What's new

Shaq by Skechers

Er is waarschijnlijk geen kind die de schoenmaat 58 van Shaquille O’Neal kan vullen. Toch biedt Skechers kinderen nu de mogelijkheid om zich wel Shaquille te voelen. Samen met de basketballegende lanceert Skechers namelijk Shaq by Skechers, een schoenencollectie voor kinderen, speciaal ontworpen voor op het basketbalveld. Deze allereerste lijn sportschoenen valt onder het merk Skechers Kids. En ik vind ze ook buiten het basketbalveld heel gaaf!

Shaquille O’Neal wordt beschouwd als één van de sterkste basketbalspelers die de NBA gekend heeft. Indrukwekkend waren de twee beruchte dunks waardoor de steunen braken die de basket aan de back-board houden! In 2007 had hij een programma genaamd Shaq’s Big Challenge, waarin hij zwaarlijvige kinderen liet afvallen. Om over al zijn basketbalprestaties maar te zwijgen 😉 gewoon, omdat ik er geen verstand van heb en je hier heel veel kunt vinden. Ik vind het vooral gewoon hele stoere schoenen voor jongens en meisjes!

Shaq by Skechers

Deze volledig nieuwe basketbalcollectie voor kinderen is een belangrijke toevoeging aan ons aanbod, dus het is alleen maar extra krachtig dat we deze lanceren met de hulp van een van de grootste en beste spelers in de geschiedenis van NBA,’ zei Michael Greenberg, president van Skechers USA.

‘Fans blijven genieten van Shaq’s enthousiasme voor de sport en we hopen dat kinderen net zo enthousiast zullen zijn om zijn schoenen te dragen op het veld of tijdens het spelen. We kunnen ons geen betere ambassadeur voorstellen om het dragen van goede sportschoenen aan te moedigen bij kinderen en jongeren. Ik denk dat kinderen fan zullen zijn van de nieuwe stijl schoenen en er nóg meer in zullen spelen,’ zegt Shaquille O’Neal. ‘Deze jongens en meisjes zijn misschien nog niet aan het dunken, maar ik kan niet wachten om ze in hun nieuwe Shaq by Skechers-schoenen op social te zien posten!’

Grip en duurzaamheid

De halfhoge sneakers hebben een vetersluiting en een van de stijlen biedt een brede enkele riem voor een eenvoudige, verstelbare en aansluitende pasvorm. Elke stijl bevat het merk Shaq by Skechers en het iconische Shaking-logo.

De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren en maken gebruik van premiummaterialen met lederen en gebreide bovenste opties. Daarnaast bevatten ze lichtgewicht tussenzolen en rubberen buitenzolen voor grip en duurzaamheid.

Toch een stukje Shaq geschiedenis

Shaquille O’Neal wordt beschouwd als een van de meest dominante basketbalspelers in de geschiedenis. Met een lengte van maar liefst 2.16 meter, heeft de krachtige atleet met zijn levensgrote persoonlijkheid een wereldwijde fanbase opgebouwd in sport en entertainment.

O’Neal speelde voor zes teams gedurende zijn 19-jarige professionele basketbalcarrière, won drie opeenvolgende kampioenschappen met de Los Angeles Lakers in 2000, 2001 en 2002, en een vierde met de Miami Heat in 2006. Hij is een van de enige drie spelers die in hetzelfde jaar de MVP, All-Star game MVP en Finals MVP awards won. O’Neal verschijnt momenteel als analist bij het TNT-programma Inside The NBA.

De basketbalschoenen uit de Shaq by Skechers-collectie zijn vanaf nu in Nederland en België verkrijgbaar bij Skechers-winkels voor een adviesprijs van € 54,95. 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.