Home MAR-JOYA Save the date – Nationale Mamabloggers Dag

Save the date – Nationale Mamabloggers Dag

by Marjo

 

Vind je het leuk om nieuwe mamablogs te ontdekken? Of meer inspiratie op te doen op het gebied van kinderen, lifestyle, wonen of bijvoorbeeld beauty? Elke (mama)blogger heeft natuurlijk haar eigen stijl en haar eigen kennis, kracht en ervaring! Houd je daarnaast van winacties? Dan kun jij hier alleen maar je voordeel mee doen! Een groot aantal mamabloggers hebben besloten om de krachten te bundelen en het jou makkelijker te maken namelijk. Wat het is en hoe het werkt? Lees maar mee!

Yvonne Ufkes van Kidzblogger.nl is de initiatiefneemster. Nadat ze zelf deel heeft genomen aan een soortgelijke dag van beautybloggers en deze heel succesvol was, leek het haar leuk een bloghop voor mamabloggers te organiseren. Ze deed een oproepje in onze Facebookgroep en inventariseerde wie mee wilde doen.

De animo is groot, op dit moment doen er 57 mamabloggers mee, dus er valt veel te ontdekken. Natuurlijk kun je ze niet allemaal leuk vinden, dat hoeft ook niet gelukkig! Je blijft volgen wie je aanspreken en de anderen vergeet je gewoon weer. Easy peasy. Interesse? Pak dan je agenda en maak er met ons een blogfeestje van!

Save the date – Nationale Mamabloggers Dag

De Nationale mamabloggers dag is 10 september 2016, zet deze dag vast op de kalender dus! Op elk blog waarvan de blogster deelneemt aan de bloghop is die dag een speciaal blog mét een leuke winactie te vinden. Wat er precies te winnen valt, dat blijft een verrassing. Via het ene blog zal het een kadootje voor mama’s zijn, bij het andere voor kinderen. Ook de leeftijden van de kinderen zullen varieren uiteraard. Wat we wel kunnen vertellen is hoe het werkt, dus wat een bloghop is. Een mooie uitleg vond ik op het blog van Mieke Mieksmind die meedeed aan de beautybloggersdag op 9 juli 2016, deze heb ik alleen even aangepast naar mamabloggers uiteraard.

Je hopt als het ware van de een naar de andere blog. Na het lezen van mijn blog verwijs ik je door naar twee andere mamabloggers die meedoen aan de hop. Eén voor mij en eentje na mij. Wanneer je dat spoor blijft volgen kom je uiteindelijk weer uit bij mij en heb je alle mamabloggers gehad en zo de bloghop voltooid.

Wat ik weg ga geven, dat weet ik nog niet. Er is zoveel leuk en zoveel mogelijk. Ik ben er zelfs nog niet over uit, voor wie het geschikt zal zijn. De mama’s mogen immers ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Je zult het allemaal zien op 10 september 2016!

Reacties

reacties

Gerelateerd

7 comments

Sinterklaashop met overal winacties - 19 november 2016 - 06:02

[…] euro!!! De Sinterklaashop met overal winacties 2016! Kun je het je nog herinneren, de fantastische Mamabloggersdag op 10 september? Meer dan 50 mamabloggers organiseerden een bloghop met fantastische prijzen! Met […]

Reply
Mamabloggerdag 2016 en Meerleuks 10 september 2016 - 06:00

[…] dit te maken heeft met de mamabloggerdag 2016? Alles! Zoals ik in de aankondiging van de mamabloggerdag al schreef, is er op elk blog een fantastische prijs te winnen. Daar lag nog alles open. Want wilde […]

Reply
Kim 12 augustus 2016 - 01:05

Ik wilde ook graag. Alleen was vanuit mij de vraag. Waar
En of ik dan met iemand mee kan rijden ivm gebruik aan een rijbewijs

Reply
Kim 12 augustus 2016 - 01:06

Gebrek niet gebruik

Reply
Marjo 12 augustus 2016 - 12:09

Hoi Kim, je hoeft nergens naar toe, de bloggersdag is op de blogs zelf. Dus de bloggers maken van uit huis/ vanaf hun werkplek een artikel én de lezer kan vanaf het werk 😉 of vanuit de luie stoel alle blogs bijlangs

Liefs Marjo

Reply
Janske 11 augustus 2016 - 17:05

Leuk! Ik doe ook mee en heb er echt zin in! Tof om dit met zijn allen samen te kunnen doen!
Janske onlangs geplaatst…Eindelijk! We hebben de babynaam gekozen!My Profile

Reply
Marjo 12 augustus 2016 - 12:10

Super! Het is al een hele lijst hè? Vind het ook een waanzinnig origineel idee!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.