevoel inkopen, dat doet ze nog steeds. Er kwamen andere producten bij en ze begon een tweede webwinkel, uiteindelijk heeft ze de sites samengevoegd onder Meerleuks.nl.

Shopper met portemonnee & Notebook All for love – Santoro London

Voor dit artikel mocht ik iets uit de collectie van Santoro Londen uitzoeken. Die keuze was snel gemaakt, ik koos voor een shopper met portemonnee en een Notebook. In deze tijd zonder plastic tasjes (waar ik heel blij mee ben hoor) is een goede, grote shopper onmisbaar. Ik koop altijd meer dan de bedoeling is en dan is ruimte ideaal. Je hoeft niet je hart vast gehouden of het allemaal past. Je zal niet zo snel iets hoeven laten liggen, omdat het niet in je tas past. De shoppers zijn echt heel ruim, ik heb hem momenteel zelfs in gebruik als werktas. Alles kan ik er snel ingooien. Hij is van een stevig materiaal. Ik heb niet de angst dat de hengels snel loslaten bijvoorbeeld. Daarnaast passen de hengsels van deze shopper echt over je schouder en je arm kan er nog prima overheen. Dat heb ik ook wel eens anders gezien. Tja, op de afbeelding was ik meteen tot over mijn oren! Alhoewel ik nog wel getwijfeld heb over de Dear Alice trouwens. Het portemonneetje, voor bijvoorbeeld je telefoon en pasjes, zit met een knoopje vast aan een soort ‘lummeltje’ zodat hij niet onderin je tas valt.

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

Woorden schieten te kort voor de prachtigheid van het notitieboek. De afbeelding, materiaal. Je moet het vasthebben om de schoonheid te ervaren. Het was niet moeilijk kiezen, als blogger en mama kun je er niet genoeg van hebben en aangezien deze in de lijn van de tas hoorde; 1+1=2 toch? Er zitten gelineerde pagina’s in én een aantal blanco pagina’s dus je zou er ook nog snel de lieve briefjes van je kinderen in kunnen plakken ♥. Helemaal achterin is op de laatste pagina een soort hoesje gemaakt, waar je bijvoorbeeld wat visitekaartjes of belangrijke losse notities in kunt stoppen.

What’s in it for you

Ik mag een Santoro shopper met portemonnee naar keuze ter waarde van € 15,95 weggeven aan één van jullie!

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

Wat je moet doen om kans te maken? Een reactie achterlaten hier, onder het blog, óf op het bericht op Facebook om te laten weten dat je mee doet.  Wanneer je de Facebookpagina van Meerleuks leuk vindt krijg je een extra winkans én als je Mar-JoYa volgt op Facebook kun je daar zien wie gewonnen heeft.

 • Heb je nou nóg meer leuks gezien of wil je de shopper gewoon meteen hebben, gebruik dan de code: mamabloggers bij je bestelling en krijg 10% korting op je bestelling. Geldig t/m 30 september 2016.

Bedankt Leyla!

Allereerst wil ik Leyla bedanken voor het doorsturen van haar lezers naar mijn blog. Op haar blog Leylafashion blogt en vlogt zij over mama zijn, mooi zijn en deelt ze Japan weetjes.

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

In haar vlogs speelt haar peuter Denny vaak de hoofdrol. Ze leeft bewust en houdt van natuurlijke producten. Check vooral haar Man bijt Hond VlogVlog waarin ze haar moeder uitlegt hoe het spel wordt gespeeld. En kleine spoiler, ik heb begrepen dat ze ook voor Mamabloggerdag 2016 aan het vloggen is geslagen. Check it out! Haar winactie? Een heerlijk verwen pakket voor je huid. Het complete Muddelicious gezichtsmasker van Natuurlijk Een Gezonde Huid. Aangepast op jouw huid.

BLOGHOP HOP & AWAY

Hop jij nu door naar het blog van Elisabeth? Ze blogt op Alweereennieuwemoederblog vol positiviteit over (Baby)voeding & gezondheid en deelt handige tips en leuke dingen voor zwangeren en mama’s van kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks

Sinds de geboorte van haar zoon is ze helemaal verslaafd aan tijdschriften, websites en blogs over het moederschap. En ze voelt de behoefte om haar ervaringen te delen. Jij kunt misschien je voordeel doen met haar ervaringen. Haar winactie? Die houd ik nog even geheim, geen tipje van de sluier, gewoon een verrassing. Dus hop hop, die kant op!

