Home Samenwerken

Samenwerken

Samenwerken

Natuurlijk is het mogelijk om een leuke actie op te zetten samen. Samenwerken met Mar-JoYa kan op verschillende manieren en ik zou het leuk vinden om van je te horen. Hieronder vind je de mogelijkheden.

Zoals je hierboven ziet, heb ik al met een groot aantal bedrijven en webshops samengewerkt en dit heeft hele leuke artikelen opgeleverd. Natuurlijk vind ik het leuk om mama’s en mama’s to be te attenderen op fijne nieuwe adressen op het web, of producten die hun leven makkelijker maken. Voor vrijblijvende informatie over mogelijkheden en prijzen, kun je me altijd mailen!

Mogelijkheden samenwerken:

  • Redactioneel stuk
  • Review
  • Advertorial
  • Gastartikel
  • Sponsored Post
  • Bijwonen en verslag leggen van Persevenementen
  • Winactie

Neem voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden vrijblijvend contact op! Het zou zo leuk zijn iets voor elkaar te kunnen betekenen!

Win actie

Heb je een kick-ass webshop, dan kunnen we een leuke samenwerking aangaan in de vorm van een winactie. Jij ontvangt een artikel -advertorial- over jouw (web)shop op mijn blog, inclusief link (s) en daarnaast wordt een door jou uitgekozen artikel verloot onder mijn bezoekers. Deze acties worden  uitgebreid gepromoot op sociale media. Dit is ook prima te combineren met een review van het bewuste artikel. Je levert dan wel 2x het artikel aan. Eén voor de winnaar en één voor mij om te reviewen! De artikelen die ik review worden niet geretourneerd.

Afhankelijk van de waarde van het te reviewen product kan er een aanvullende vergoeding gevraagd worden.

Persbericht

Wil je mij een (pers)bericht sturen? Leuk! Ik blijf graag op de hoogte! Je kunt ze vrijblijvend sturen naar mijn mailadres:  info@mar-joya.nl

Voor alle aanvragen geldt dat Mar-JoYa.nl niet verplicht is aan een verzoek te voldoen. Natuurlijk werk ik alleen samen met merken, bedrijven en andere blogs, die bij mij als persoon én bij mijn blog passen. Na ontvangst van mijn tarievenkaart hoor ik graag of we een samenwerking aangaan en kunnen we e.e.a. verder afstemmen.

Is het onderwerp/artikel/product/verzoek van toepassing op kinderen: er zijn 2 proefkonijntjes aanwezig van 8, 6 en 1 jaar. Over andere leeftijden daarvoor schrijf ik natuurlijk ook graag en put ik voor alles uit eigen ervaring. Voor het reviewen van artikelen heb ik een redelijk aantal gastbloggers beschikbaar. Aarzel niet om contact op te nemen!

Het adres voor het versturen van een reviewartikel is:

Mar-JoYa.nl
t.a.v. Marjo van der Noord
Dr. Ebelsstraat 15
9648 AD WILDERVANK

❥ Wil je samenwerken en heb je zelf een ander leuk idee? Laat het me weten! Je kunt een mail sturen naar info@mar-joya.nl en natuurlijk kun je me ook vinden op Facebook  Twitter en Instagram