StoriKid behoudt de mooiste tradities!
What's new

StoriKid behoudt de mooiste tradities!

Leuk nieuws voor VTech, één van mijn favoriete speelgoedmerken! Vandaag is in Brussel bekend gemaakt, dat ze in de prijzen zijn gevallen voor Speelgoed van het Jaar 2019 in België met StoriKid! Herkenbaar? Dat moment voor bedtijd (bedtijd zelf is tijd met papa en mama en dan slapen) is soms lastig in te vullen.

Van een scherm of actief spelen worden ze niet alvast rustiger voor het bedritueel. Het is met afstand de mooiste traditie, een warme herinnering aan je kindertijd: dat verhaaltje voor het slapengaan. Dat is niet te vervangen. StoriKid, de interactieve verhaaltjesverteller van VTech is het ultieme verlengstuk van die herinnering.

StoriKid behoudt de mooiste tradities!

Bedacht en gemaakt voor jouw kleintje en een fijne manier om alvast tot rust te komen, wanneer jij nog even de vaatwasser moet vullen, de wasmachine aan moet zetten of één van je andere kindjes oo bed moet brengen.

StoriKid behoudt de mooiste tradities! 

StoriKid is een even compacte als robuuste noviteit voor kinderkamers, een vertelbox met maar liefst 45 verhaaltjes, waaronder wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes.

StoriKid behoudt de mooiste tradities!
Bovenop de compacte vertelbox zetelt puppy Scout, die met projecties een aantal avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Of even niet, als dat beter helpt om de slaap te vatten.

Zelf verhaaltjes inspreken

StoriKid heeft een opnamemodus zodat je ook zelf verhaaltjes kunt inspreken. Handig wanneer gelegenheid of tijd ontbreekt om je kleintje zelf in slaap te praten! En is alles al tig keer verteld of gezongen, dan download je via Explor@Park nieuwe avonturen en liedjes.

Vertikt jouw kleine boef het na dit verhaaltje of jouw eigen bedritueel naar dromenland af te reizen, dan schakel je de timer in die het mogelijk maakt nog even door te luisteren en naar het plafond te staren.

Enige uitdaging voor jou is zelf niet in slaap te sukkelen, in dat kinderkamertje waar alles zo zen is.

Advies verkoopprijs: VTech StoriKid € 54,95.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.