Home PERSOONLIJK Onze Valentijn 2017

Onze Valentijn 2017

by Marjo
Onze Valentijn 2017

Hoe hard ik ook roep dat je Valentijn gewoon niet overslaat, hoe hard ik nu moet toegeven dat we besloten hebben dit wel te doen. Onze Valentijn 2017 zal dus niet groots, groter, grootst zijn. We kunnen het geld wel beter gebruiken, dus kopen we even geen cadeautjes voor elkaar. Hij leest mijn blog, dus dat van het Dinercadeau is geen geheim meer en iets waar we enorm naar uitkijken.

Datenight hang niet samen met Valentijn, maar is het meest romantische wat er is, hoe we het ook invullen. Cliché maar waar, we krijgen dit jaar al het grootste cadeau van de hele wereld. Ons derde kindje, het cadeautje wat we niet meer hadden verwacht. We hebben dit jaar dus de deal gesloten niets aan Valentijn te doen, maar dát kan ik niet. Echt niet. Ik houd zo veel van die man en dat laten we elkaar dagelijks blijken, maar kom op! Valentijn!

Onze Valentijn 2017

We gaan in ieder geval met ons vieren naar ons kindje kijken vanavond bij de verloskundige. Dat vind ik al een heel bijzonder vooruitzicht. Toch kan ik het daar niet bij laten. Het is bijzonder. Na al die jaren nog steeds verliefd. Een heel gezin verder, nog steeds blij samen. Hoogte- en dieptepunten. In voor- en tegenspoed. Heerlijke herinneringen. Van de eerste ontmoeting in 1997 tot onze bruiloft en de kindjes. De concerten, de vakanties, de weekendjes weg. We genieten nog net zo als vroeger. Misschien nog wel meer. Daarom kan ik Valentijn niet voorbij laten gaan. Het is precies zoals het moet zijn. Zijn we het niet eens, zullen we dat van elkaar weten ook. Worden we gek van elkaar, laten we dat merken ook. Hij mag zijn wie hij is, ik wie ik ben.

Liefde van mijn leven

Op het blog heb ik hem natuurlijk al eens in het zonnetje gezet. Meer dan eens, omdat hij het verdient. Het is een fijn gevoel dat hij achter me staat en me steunt. Dat ik alles van en aan hem kan vragen.

Onze Valentijn 2017

Ik ken niemand zorgzamer dan mijn man. Niemand eigenwijzer en koppiger. Ook niemand liever. Waar hij kan neemt hij me dingen uit handen. Hij zou alles voor ons over hebben. Ik kan er naar uitkijken om ’s avonds samen op de bank te ploffen. Elke avond nog tegen hem aan. Soms vraag ik me af of hij wel weet hoe dankbaar ik ben. Voor hem, voor hoe hij voor de kinderen zorgt. Heerlijk om ze samen te zien spelen, knuffelen, voorlezen, televisie kijken, met Lego te zien heen en weren. Prachtig zoals ze samen van computerspelletjes, gadgets en apparaten kunnen genieten. Bijzonder om hem in onze kinderen terug te zien.

De weekendjes weg, de uitjes, de concerten, hij regelt het eigenlijk altijd. Voor mij, voor ons. Daarom gaat onze Valentijn 2017 niet ongemerkt voorbij, maar zal het in de kleine dingen zitten! Precies zoals het hoort! En die date, die houden we gewoon nog even tegoed ♥ !

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Patricia 14 februari 2017 - 07:20

Mooie ode aan je man. Geniet vanavond van moment bij verloskundige met jullie gezin.
Patricia onlangs geplaatst…Verandert komst baby iets aan liefde voor elkaar?My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.