Home BEAUTY | FASHION Sieraden voor bijzondere momenten

Sieraden voor bijzondere momenten

by Marjo
Sieraden voor bijzondere momenten

Voor de geboorte van Thomas heb ik mezelf getrakteerd op een mama sieraad. Sieraden voor bijzondere momenten, een mooie manier om symbolisch je liefdes dicht bij je te hebben. Vanaf de geboorte van Thomas vond ik dat heel fijn! Heel suffig, maar toen ik weer aan het werk mocht na zijn geboorte, vond ik het heel prettig om af en toe even de ketting vast te pakken. Zo was ik toch een beetje bij hem.

Juist omdat ik, door omstandigheden, meer uren bleef werken dan de bedoeling was. René raakte zijn baan kwijt, dus mijn uren konden we goed gebruiken. Het sieraad was gericht op een gezin van drie. Dat was met de geboorte van Elynn natuurlijk niet meer van toepassing. De ketting is afgegaan en er is eigenlijk ook niets meer voor in de plaats gekomen. Dat heb ik wel steeds heel jammer gevonden, maar er veranderde ook niets aan. Nu onze party of five compleet is, werd het wel tijd toch?

Sieraden voor bijzondere momenten

In samenwerking met KAYAsieraden ben ik ontzettend geslaagd vind ik. Het is een prachtig cadeau voor moeder geworden. Weer een ketting, dat is het soort sieraad dat ik het liefste draag.  De ketting heeft voor elk kind een eigen hartje, voor de onvoorwaardelijke liefde. Het hangertje met opaal heeft een eigen betekenis, die op mij slaat en die ik aan mijn kinderen door wil geven: waardering voor mooie dingen. De strikjes van het leven, precies waar mijn blog voor staat. Verder zegt men dat het een beschermende en activerende steen is: het maakt vrolijk, optimistisch, spontaan, origineel, creatief. Iets waarin ik mezelf herken.

Sieraden voor bijzondere momentenWaar ik extra blij mee ben, is dat de lengte eindelijk eens precies goed is. Door mijn schildklier passen de meeste standaardafmetingen niet en moet er vaak een verlengkettinkje aan. Dat vind ik de pracht van een sieraad altijd tekort doen. Nu kon ik uit verschillende lengtes kiezen én kreeg ik de handige tip om met een touwtje te meten hoe lang hij moest zijn. Het touwtje doe je om als een ketting en zo kun je goed bepalen welke lengte nodig is. Hierdoor vallen de hangertjes precies waar ik ze hebben wil.

Stoere leren armband

Voor Vaderdag zocht ik nog een bijzonder persoonlijk cadeau voor René, dit was immers zijn eerste Vaderdag van drie. Hij houdt enorm van leren armbanden, alleen met zijn wat dunnere polsen zijn de mannenarmbanden qua afmeting altijd te groot. Toen ik voor mezelf naar de ketting zocht, kwam ik de oplossing tegen. Een stoere leren armband, met metalen plaatje, in kleinere afmetingen. Op maat te maken met knoopjes. Die zou zeker passen. Op het metalen plaatje kun je een tekst naar keuze laten graveren. Wat er op moest wist ik ook al meteen zeker: MCCXXIV (het Romeinse cijfer wat ik ga laten tatoeëren en staat voor onze bende van drie).  Tanja dacht met me mee en wat ben ik blij met het eindresultaat!

Sieraden voor bijzondere momenten

Gegraveerde sieraden

De graveringen zijn duidelijk hand gemaakt, wat ze een uniek karakter geeft. Ze zijn heel fijntjes gezet. Op de hangertjes zijn de letters T en F heel sierlijk geschreven. De E is wat strakker. Dat vind ik heel symbolisch. We hebben er geen overleg over gehad, maar het klopt. Een sterk stoer meisje tussen de twee jongens. De Romeinse cijfers zijn mooi strak gegraveerd. Precies zoals ze moeten zijn. Bijzonder dat dit met de hand gebeurd is. De sieraden zijn na een goed persoonlijk contact, helemaal perfect en zo staan de sieraden voor bijzondere momenten en hebben ze een unieke betekenis.

Nieuwe collectie 2018

Met Vaderdag 2018 voor de deur heeft Kaya hun collectie uitgebreid met nieuwe sieraden, speciaal voor papa. Van stoere leren armbandjes tot aan lieve minimalistische manchetknopen toe.

Doordat we het steunen van het goede doel ook nog erg belangrijk vinden, zijn we nog druk bezig met het geld inzamelen voor stichting Eduki. Bij elk verkocht sieraad doneren we een gedeelte aan dit goede doel. Op dit moment gaan er dan ook al 20 kinderen naar school, maar we hopen natuurlijk dat dit er veel meer worden in de toekomst. Mocht je hier meer over willen lezen, dan kan dat via deze link.

 Er loopt een nu een snelle winactie via Facebook! Je maakt kans op €25,- shoptegoed voor een geweldig sieraad naar keuze speciaal voor Vaderdag   Wie zou jij het gunnen? Laat het weten in de reacties onder het blog voor een extra winkans [ actie loopt tot 13 juni 2018 ] ♥ 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

23 comments

Noortje 1 januari 2019 - 22:28

Ik ben al een tijdje op zoek naar een persoonlijk sieraad en na een kijkje op de site van Kaya-sieraden, weet ik zeker dat ik hier naar wens zal slagen! Wat veel moois! En wat bijzonder!

