Home | NEW IN | Verse soepen pastasauzen en curry

Verse soepen pastasauzen en curry

by Marjo
Verse soepen pastasauzen en curry

Albert Heijn introduceert verse soepen pastasauzen en curry gemaakt van pure ingrediënten. Als onderdeel van een gezond voedingspatroon is het advies om 250 gram groente per dag te eten. Dat is een flinke hoeveelheid groente en dan is het wel zo fijn om te kunnen variëren!

Vanaf deze week zijn er bij Albert Heijn nieuwe verse soepen, pastasauzen en curry’s verkrijgbaar. Ze zijn uitsluitend gemaakt van groenten, kruiden en specerijen. We zoeken steeds vaker naar gezonde, verse en makkelijke producten gemaakt van pure ingrediënten. Alleen hebben we niet altijd de tijd voor deze zoektocht. Het is zoeken naar balans en gemak in de tijd die je als moeder voor handen hebt. De verse soepen pastasauzen en curry van Albert Heijn maken het leven iets makkelijker!

Verse soepen pastasauzen en curry bij Albert Heijn

De nieuwe sauzen en soepen zitten boordevol groenten en kruiden. Daarnaast vormen ze een goede aanvulling op een groenterijke maaltijd. Ook combineren ze perfect met andere verse ingrediënten. Door de grote variatie in smaken is er keuze voor iedereen.

In totaal staan er 6 nieuwe verse soepen in het schap. Onder anderen een soep met spinazie, venkel en dragon. Ook vind je er 8 verse pastasauzen en curry’s, zoals Tikka Masala. Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur- en smaakstoffen. De kans is groot dat je met deze verse producten sneller aan je dagelijkse hoeveelheid groente komt.

Pasta en curry

De verse pastasauzen en curry’s kun je combineren met andere groenten en vlees, vis of vegaproducten. Per verpakking kan er een maaltijd worden klaargemaakt voor 3 tot 4 personen. Pasta- lovers kunnen voor een verse, snelle maaltijd kiezen uit onder anderen pastasaus met tomaat en olijf en gele paprika met gegrilde groente.  De curryliefhebbers kunnen gaan voor verse curry rode paprika of bijvoorbeeld verse curry spinazie.

Soepen

De verse soepen zijn gemaakt van groenten, kruiden en specerijen. Het is een kwestie van opwarmen en serveren. De soepen zitten boordevol groenten, dus extra toevoegingen zijn niet nodig. Iedere verpakking bevat 2 tot 3 porties. De soepen zijn verkrijgbaar in zes varianten, zoals rode linzen, pompoen, kokos.

De verse soepen, pastasauzen en curry’s zijn vanaf deze week te vinden in het schap met gesneden verse groenten in alle winkels van Albert Heijn. De prijs van de curry’s en pastasauzen is € 2,99 (voor 3 à 4 porties) en de soepen € 3,49 (voor 2 à 3 porties) ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Jonna@burgertrutjesNL 17 maart 2017 - 08:20

Vooral makkelijk als je even geen inspiratie hebt om te koken of een snelle hap op tafel wilt toveren. Vooral de curry lijkt mij erg lekker!
Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Saoto soep zonder pakjes en zakjes – RECEPTMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.