Samenwerken mama lifestyle blogger

Natuurlijk is het mogelijk om een leuke samenwerking op te zetten samen, want wat vind ik het leuk om mama’s en mama’s to be te attenderen op fijne nieuwe adressen op het web, of producten die hun leven makkelijker maken. De strikjes voor een #momlifestyle.  Samenwerken met Mar-JoYa kan op verschillende manieren en ik zou het leuk vinden om van je te horen. Hieronder vind je de mogelijkheden.

Voor vrijblijvende informatie over mogelijkheden en prijzen, kun je me altijd mailen!  Voor alle aanvragen geldt dat Mar-JoYa.nl niet verplicht is aan een verzoek te voldoen. Natuurlijk werk ik alleen samen met merken, bedrijven en andere blogs, die bij mij als persoon én bij mijn blog passen. Na ontvangst van mijn tarievenkaart hoor ik graag of we een samenwerking aangaan en kunnen we e.e.a. verder afstemmen.

Mogelijkheden samenwerken:

Review in combinatie met win-actie

Heb je een kick-ass webshop, dan kunnen we een leuke samenwerking aangaan in de vorm van een winactie. Jij ontvangt een artikel -advertorial- over jouw (web)shop op mijn blog, inclusief link (s) en daarnaast wordt een door jou uitgekozen artikel verloot onder mijn bezoekers.

Deze acties worden  uitgebreid gepromoot op sociale media. Dit is ook prima te combineren met een review van het bewuste artikel. Je levert dan wel minimaal 2x het artikel aan. Voor de winnaar(s) en één voor mij om te reviewen! De artikelen die ik review worden NIET geretourneerd.

Mar-JoYa.nl
t.a.v. Marjo van der Noord
Dr. Ebelsstraat 15
9648 AD WILDERVANK

Afhankelijk van de waarde van het te reviewen product kan er een aanvullende vergoeding gevraagd worden.

Persbericht

Wil je mij een (pers)bericht sturen? Leuk! Ik blijf graag op de hoogte! Je kunt ze vrijblijvend sturen naar mijn mailadres:  info@mar-joya.nl

Afhankelijk van de inhoud van het persbericht, kan er een redactionele vergoeding gevraagd worden.

Is het onderwerp/artikel/product/verzoek van toepassing op kinderen: er zijn proefkonijntjes aanwezig (2010 / 2012 / 2017) over artikelen voor andere leeftijden schrijf ik natuurlijk ook graag en put ik voor alles uit eigen ervaring. Voor het reviewen van artikelen, het bezoeken van evenementen of het schrijven vanuit ervaringsdeskundigheid heb ik daarnaast een aantal gastbloggers beschikbaar, mama’s met uiteenlopende interesses en kinderen in verschillende leeftijden.

❥ Wil je samenwerken en heb je zelf een ander leuk idee? Laat het me weten! Je kunt een mail sturen naar info@mar-joya.nl en natuurlijk kun je me ook vinden op FacebookTwitter en Instagram