Mini-shoplog Xenos mét heerlijke bruschetta tip
In de keuken Shoppen

Mini-shoplog Xenos mét heerlijke bruschetta tip

Zoals veel mensen (lees waarschijnlijk: vrouwen) ben ik gek op Xenos. Vandaar dat ik vandaag een mini-shoplog Xenos mét heerlijke bruschetta tip met je deel. Afgelopen zaterdag liepen we weer eens “even” binnen namelijk. We, in dit geval inclusief Muppet en Pollewop, die allebei wel klaar met de winkels waren (& dat snap ik wel!).

“Even” moest dus ook echt maar heel “eventjes” zijn in dit geval, helaas. Xenos is echt zo’n winkel waar je binnenkomt voor het één en met van alles weer buiten staat, zonder dát waar je eigenlijk voor kwam. Gelukkig heb ik, ondanks de bui van de kinderen, snel de ingrediënten bij elkaar kunnen pakken voor een heerlijk brood voor bij de salade van ’s avonds! Het rood/groene mengsel op de foto is de multi-inzetbare bruschetta. I love it! Je mag echt nooit meer de Xenos uitlopen zonder dat in je mandje!

Mini-shoplog Xenos mét heerlijke bruschetta tip

De tip is een recept voor een heerlijk bruschetta brood. Voor het brood heb ik de bruschetta nog gemengd met het fijne zout (niet te veel!!) van Jamie Oliver. Vierseizoenenpeper van Silvo zou ook heel goed werken. Het deeg voor het brood heb ik gemaakt zoals vermeld op de verpakking, een kind kan de was doen. Daarna heb ik het bruschetta/zoutmengsel door het deeg gekneed en een heel klein beetje olijfolie toegevoegd. Hoe lang het in de oven moest stond ook op de verpakking. Gebruik je gewoon wit- of bruinbrood deegmix, volg dan die instructies…

Wat rook het zalig, toen het brood een tijdje in de oven stond, hier in huis! Geserveerd met een lekkere salade, heb je en heerlijke lichte maaltijd voor een zomerse dag. Salades vind ik sowieso ideaal voor de zomer. Bij voorkeur met een heerlijke zoete rosé, leuk gezelschap en een spelletje..


Een heerlijk recept voor zelfgemaakt brood, met feta en linzen vind je hier:

Salade met feta en linzen, zelfgemaakt maisbrood en bosvruchten ijs


Aanrader!

Helemaal blij werd ik van een waanzinnig leuk en fijn hoesje voor mijn telefoon (door het materiaal ligt de telefoon nog veel lekkerder in de hand) voor maar € 4,99. Hoesjes kun je niet genoeg hebben, ik ben gek op zwart & de tekst is ook nog eens een waarheid als een koe, zonder mijn telefoon kan ik echt niet meer.

❥ Hopelijk hebben jullie met veel plezier mijn mini-shoplog Xenos met bruschetta tip gelezen! Ik vond het knap dat ik met alleen hun Ciabatta broodmix, de bruschetta én het telefoonhoesje weer buiten stond. Wat is jullie Xenos favoriet?

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.