Home PERSOONLIJK Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

by Marjo

Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

Wat een fantastische week heb ik achter de rug! Bereid je voor op veel foto’s! Het was voorjaarsvakantie en daar hebben de kinderen en ik maandag en dinsdag heerlijk van genoten. Woensdag moest ik werken & donderdag en vrijdag was ik met mijn man op pad #datedays

Life is what happens!

Maandag wilden de kinderen eigenlijk een pyjamadagje met z’n drietjes, maar dát ging plotseling iets anders. ’s Morgens zijn we absoluut wel rustig begonnen, dat hadden we verdiend vonden we. Eten mocht voor de televisie, daarna bleven ze nog even hangen. Ze wilden samen ineens knutselen en verven, dus heb ik alles klaargezet en hebben we heerlijk geverfd samen. Nog plotselinger wilden de kinderen graag buiten spelen, dat mag altijd, dus snel kleertjes aan en gaan. Op step en loopfiets naar de speeltuin. Voor we weggingen moesten er nog even schoenfoto’s gemaakt worden, aangezien Muppet en ik dezelfde schoenen aan hadden.

Toen we terug kwamen ging ze lekker nog even tekenen, terwijl ik de lunch ging maken. Zo lief! Ik had ze allebei een velletje gegeven met “Wat ik eten wil” er op geschreven, zodat zij voor de kok konden tekenen wat ze wilden eten en hoe ze dat wilden hebben. Uiteindelijk aten we visstickjes, maar Muppet had precies getekend dat hij de visstickjes op brood wilde, maar ook een paar los er naast. Echt zo leuk!

Spelletje spelen!

Dinsdag zou ik eigenlijk heerlijk op stap met mams, zus en de kindjes en hadden we het Doe Museum hier in Veendam in gedachten, helaas kon dat niet doorgaan wegens ziekte, maar daar komen we zeker nog eens op terug. Die ochtend moest ik even via de dokter, dus mam was hier sowieso, zij bleef bij de kinderen. Samen hebben we daarna nog even kopje koffie gedronken en oma heeft met de kinderen nog Wie is Het? gespeeld, dat heb ik na haar overgenomen. Na nog een keer of twee Wie is Het? met mij waren ze er wel weer klaar mee & zijn we overgestapt:

ROADTRIP!

Donderdag was het dan eindelijk zo ver! #datedays ging van start! Vandaag is rooooood! Kindjes bij opa en oma gebracht en ROADTRIP! Ik houd er zo van hè! Voor iemand die niet van autorijden houdt, is het wat vreemd, maar ik zit wel heel graag in de auto. Bijrijder zijn vind ik heerlijk, beetje met mijn telefoon, beetje om me heen kijken, beetje kletsen, muziek luisteren, wat kan ik me dan ontspannen! Wanneer we met zijn tweetjes op pad gaan is het voor ons pas echt een ROADTRIP! met koude koffie van DE & een lekkere kant en klare sandwich. Dus onderweg even gestopt bij de pomp om e.e.a. te halen. Eigenlijk nemen we altijd de sandwich bacon&ei, helaas zag de versie van deze benzinepomp er iets te ranzig uit en ging ik voor de wrap met zalm, gelukkig ook yummie. Eenmaal in het hotel hebben we nog even gerelaxed voor we richting Ziggo Dome gingen. Veel te vroeg, maar we moesten immers ook nog iets eten. Op zich hadden we beid niet zo’n trek, maar met lege maag de verdere avond, niet handig!

Heerlijk sjiek dineetje

Toen kwam de geur van knoflook en uien in mijn neus, dáár had ik wel zin in, het rook Aziatisch. Mijn date was er nog niet over uit, dus we wandelden nog even verder. Niet veel later zagen we iemand staan met zo’n Aziatisch take-out bakje en ik kreeg er steeds meer zin in, we gingen zo’n bakje halen. Om mee te nemen. In de loop. Dachten we. Twee seconden later zaten we met twee blikjes cola, een kipsaté en een bord vol heerlijk geurend eten elkaar nog aan te kijken en we probeerden te beseffen wat ik hier nou nét was gebeurd. We besloten ons er maar bij neer te leggen en hebben genoten van echt het lekkerste eten ooit! Zalig! Vlees perfect gaar, groente perfecte bite, saus en noedels, waanzinnig! Wij eten wanneer we weer een concert bezoeken daar, nergens anders meer. Binnen twintig minuten waren we er in en er uit met een voldaan gevoel. Te gek! Ik moest natuurlijk wel een toetje. Die hebben we nog snel even bij Burger King gescoord. Als een kind zo blij!

Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

Over Symphonica in Rosso schrijf ik natuurlijk een apart artikel, deze kun je in de loop van de week verwachten, maar wat was het waanzinnig! Indrukwekkend, bijzonder, tranentrekkend, gewoon WOW. Dat we er na gewoon in no time in het Tulip Inn Amsterdam Riverside waren was natuurlijk ook een uitkomst. Daar nog genoten van wijntje, een knabbeltje en een bordspelletje gespeeld en daarna heerlijk geslapen.

The day after

Vrijdag was het een enorm strikje om even de mama modus uit te laten staan, heerlijk uit jezelf wakker kan worden & alleen maar voor jezelf hoeft te zorgen en niet alleen maar mama heet! Genieten! Het hotelontbijtje zat er niet bij in & we hebben dan ook besloten ons niet te haasten, maar gewoon onderweg te gaan ontbijten. Aangezien Almere om de hoek is ben ik ook ein-de-lijk in de Primark geweest, ook dit verslag lees je later deze week. Op de terugweg heerlijk gegeten bij Hajé. Ik merk dat de strikjes van deze week wel voornamelijk uit eten bestaan trouwens, maar wat kan ik daar ook van genieten! Verse tonijnsalade, broodje kroket en een broodje belegen kaas, qua timing was het ontbijt, lunch en diner uiteindelijk. Om het af te sluiten zijn we in Joure nog snel bij de MacSnack langsgegaan & was ons reisje afgesloten. We gingen naar de kindjes! Heerlijkheid, want wat had ik ze, ondanks een waanzinnig weekend, ontzettend gemist!

Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

Nagenieten en vakantie afsluiten

Wat was het fijn om de kindjes weer te zien en te knuffelen en onder te kussen! Eenmaal thuis hebben we ze laten zien wat we meegenomen hadden van de Primark en hadden we twee hele blije eitjes! Zo schattig om ze zo blij te maken, met niet eens iets super groots. Heerlijk! Er lagen nog hele fijne pakjes op me te wachten. Ook dat is leuk thuiskomen. Het weekend heb ik dankzij mijn man nog even heel veel kunnen werken en hebben we gewoon fijn van elkaars aanwezigheid genoten. Geen grootse dingen, gewoon samen zijn, ontspannen en zijn. Zaterdag waren we alleen heel onverwacht Muppet nog even kwijt. Hij had een (echt onwijs leuk) kinderfeestje, die deze loedermoeder straal vergeten was. Gelukkig was de timing nog aardig goed en kon en mocht hij nog aanschuiven. Nadat ik mijn tranen had gedroogd, hebben we hem dus nog snel gebracht. Ik heb hem nog nooit zo snel zijn jas én zijn schoenen aan zien doen!

Strikjes #31 ontspannen vakantie, een rode dag & Primark

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Kimberly 8 maart 2016 - 21:16

Wat een fijne week! En wat een mooie kindjes! Daar mag je écht trots op zijn 😉

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.