Realiseer jouw droomhuis in 2017
Interieur en wonen Travel

Realiseer jouw droomhuis in 2017

Realiseer jouw droomhuis in 2017. Het klinkt fantastisch en inspiratie is altijd welkom! Met de komst van mini nummer drie vindt hier een slaapkamerruil plaats. Wij gingen naar zolder, de kinderen schuiven een slaapkamertje op. De oudste kinderen krijgen de grotere kamers (voordeel van de oudste zijn), zodat de babykamer weer babykamer wordt. Op zolder moest wel één en ander veranderd en een beetje verbouwd worden. 

Verder is ons huis eigenlijk wel ons droomhuis. Binnen de mogelijkheden. Waren de mogelijkheden onbegrensd stond er een ‘Te Koop’ bord in de tuin. Qua verbouwen zouden we hier alleen ooit een dakkapel op zolder wensen én zou ik een uitbouw aan de achterkant wel fijn vinden. Oh, voor een grote tuinverbouwing mag boer Tom langskomen hoor! Want een combinatie van ons budget, kindvriendelijk én een beetje stijlvol volwassen, is niet te doen!

Realiseer jouw droomhuis in 2017

Heb jij bouw- of verbouwplannen? Of heb je goede voornemens en ga je in het nieuwe jaar aan de slag met je tuin, keuken of interieur? Bezoek dan van 17 t/m 19 maart Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en mis niets!

Realiseer jouw droomhuis in 2017

Advies door experts

Een eigen droomhuis realiseren, dat wil natuurlijk iedereen. Maar waar begin je als je een huis gaat bouwen? Er is zoveel te regelen. En hoe pak je je verbouwing aan? Alleen een nieuwe keuken of ook een overdekt terras, een nieuwe dakkapel of een uitbouw van je woonkamer? Wat zijn de kosten, wat zijn de mogelijkheden, welke vergunningen heb je nodig en welke architect past bij je? Laat je op Beurs Eigen Huis adviseren door experts en ontmoet de specialist die bij je past.

Inspiratie voor binnen en buiten

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je droomhuis? Loop binnen in het Droomhuis Interieur Paviljoen. Boordevol ideeën, de leukste woonadressen, binnenhuisarchitecten en voorbeelden van interieurs. En vergeet ook de tuin niet! Ontmoet tuinarchitecten, exclusieve aanbieders van serres, buitenkeukens en zwembaden op Beurs Eigen Huis.

Kijk, luister, proef en beleef

Je ziet de nieuwste materialen en trends, kom luisteren naar diverse experts op het sprekerspodium (van financiële en domotica tips, tot tuintransformaties en bouwkundig advies) en geniet van heerlijke hapjes en drankjes op een van de vele terrassen. Kruip achter je laptop of woontijdschriften vandaan en kom real life inspiratie op doen. De beste manier om keuzes te maken.

Realiseer jouw droomhuis in 2017. Of: hoe zou jouw ideale droomhuis er uit zien? Ik ben benieuwd! 


Datum Beurs Eigen Huis 17 t/m 19 maart 2017 – Locatie Jaarbeurs Utrecht – Openingstijden 10.00 tot 17.00 uur

Entreeprijzen Kassakaart: € 16,- p.p. | Voorverkoop: € 12,50 p.p.
Website (info & tickets) :  www.realiseerjedroomhuis.nl
Adres Jaarbeurs : Jaarbeursplein 3521 | AL Utrecht

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.