Ik hoop dat je de bloghop op Mamabloggerdag 2016 net zo leuk vond als ik en ik hoor het natuurlijk graag als je iets gewonnen hebt. Heel veel succes met welke actie je ook mee doet en ik hoop dat je veel nieuwe leuke blogs ontdekt om te volgen. Lees je mij voor het eerst, welkom! Leuk dat je binnenwipte en meedoet. Kom gerust nog eens langs ♥


Meedoen kan t/m 24 september 2016. De winnaar wordt zo snel mogelijk daarna bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar wordt alleen bekend gemaakt op mijn Facebookpagina, heeft de winnaar zich niet binnen een week na de bekendmaking gemeld, dan vindt er een nieuwe loting plaats. 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

53 Reacties

 1. Wauw die zien er echt leuk uit! Waag graag een kansje! Dat bloghoppen is echt leuk, heel wat nieuwe blogs ontdekt!

 2. Ik doe heel erg graag mee.
  Ik heb deze tassen in Engeland gezien.
  En sindsdien droom ik ervan.
  De illustraties zijn zo mooi!

 3. Wat een leuk setje! Ik doe nog graag mee!
  Fleur onlangs geplaatst…19 september – Dag van de DietistMy Profile

 4. Charlotte zegt:

  De Grumpy Owl vind ik fantastisch echt waar.
  Zou er ontzettend graag mee shoppen, maar…
  Dan moet ik eerst nog hebben, een klein beetje geluk.
  Dan kunnen m’n “winkel avontuurtjes” niet meer stuk.
  Inkopen doen van luiers, brood + melk wordt ’n feestje.
  Hardop lachen bij het zien van dit geinige beestje 😉
  Ja lieve Mar-Joya het lijkt me reuze fijn.
  Als deze bijzondere tas van mij zou zijn!

 5. Mooie shopper zeg! Ik doe graag mee!

 6. Super mooie spulletjes hebben ze!! Daar maak ik graag kans op 😀 Kom altijd tassen te kort & koop in de supermarkt niet graag plastic zakken. Dus deze zou goed van pas komen.

 7. Linda Smeets zegt:

  Wat een enorm leuk initiatief dat bloghoppen. Al hoppend ben ik hier aangekomen. Leuke blog!

  Ik doe graag mee met de actie want ik vind de shopper echt te gek! Leuk assortiment! De Facebook pagina van je leuke blog en van Meerleuks heb ik een like gegeven.

 8. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik doe graag mee voor zo’n leuke set en heb daar het volgende voor gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg)

  groetjes Linda

 9. Marian Zw zegt:

  Dat zijn echt prachtige tassen! Daarmee blijf je shoppen, ik had de facebook pagina al geliked. En nu nog even door hoppen.

 10. Wat een lieve spulletjes hebben ze daar! Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik heb alle stapjes gedaan. (FB Tamara Mara Großmaul).
  Tamara TS onlangs geplaatst…Syoss Oleo Intense & Tips om thuis je haren te verven.My Profile

 11. Ik ben al lang fan van Meerleuks. Ik koop altijd veelsteveel.

  Verwennerij voor mama’s

 12. Liesbeth zegt:

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe graag mee! Ik volgde je al via facebook

 13. Ingrid van Duijl zegt:

  Erg leuke actie! Doe graag mee!

 14. Raaf Klein zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee.

 15. Jessica zegt:

  Ik doe graag mee.

 16. Anne Dierselhuis zegt:

  Ik kom straks tijd te kort, wat een leuke blogs ben ik al tegen gekomen…ook diverse leuke webwinkels… slecht voor mn banksaldo… misschien toch maar fulltime blijven werken na mijn verlof??? Maak graag n kansje op zo’n mooie tas

 17. Wat een leuke tas. Schitterend die uil. Zou er graag mee over straat lopen!

 18. Hier ben ik ook nog nooit geweest, denk ik….

  Ziet er leuk uit! 🙂

  Even zoeken waar ik je kan volgen!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Weekoverzicht week 36 van instagram: Kreanimomentjes.My Profile

