Home | NEW IN | Themafeest en een bezoek aan boerderij Van Dorst

Themafeest en een bezoek aan boerderij Van Dorst

by Gastauteur
themafeest en een bezoek aan boerderij van Dorst

Door Carin – In het laatste weekend van oktober, waarin we weer een uurtje cadeau kregen, keek ik onder zomerse omstandigheden naar boerderij Van Dorst en ging ik vol mee in de organisatie van het themafeest van Andy en Melisa.

De zomer heeft zijn sporen nagelaten bij Melisa. De zon heeft haar haar geen goed gedaan en na wekenlang heerlijk op slippers lopen moet ze ineens weer schoenen aan. En dat is niet fijn, want elke zomer zijn haar voeten ineens een maat groter. Je zult toch maar 100 worden Melisa.. met welke schoenmaat eindig jij dan?

Met een oud wijf in bed

In haar eigen salon en beautybar laat Melisa haar haar kleuren. Thuis mag Andy het resultaat beoordelen. En dat doet hij op z’n Andy’s. “Grijs” zegt hij lachend. “Als je vannacht met je rug naar me toe ligt, lig ik met een oud wijf in bed’. Eh.. Andy? Ik zou toch maar uitkijken wat ik zei als ik jou was, want anders eindig je nog in het logeerbed en kun je een massage met een happy Andy wel vergeten vrees ik.

Themafeest en een bezoek aan boerderij Van Dorst afsluitend

Melisa besluit dat ze een groot ‘one big happy family-feest’ wil geven. Een heus themafeest in de stijl van Game of Thrones. De cadeautjes staan al vast: net als altijd krijgt Andy een paar sokken en Melisa een bos wortels. Nou ja.. weet je in elk geval dat je de volgende dag hutspot eet.


Andy wil verkleed als John Snuif en Melisa weet ook al wat ze wil: een heuse hoep.. hoepep.. hoepop.. nou ja, gewoon.. zo’n mooie jurk! Maar voor ze daarin past, moet ze die paëllapondjes wel eerst kwijt. Melisa ziet zelf dat het begin er heus al is en Andy vindt dat het goed is als je het zelf gelooft. De personal trainer spreekt! Gelukkig is Melisa al ruim 10 jaar lid van de sportschool en ze gaat daar elk jaar in juni een week naartoe. Want die zomer komt altijd een paar vakantie kilootjes te vroeg.

Kerkhof spinnen

Voor het feest moet de vijver schoon en aan Andy de eer om in een vispak te water te gaan. En onze man met geen klushanden is ook al niet van het tuinonderhoud.

Mopperend hijst Andy zich in een pak dat een kerkhof aan spinnen herbergt en gaat te water. Op aanwijzing van Melisa haalt hij al het onkruid weg. Melisa? Je hebt Andy zojuist bijna alle waterlelie uit het water laten halen. Volgende keer toch maar iemand met verstand van tuinonderhoud vragen? Ik vrees trouwens dat Andy dat kikkergroene pak vaker aan krijgt, want Melisa vindt hem sexy in dat coole pak.

Gewoon luisteren

Ondertussen moet zoon Nino afrijden voor zijn scooterrijbewijs. Zakte hij de eerste keer omdat hij overal vol gas reed en het verschil tussen een rood en een groen stoplicht nog nèt wat lastig vond, vandaag was hij vastbesloten om te slagen. Moet ‘die gast’ het hem natuurlijk wel gunnen en niet zeggen dat hij linksaf moet als hij al drie straten verder is.

Instructeur Andy is duidelijk: “je moet gewoon luisteren naar die man en dan komt het wel goed”. De angst sloeg me om het hart toen Melisa voorstelde om achter Nino aan te rijden. Zo zag ze misschien zelf stiekem al of hij was geslaagd. Ik had wel willen zien wat er was gebeurd als ze dat werkelijk hadden gedaan. Ik weet wat mijn dochter zou doen als ik dat tijdens haar rij-examen deed. Het kwam niet goed met mij.. Nino slaagt en hij krijgt van papa en mama een 45-kilometer wagentje.

Vraag van de dag

Trots gaat hij met papa Andy een rondje rijden. De vraag van de dag? “Moet ik starten”? Eh.. Nino? Als je ook maar een meter vooruit wilt is dat misschien wel handig. Met een herrie waar de gemiddelde Leopardtank jaloers op zou zijn stuift Nino de weg op. En ik weet niet hoe vaak ik Andy heb horen zeggen dat Nino echt langzamer moet rijden, maar ik had zeker 4 paar handen nodig gehad om het te tellen. Nino was dikke vrienden met zijn gaspedaal, voor het overige verkeer op de weg vrees ik nog. Misschien moet Nino gewoon nog een tijdje op zijn fiets de weg op Andy.. is veel veiliger voor ons!

En als ze dan een geschikte locatie hebben gevonden voor het themafeest, overweegt Andy Melisa opnieuw ten huwelijk te vragen. Hij oefent alvast en krijgt niet helemaal de reactie waar hij op hoopt.. Melisa antwoordt dat ze erover na moet denken en dat ze in een volgend leven misschien met hem trouwt. Ik zou het maar bij deze oefensessie houden Andy. Blijf rondkijken naar andere opties..

een bezoek aan boerderij Van Dorst

 

Een nieuw seizoen van de serie boerderij Van Dorst trapte af met als gasten Jaimie Vaes, vooral bekend als de voormalige partner van een bekende kleine rapper en Israël van Dorsten, de vierde van 9 kinderen van het gezin van Ruinerwold.

Themafeest en een bezoek aan boerderij Van Dorst
Je hebt maar 1 kans om een eerste indruk te maken en die laat Jaimie glansrijk liggen door een uur te laat te komen. Israël daarentegen doet dat perfect. Hij komt op tijd en gaat meteen aan de slag. Er moet namelijk een kippenhok van het model slagschip in elkaar gezet worden. Jaimie heeft geluk, want Israël blijkt erg handig. Een vriendelijke, intelligente jongen die zich bescheiden opstelt en op hartverwarmende wijze het hart van hond Riet verovert.

❥  Wat mij betreft heeft hij de lat voor mannelijk Nederland weer een klein stukje hoger gelegd. Dit was weer een weekend tv met een themafeest en een bezoek aan boerderij Van Dorst. Tot volgende week! Chansons dans La cala de Mijas van vorige week teruglezen, klik dan hier?

 

 

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.