Reply
Petrus 21 december 2018 - 21:18

Zo ontzettend mooi en waardevol! Ik heb er al ns eerder iets besteld voor mijn beste vriendin, het is prachtig!

Reply
Mark 21 december 2018 - 20:57

Prachtig om een mooi sieraad voor mijn lief uit te zoeken, waarmee we onze prachtige kinderen ‘vereeuwigen’!

Reply
Lotte 21 december 2018 - 20:55

Heel gaaf! Hiermee kan ik mijn lieve kindjes altijd bij me dragen!

Reply
Marian B 18 december 2018 - 20:53

Ik doe graag weer mee! Een moeder-dochter armbandje lijkt me erg leuk.

Reply
Lenny Wibbelink 17 december 2018 - 20:27

Ik zou kiezen voor een cadeautje voor mijzelf: https://www.kayasieraden.nl/nl/banglezelfgraveren.html

Reply
Kim 17 december 2018 - 11:22

ik kom graag een kansje wagen en reageer zo dadelijk uiteraard nog via facebook! hou enorm van mooie sieraden en zou geweldig zijn wat te mogen uitzoeken!

Reply
Linda Smeets 12 juni 2018 - 21:05

Leuk! Ik gun het mijn partner, een hardwerkende lieve papa die altijd voor zijn dochter en mij klaarstaat.

Reply
Anita H. 10 juni 2018 - 17:45

Mijn vader is niet zo van de sieraden. Maar een goede vriend, ook papa, wil ik dit wel graag cadeau doen.

Reply
sylvia 10 juni 2018 - 16:44

ik doe graag mee voor mijn lieve man!

Reply
Natasja 20 juli 2017 - 20:23

Ik zou kiezen voor de hartvormige ketting met 2 geboortestenen die ik dan aan mijn moeder cadeau geef en de namen die erop komen te staan is die van mij en van mijn zoon Melvin. Zo heeft ze haar dochter en kleinkind altijd dicht bij haar ook al woont ze ver weg

Reply
Diny Gijsberts 18 juli 2017 - 08:23

Mag ik mezelf eens verwennen ?
FB likeed&shared
retweeted onder MissMomzy
onder Momzymom op instagram

Reply
Marcha de Haan 13 juli 2017 - 19:56

Ik ga voor de bijzondere moeder dochter armbanden. Want zulke mooie armbanden benadrukken de bijzondere band van moeder en dochter alleen maar meer. https://www.kayasieraden.nl/nl/moeder-en-dochter-set-graveerbedels.html

Reply
Sharon de Ridder 13 juli 2017 - 11:50

Ik vind ketting “verstrengeld” wel heel erg mooi!

Reply
Marian B 11 juli 2017 - 20:57

Een mooie hanger met daarop de namen van mijn twee schatten staat nog op mijn verlanglijstje. Ik heb al een paar mooie opties gezien, moeilijk hoor kiezen 😉 Maar als ik de gelukkige ben dan komt het helemaal goed met kiezen.

Reply
melissa 11 juli 2017 - 11:36

Wat een prachtige sieraden zeg. Wat een keuze ook. Mijn dochter en ik hebben al wat gepersonaliseerde sieraden via Kaya. Ik heb een ketting met de naam van mijn 2 kinderen en een bedelarmband en dochter elise een naamarband en een naamketting. Ik zou dan ook gaan voor kinderoorbelletjes voor haar omdat ze zo graag gaatjes in haar oren wil!

Reply
Patricia de crom 11 juli 2017 - 07:34

Een armbandje met de namen van de kids erop

Reply
Cindy Jerphanion 10 juli 2017 - 16:11

Aaah ! Wat gaaf zeg wat zou graag armband willen aanschaffen met dit mooie shoptegoed! ❤
Als moeder kom je nooit aan iets voor jezelf dit is de kans!

Reply
Astrid 9 juli 2017 - 21:10

Ik deed al mee via FB. Maar laat hier ook nog een reactie achter. Wil een armabandje voor onze buik baby met naam

Reply
Linda Raaijmakers 9 juli 2017 - 20:33

Wat een mooie sieraden zeg! Vooral je ketting vind ik erg mooi. Ik zou van het tegoed graag deze uitzoeken voor onze tweeling Lucas en Eva die straks eindelijk naar school mogen. Ze zijn namelijk elkaars beste maatjes: https://www.kayasieraden.nl/nl/names4ever-set-van-2-zilveren-kettingen-little-pi.html

Reply
Marloes 7 juli 2017 - 18:20

Super leuk! Ik ben dol op symbolische sieraden dus ik doe ook zeker mee met je winactie je hebt echt leuke dingen uitgezocht!
Marloes onlangs geplaatst…Mijn ervaring met BloomonMy Profile

Reply
Anke 7 juli 2017 - 13:51

Wat heb je mooie sieraden uitgezocht!
Ik doe graag mee en zou dan gaan voor een zilveren ketting met daaraan twee kleine sterrenbedeltjes met de letter J en C van mijn 2 sterren van kids Job en Cas.
Op facebook volg ik je onder de naam johanankejobcassaelmans en op andere met Anke80

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.