Wat doe je met een saaie witte muur
Interieur en wonen

Wat doe je met een saaie witte muur

Sinds we op zolder slapen, erger ik me al een tijdje aan de witte muur als we naar boven lopen. Het is wel fijn dat het rust geeft en ruim lijkt, maar het is ook een beetje saai. Maar wat doe je met een saaie witte muur? De muur loopt verder door achter mijn werkplek en daar zaten nog een paar beschadigingen. Die muur verven was eigenlijk geen optie. Er lopen buizen, er hingen al planken én het zou teveel tijd kosten.

We moesten immers voor de geboorte van Finn verhuist zijn naar zolder, alleen dan kon Thomas naar onze kamer en Elynn naar die van Thomas. We deden liever eerst alles goed op de kamer van de kinderen. Er veranderde voor hen al best veel, dus het zou fijn zijn als hun kamertje meteen op orde zou zijn. De saaie witte muur én de beschadigingen bij ons, die konden nog wel even blijven. Maar op een gegeven moment is het klaar. Dan wil je ook je eigen plekje voor elkaar hebben.

Wat doe je met een saaie witte muur

Ik besloot op internet op zoek te gaan naar inspiratie. Het moest niet al te veel gedoe zijn. Bij voorkeur minder dan een middag werk. De beschadigingen waren niet erg groot, dus dat zou het niet lastig maken.

Het moest ook makkelijk te verwijderen zijn, aangezien ik over een tijd misschien weer iets heel anders wil én omdat we ooit misschien weer een kamer ruil gaan doen, je weet het niet. De muur boven de trap, is best een groot oppervlak, dus daar moest het niet te iel zijn.  Ik zag de meest leuke ideeën voorbij komen, maar viel voor de gouden rondjes van Muurstickerstunter.nl en daar vond ik ook een prachtige quote muursticker voor boven de trap.

Wat doe je met een saaie witte muur

Muurstickers quote en gouden rondjes

De muurstickers werden goed verpakt en snel bezorgd. De rondjes zaten kant en klaar op sticker vellen. Ik ontving rondjes in verschillende maten. Op die manier kon ik goed checken welk formaat het beste over de beschadiging zou passen. Uiteindelijk gebruikte ik ze allemaal. Je haalt ze van het stickervel, plakt ze op de muur en wrijft ze glad.

Wat doe je met een saaie witte muur

Voor wat betreft de quote is het iets meer werk. Eerst plak je het transferfolie op het stickervel. De quote zat zo compact mogelijk op een stickervel. Dat betekent wel dat je, nadat je de de onderdelen op elkaar hebt, zelf moet knippen en er zelf voor moet zorgen dat de quote goed komt. De D van dream, zat bijvoorbeeld aan de andere kant van het vel en het puntje van de i hadden we vergeten uit te knippen, dus die zat nog op de verkeerde plek, daar moet je op letten dus.  Nadat je de onderdelen van je quote hebt geknipt kun je beginnen met plakken op de muur. Ik ben zo blij met het resultaat. De muur boven de trap is fantastisch en mijn werkplek nog een tikje meer kitsch.

Wat doe je met een saaie witte muur

Je eigen ontworpen muursticker winnen!

Via Muurstickerstunter kun je heel eenvoudig je eigen muurteksten maken!  Je kunt de tekst muursticker geheel naar eigen wens maken. Zo kun je zelf lettertype, formaat en kleur kiezen. Stel je wilt de naam van je kind als muursticker of een inspiratie quote, het kan allemaal. Wat moet je doen om te winnen?

 

• Vertel in een reactie hieronder óf op Facebook wat je favoriete quote is (deze hoef je niet persé voor de sticker te gebruiken)
• Het is handig wanneer je mijn Facebookpagina liked en volgt, voor een extra winkans (én ik maak daar de winnaar bekend)
• Meer winkansen: volg me op Twitter of Instagram

 

Mijn eigen favoriete quote is: “What if i fall? Oh, but my darling what if you fly?” van Erin Hanson. Deze staat al op de lightbox, vandaar dat ik voor de Dreams-quote gekozen heb. Want dromen komen uit! Waar één kindje even onmogelijk leek, zijn we nu een party of five ♥

 


Winactie loopt tot en met 30 juni 2017 | Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd | Mede mogelijk gemaakt door Muursticker.nl | De winnaar wordt alleen bekend gemaakt op de Facebookpagina van Mar-JoYa | Heeft de winnaar binnen een week zijn prijs niet geclaimd, wordt een andere winnaar gekozen

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

9 Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Ik vind #SMILE AND THE WORD SKILES WITH YOU erg mooi. Een glimlach is gratis!

  Dream big Little BATGIRL vind ik ook leuk

 2. melissa zegt:

  Een heftige, maar voor ons (en vooral voor dochtertje elise die een mooie sticker op haar kamer krijgt, zeker van toepassing): because someone we love is in heaven, there’s a little bit of heaven in our home!

 3. Linda Post zegt:

  Wat gaaf!! Een van de quotes die ik erg mooi vind is
  ‘Nu je er bent is alles anders, maar precies zoals het hoort’.
  Dit slaat op de geboorte van onze dochter (ons eerste kindje). Het is helemaal waar!

 4. Marian B zegt:

  Helemaal leuk om iets zelf te mogen bedenken! Ik ben niet zo van de quotes eigenlijk maar een van mijn favorieten is: We were born to be real, not to be perfect.

 5. Tamara zegt:

  Don’t dream your life live your dream ♡ deze vinden mijn man &ik erg mooi, zal dus perfect staan op de slaapkamer daar hebben we nog een saai stuk muur over.

 6. Lynn zegt:

  Deze zou heel tof zijn om de babykamer die ik binnenkort ga inrichten een leuke muur te geven! Ik heb niet echt een favoriete quote maar een die wel goed bij mij past is ‘hakuna matata’ 😉

 7. Mijn favoriete quote is ”Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire”
  Die stippen zijn erg leuk voor op de muur.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen), twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

  Ik doe graag mee.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 8. Cindy Framke zegt:

  Enjoy the little things ❤ is mijn favoriete quote. Wij genieten van de kleinste dingen in het leven, het kan zomaar voorbij zijn. Heb binnen 6 jaar allebei mijn ouders verloren, dus zo snel kan het gaan. Ik geniet nu volop van mijn gezinnetje. En ook al hebben we het soms zwaar, ook financieel. We genieten van de kleinste dingen. Als ik de muursticker zou winnen, zou ik een mooie kiezen voor mijn dochtertje voor op haar kamer. Misschien iets met haar naam.

 9. Het leven is een feestje,je
  Moet alleen zelf de slingers ophangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.