Sterrenbeeldposter
Interieur en wonen Ouderschap

Sterrenbeeldposter van Printcandy

Soms loop je tegen iets aan, dat je niet los laat. Wat je wilt hebben en perfect bij je past. Dat had ik met de Sterrenbeeldposter van Printcandy! En ineens had ik een reden. Ik mocht namelijk iets uitzoeken. Weten jullie nog dat ik een tijd geleden over die saaie witte muur schreef? Hij moest een stuk leuker. Met de muursticker waren we al een eind gekomen, maar er ontbrak nog wat kleur, dus ik wilde een kleurrijk accent. 

Ineens wist ik het! Een  Sterrenbeeldposter van Printcandy. Die zouden prachtig combineren met het zwart wit. Ze zijn subtiel en zo persoonlijk. De quote op de muur: “Dream until your Dreams come true” is heel persoonlijk. Even leek onze kinderwens niet uit te komen. Thomas kwam niet vanzelfsprekend, Elynn was een kersje op de taart en toen, toen kregen we een extra strikje, onze Finn. We droomden, en onze dromen kwamen uit. Van party of two, naar party of five! Zeven jaar mama.

Sterrenbeeldposter van Printcandy

Hoe mooi zou het dan zijn, om iets met de kinderen, iets persoonlijks over de kinderen, te gebruiken bij het decoreren van deze muur? Ik koos voor de Sterrenbeeldposter van Printcandy. Voor alle drie de kinderen eentje, maar voor op mijn eigen muur. Verder koos ik nog een prachtige geboorteposter voor op de babykamer.

Voordat ik de sterrenbeeldposter voor de kinderen kon ontwerpen, moest ik wel even uitzoeken welk sterrenbeeld ze hadden. Daarna ging het ontwerpen simpel. Wanneer je één van de woorden in de omschrijving niet helemaal van toepassing vind, of niet bij je vind passen, is dat geen probleem. Je kunt ook dit aanpassen. Nu vond ik alleen bij Elynn één woord niet passen. Ik wilde wel dat het alternatief bij haar sterrenbeeld zou passen, dus Google is je beste vriend.

RAM WEEGSCHAAL TWEELINGEN

Finn heeft hetzelfde sterrenbeeld als zijn papa, voor de rest hebben we allemaal een andere. Nu ben ik best benieuwd wat die combinatie over ons als gezin zegt.

Sterrenbeeldposter van Printcandy Collage

Voor de jongens koos ik twee stoere kleuren en, hoe stoer ons meisje ook is, zij wilde graag roze. De combinatie van deze drie kleuren, vind ik helemaal passen bij ons en in het geheel!

Geboorteposter

Hoewel Thomas en Elynn niet zo’n poster hebben, bestelde ik voor Finn wel eentje mee. Dit zou geweldig lijken op zijn plankje, bij zijn wereldkaart én de rest. Het groenige van zijn sterrenbeeldposter liet ik terug komen, maar iets meer richting het blauw. Elke keer als ik hem de fles geef, wordt mijn oog er naar getrokken. Prachtig!

Sterrenbeeldposter van Printcandy

Ik twijfel alleen nog of ik er een lijst om heen ga doen. Dezelfde twijfel heb ik ook bij de Sterrenbeeldposters. Wat zou jij doen?

Ook op hout

De geboorteposter van Printcandy is jarig en bestaat 2 jaar! Om dat te vieren zijn er vier nieuwe ontwerpen voor de kinderkamer gemaakt. Daarnaast zijn alle geboorteposters nu ook op hout verkrijgbaar. Een mooie eyecatcher aan de wand en een geweldige herinnering voor later.

Iedereen kent tegenwoordig de  gepersonaliseerde poster met alles over het pasgeboren kindje, van namen tot gewicht. Toch is het nog maar twee jaar geleden dat Printcandy de eerste geboorteposter lanceerde, die je online helemaal naar wens kunt aanpassen. Of het nu een poster is voor in de babykamer van je eigen kleintje of een uniek kraamcadeau, met de collectie Geboorte Posters kan je voor iedereen een mooie en persoonlijke poster maken als herinnering aan dit bijzondere moment.

W I N N E N

Vandaag vieren we dat onze dromen uit kwamen en dat de geboorteposter van Printcandy twee jaar bestaat! Uiteraard hoop ik ook snel te vieren dat de 1100 likes op Facebook zijn gehaald! Hoe we dat gaan doen?

Ik mag in samenwerking met Printcandy shoptegoed weggeven, om precies te zijn 2 x 25 euro, voor dit bedrag kun je zelf je geboorteposter laten maken en je kunt daarbij kiezen uit het hele assortiment (eventueel met bijbetaling). Lees hieronder de voorwaarden!

Wat moet je doen? 

Like de Facebookpagina van Mar-JoYa.nl

Tag onder het bericht op Facebook iemand die jij ook dit shoptegoed gunt. Wanneer jij en je vriendin/tante/zus/buurvrouw allebei de pagina leuk vinden, dan winnen jullie allebei 1 x 25 euro shoptegoed. Gun je meerdere mensen het tegoed, tag ze dan in een aparte reactie. Loting bepaald welk setje het shoptegoed ontvangt.

De verloting vindt plaats als de 1100 likes op Facebook zijn gehaald. Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd waar jij voor zou kiezen! Deel je het in de reacties met me ♥


De winnaar van deze actie wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week na het behalen van de 1100 likes bekend gemaakt / Voor meer informatie verwijs ik naar mijn disclaimer / Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.