Home INSPIRATIE Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter

Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter

by Marjo
Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter - Fold N’Draw

Voor de kleine fan is er veel Paw Patrol merchandise verkrijgbaar geïnspireerd door hun favoriete televisie puppy’s. Finn kent de begintune uit zijn hoofd, heeft zijn halve bed vol met Paw Patrol knuffels en kan elke dag zijn eigen Paw Patrol avonturen spelen met de uitkijk en de pups en hun eigen wagens. Hoe fijn is het dat er ook Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter zijn om hun creativiteit uit te dagen! 

Voor wie het nog niet kent: Paw Patrol gaat over zes pups die wonen in het dorp Adventure Bay: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Ieder hondje heeft een baan waar jouw kinderen van dromen. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! De serie werd in 2013 voor het eerst uitgezonden op Nickelodeon. Een aantal seizoenen is ook te zien op Netflix.

Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter – Fold N’Draw

Wij ontvingen het  Paw Patrol tekenbord Fold N’Draw en het pakket om je eigen Paw Patrol Dog Tags te maken. Zo konden we een paar van de toffe Paw Patrol cadeautjes voor een kleuter zelf uit proberen. Het 5-in1- tekenbord Fold N’ Draw van PAW Patrol is een vierzijdige ezel voor jonge kunstenaars!

mogelijkheden 5-in-1 tekenbord paw patrol

De mogelijkheden 5-in-1 tekenbord paw patrol zijn uitgebreid, met deze ezel maak je alles wat je maar wilt! De Fold ‘N Draw heeft een tekenbord, krijtbord, magnetisch bord, whiteboard en een bord waarmee je kan kleuren door wrijving.

fold n'draw paw patrol

Schattig was dat Finn niet wist waar hij moest beginnen, omdat er zoveel mogelijkheden waren. Uiteindelijk heeft hij ze stuk voor stuk uitgeprobeerd en het kleuren bleek favoriet, maar het tekenen met krijt op het schoolbord was ook weer eens iets anders, dus dat vond hij ook ontzettend leuk!

Die krijtjes, de wasco krijtjes én het sponsje worden meegeleverd. Wat ik wel jammer vond is dat er geen magnetische letters of cijfers bij zaten om mee te spelen op het magnetische deel.

wasco en schoolkrijt paw patrol tekenbord

Het omvouwen ging nog wat moeizaam voor de kleine kinderhandjes, dus het is wel handig wanneer je in de buurt bent. Voor de rest redde hij zich er prima zelf mee. Ik kon dus lekker bij de grote tafel de was vouwen en hij was hiermee aan de slag. Geen afleiding met een schermpje, maar lekker creatief bezig. Zonder gedoe, troep of opruimwerk voor mama na die tijd. Dat vind ik echt een voordeel.

Paw Patrol – Dog Tags

Op een zondag gingen we met de Paw Patrol Dog Tags aan de slag. Ik mocht er ook eentje maken en zijn zusje ook. Hij vond wel dat ik Skye moest, Elynn mocht Everest. Voor zichzelf had hij Marshall bedacht en voor papa ging hij iets maken met Chase.

 zelf paw patrol dog tags makenMet deze set maak en ontwerp je jouw eigen Pup Tags van PAW Patrol! In de verpakking vind je 8 labels, ballchains om er een ketting van te maken (makkelijk op maat te maken!), sleutelringen voor sleutelhangers, stickers, stiften, glitterlijm en een handleiding.

dog tags paw patrol zelf makenEigenlijk wijst het zich vanzelf. De blanco stickers kun je zelf inkleuren en de anderen zijn kant en klaar voor gebruik. Het werkt net als de plaktatoeages. Eerst knip je de sticker eraf. Dan haal je het beschermplastic eraf en plakt dit op de dog tags. De achterkant maak je nat, hiervoor had ik een bakje water en tissues klaar gezet. Dan haal je het plakvel weg en zit de afbeelding op de tag.

 activiteit paw patrol kinderfeestjeWederom een leuke kleuteractiviteit, met weinig voorbereiding en niet al te veel op te ruimen achteraf! Dit was voor Finn nog niet helemaal zelf te doen, dus zaten we heerlijk met z’n drieën te priegelen. Het was echt super leuk om samen te doen. Ik vond het ook een leuke activiteit voor een kinderfeestjes. Met één pakket heb je een klein dingetje om te doen als je kind een feestje voor klasgenoten geeft.

ocky paw patrol pup tag

De pup tags hadden helaas twee nadelen, waardoor ze waarschijnlijk iets minder zijn in daadwerkelijk praktisch gebruik. De tags op zich hadden nog al scherpe randen, dus uiteindelijk vind ik het dragen van de kettingen daardoor wat link. Als sleutelhanger of tashanger voldoen ze prima. De afbeelding blijft echter wat plakkerig, waardoor deze waarschijnlijk aardig snel niet meer mooi zal zijn. Maar goed, hoe vaak kijken ze daadwerkelijk nog om naar het product als het maken ervan voorbij is 😉

Led Paw Patrol tekenbord

Het Paw Patrol glow pad kan ik ook van harte aanbevelen! Niet omdat we dit lichtgevende zes delige led Paw Patrol tekenbord zelf hebben. Wel omdat Finn voor zijn verjaardag een soortgelijk tekenbord gekregen heeft.

 

Wanneer ze zelf vragen om speelgoed wat uit het zicht ligt vind ik dat altijd een goed teken! Met dit lichtgevende  tekenbord van Paw Patrol maak je niet alleen fantastische tekeningen, je verandert je tekening in zeven verschillende kleuren met één druk op de knop. Er zit trouwens een hoes bij, waarmee je het tekenbord kunt veranderen in een ezel.

❥ Met deze Paw Patrol cadeautjes kun jij vast een kindje op zijn kinderverjaardag verrassen, maar ook voor elke andere gelegenheid is een cadeau van de televisiepups een goed idee! 

 

 

SpeelgoedSpeelgoed

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.