Feest Spelen en leren

Nieuwe Klorofil winterspeelsets // Review De Winterboom

Op avontuur in Winterwonderland met de nieuwe Klorofil winterspeelsets! Hoewel de Klorofil heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, zijn ze ook nieuwsgierig en gaan ze graag op avontuur. Deze winter gaan ze op ontdekking in een magisch sneeuwlandschap, met een nieuwe speelset (waarover later meer in de Winterboom review), een nieuw voertuig én nieuwe Klorofil dierenvrienden. 

Net als alle Klorofil speelsets is er ook bij deze speciale ‘wintersets’ weer van alles te beleven. Met verborgen ruimtes en onderdelen die met de bekende ‘POP’ opeens tevoorschijn komen en vele activiteiten om te doen. Zo staan al deze nieuwe Klorofil uitbreidingen weer garant voor vele uren speelplezier. En dat is meteen de eerste dag na ontvangst van de Winterboom al gebleken. Het was zo leuk om op een afstandje toe te kijken hoe zowel hij van vijf én zij van tien echt samen meteen op ontdekking uitgingen!

Nieuwe Klorofil winterspeelsets

De volgende nieuwe winterspeelsets zijn toegevoegd aan de al geweldig uitgebreide Klorofil familie: een Winterboom, een Winter Pickup en een nieuwe winterspeelset met de familie Rendier. In de met sneeuw beklede winterboom valt voor de families van alles te ontdekken. De omgeving verkennen ze met de fantastische pickup.

Winter Pickup

In de Winter Pickup kunnen wel vier Klorofil vriendjes meerijden om samen besneeuwde bergen en bevroren meren te gaan verkennen. Zowel op het dak als in de achterbak is ruimte voor een snowboard of ski’s. Bovendien kun je het dak openklappen, zodat de figuurtjes er makkelijk in of uit kunnen. En als je op de sneeuwvlok drukt, wordt het figuurtje op z’n slee, ski’s of snowboard op magische wijze uit de achterbak gelanceerd!

Klorofil familie

De Klorofil familie bestaat inmiddels al uit meer dan 65 verschillende personages, zoals de familie Twittwit, Kastor, Browny, Nutnut en Panda.

rendier familie klorofil winterspeelset

Elke speelset wordt met een of meerdere exclusieve figuren geleverd. Daarnaast zijn verschillende Klorofil families als aparte speelset verkrijgbaar, zoals de nieuwe winterspeelset met de familie Rendier, bestaande uit Sten, Astrid, Helga en Rudy.

De Winterboom van Klorofil

In deze met sneeuw beklede winterboom valt van alles te ontdekken. Zo vind je beneden een heuse skishop waar je ski’s, een snowboard of slee kunt halen.

Op de eerste verdieping is een gezellige eetkamer waar je lekker op kunt warmen bij de haard. Vanaf daar kun je weer naar beneden glijden óf via de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping gaan. Het pop-up dak verbergt een relaxruimte met zonnebedjes. Maar je kunt natuurlijk ook met de skilift helemaal naar de boomtop gaan en vanaf daar weer naar beneden glijden. De Winterboom is eenvoudig inklapbaar en dankzij het handvat kun je ‘m overal mee naartoe nemen. Ideaal voor als je op bezoek gaat of een weekendje weg

Review De Winterboom

Wat ik oprecht fantastisch vind is dat Finn en Elynn er samen zo een hele tijd mee zoet waren! Eerst op ontdekkingstocht naar wat er allemaal mogelijk was. Daarna speelden ze er een hele tijd verstoppertje mee. De één verstopte de poppetjes in en om het de Winterboom, de ander ging ze zoeken. Daarom was ik blij dat ik bij de Winterboom ook de nieuwe familie kreeg, zo waren er mooi veel poppetjes voor ze om mee te spelen. 

Review De WinterboomBij de Winterboom zit sowieso één poppetje, dus een kindje redt zich ook zonder. Zo heb je nog een leuk cadeau idee voor de volgende verjaardag, het kinderfeestje of de feestdagen.

klorofil familie rendierDe poppetjes bevestig je op de ski’s of andere accessoires door een opstaand “puntje” doordat er de onderkant van de poppetjes hol is. Ze staan dan stevig op hun plekje in de speelboom.

de magische winterboom klorofil

De Winterboom is stevig en zal daardoor lang meegaan. Alle onderdelen zijn goed bevestigd en geschikt voor kleine kinderhandjes. De adviesleeftijd voor Klorofil is zo’n achttien maanden, maar kan nog lang daarna speelplezier opleveren!

winterspeelsets klorofil

Het daagt uit om te ontdekken, samen te spelen én hun fantasie te gebruiken om de Klorofil familie grote avonturen te laten beleven. Elynn vond het vooral heel leuk dat het dakje omhoog kon en dat er een plekje was om de ski’s en het snowboard op te ruimen. Finn had de grootste lol met het lanceren van de poppetjes met het stoeltje en de glijbaan!

Klein nadeel van de Speelboom van Klorofil

De stickertjes. Deze perfectionist wil alles keurig en recht en loshalen wanneer het erop zit is praktisch onmogelijk. Het moet dus in één keer goed, dat is best veel druk. Daarom heb ik papa ervoor op laten draaien, maar die had soms nét iets te grote handen…

Wat wel weer heel schattig was? Finn was al heerlijk alleen met de poppetjes en spulletjes aan het spelen. Dus hij hoefde niet te wachten terwijl de speelboom werd versiert. Gewoon, met de ski’s en en het snowboard, de zonnebedjes en de poppetjes. 

❥ Adviesprijzen || Klorofil Winterboom € 69,99 || Klorofil Winter Pickup € 27,99 ||  Klorofil familie speelsets: vanaf €11,99 || Meer informatie || Voor de review van de Speelboom door Minke, klik je hier 

 

 

 

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.