  1. Hoi hoi, dank je wel! Leuk dat je binnen kwam hoppen. Wanneer je blogloving hebt is dat wel makkelijk, anders even mijn Facebookpagina liken 😉
   Marjo onlangs geplaatst…De lekkerste zelfgemaakte pizza met tonijn en hamMy Profile

 19. met dit leuke setje zal mijn kleindochter zeer blij zijn, leuk actie

 20. kempenaers zegt:

  doe graag mee voor dit leuke setje voor mijn kleindochter

 21. Ik ook! Love Gorjuss! X Sandra

 22. Wat een leuke actie en ik doe hier dan ook graag aan mee!

 23. Wat schattig! Ik doe mee! Schriftjes zijn sowieso altijd welkom de rest ook..

 24. hophophop ik doe graag mee

 25. Hop, hop, hop, fantastische shoppers!
  Zo kom ik niet alleen een leuke (voor mij) nieuwe blog tegen, maar ook geweldige tassen en andere spulletjes. Die afbeeldingen zijn zoooo gaaf! 😀

 26. Simone Nuninga zegt:

  Mooi ge- en omschreven, Marjo!
  Geweldige afbeeldingen en ben benieuwd naar de tas **doet graag mee** 🙂
  Groetjes!

 27. Anita H. zegt:

  Ik doe mee.

 28. dafleur zegt:

  wat een gave santoro shopper….altijd handig en mooi. Ik doe graag mee!

 29. Wat een schattig setje! Ik sla de winactie even over, maar heel leuk om zo je blog te leren kennen! 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Nationale Mamablogger Dag met ruim 50 winactiesMy Profile

 30. Erg leuk Marjo!

 31. Wat een leuke mamablogs zijn er eigenlijk. Dankzij dat bloghoppen kom ik veel leuke nieuwe dingen tegen.
  En nog met een leuke winactie ook, top! Ik doe mee.

 32. Wat leuk zeg, shoppers kun je nooit genoeg hebben. Ik doe graag mee!

 33. Dit vind ik echt een leuke prijs, ik doe graag mee aan deze winactie!

 34. Tof! Ik hou van opschrijfboekjes…. …en maak dan ook graag kans

  1. Hierbij het goede e-mailadres (zag bij verzenden dat het niet klopte)
   Karin onlangs geplaatst…Mamablogger Dag: Win een handgemaakte kinderjurkMy Profile

  2. Het opschrijfboekje moet je dan voor 30 september bestellen met de kortingscode 😉 ik geef namelijk een shopper met portemonnee weg. De tas heeft wel zeeën van ruimte voor heel veel notitieboekjes én je laptop 😉

 35. Erika van Koert zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

 36. Mega cute setje! Ik doe mee!

 37. Alweer een nieuwe blog ontdekt, leuk!
  En natuurlijk doe ik mee!

 38. Wat een prachtige prijs! Alles geliked en ik doe heel graag mee.
  Helga onlangs geplaatst…Bloghoppen en 54x een winactie | Mamablogger Dag 2016My Profile

 39. Saskia van der Heijden zegt:

  Hopperdehop!! Wat een leuke actie!! Ik doe zeker mee; superleuk al die mama bloggers, veel is zo herkenbaar. Thankxx!! Liefs van Saskia

 40. Leuk! Ik doe mee 🙂

 41. Ja ik doe graag mee!

 42. Yay, ik doe mee!!

 43. elisabeth maria martina zegt:

  superleuke actie #nunogboffen

 44. Wat een prachtige afbeelding op de shopper. Doe graag mee. Ik ga me vandaag, tijdens het inpakken voor onze vakantie, wel vermaken met het lezen van alle blogs. Heel erg leuk!

 45. Manon van Leijenhorst zegt:

  Super lief. Ik doe heel graag mee!

 46. Super leuk dat je meedoet. Super gave winactie! Dus mama’s en papa’s reageren maar voor deze leuke winactie.

  Succes vandaag.

 47. Wauw wat een mooie shopper! En deze bloghop is erg leuk. Ik volg je al een tijdje, ik zal nog vaak je blogs komen lezen!

 48. Leuk idee de mama blog ketting. Zo kom ik op bloggen welke ik nog niet ken.
  Wat een mooi lieve afbeeldingen op de tas en alle andere mooie spulletjes!

 49. Ik doe mee ik doe mee ik doe mee!! Wow dat is echt super mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.