Home Privacy verklaring

Privacy verklaring

Mar-JoYa.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Mar-JoYa.nl gebruikt je NAW gegevens alleen wanneer je deze zelf via e-mail, whatsapp of bijvoorbeeld Facebook Messenger aan me doorgeeft en alleen om de gewonnen prijs voor een winactie op te kunnen laten sturen. 

Uiteraard zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Je gegevens zal ik, daar waar je ze hebt aangeleverd zo snel mogelijk weer verwijderen. Als je reageert op het blog op een actie of prijsvraag of gewoon op een artikel, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten.

Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars de adresgegevens nodig. In sommige gevallen verzend de sponsor de gewonnen prijs. Om deze reden zal ik je NAW gegevens met ze delen. Deze partijen dienen zich aan dezelfde wet- en regelgeving te houden voor wat betreft jouw privacy.

Adverteren op Facebook

Voor het adverteren op Facebook (en in de toekomst Instagram) maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn artikelen interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Mar-JoYa.nl werkt samen met de volgende partijen:

  • Strato is de host van deze website. Alle gegevens die je via mijn blog ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Strato . Strato heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. De ISO-certificering van hun datacenters volgens ISO 27001 vormt nog extra bewijs van hun privacybescherming. Volgens Artikel 28 (3) van deGeneral Data Protection Regulation (GDPR) heb ik een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Strato.
  • Post.nl ziet je naam en adresgegevens voor het versturen van je gewonnen prijs, wanneer ik deze zelf verstuur. Ook om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Post.nl voor meer informatie. Naar privacyverklaring. Wanneer een van de bedrijven waarmee ik samenwerk de prijs verstuurt, maken zij gebruik van hun eigen verzender, ook deze heeft zich aan de nieuwe wetgeving te houden.
  • LinkPizza is een samenwerkingspartij voor blogopdrachten en samenwerkingen met bedrijven. Zij hebben er bewust voor gekozen om geen persoonsgegevens van bezoekers van onze bloggers op te slaan, om zo zelf te voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving. Ze houden in alleen een teller bij voor de bezoekers. Hierdoor is er geen verwerkersovereenkomst nodig.

Google Analytics

Google Analytics wordt door Mar-JoYa.nl gebruikt om bezoekersaantallen te meten, waarmee ik mijn website en de gebruikerservaring van bezoekers kan verbeteren. Deze gegevens deel ik niet met Google, daarnaast heb ik met Google Analytics een verwerkersovereenkomst afgesloten. Er worden geen gegevens verzamelt via Google Analytics die gebruikt kunnen worden om te adverteren. Ik heb ingesteld dat de gegevens die door Google Analytics worden verzameld bewaard worden op de servers van Google gedurende 26 maanden. Het IP-adressen van bezoekers laat ik anonimiseren.

Cookies

Daarnaast gebruiken Google Analytics en Mar-JoYa.nl cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Communicatie

Wanneer je me naar aanleiding van een artikel een persoonlijke e-mail of andere berichten naar me verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Dit is afhankelijk van de aard van de mail.

Mar-JoYa.nl verkoopt je gegevens niet

Mar-JoYa.nl zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van het verzenden van de prijzen van de winacties. Denk daarbij aan PR-bureau’s, uitgeverijen of bedrijven rechtstreeks. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Daarnaast mogen jouw gegevens door hen voor niets anders gebruikt worden dan het verzenden van het gewonnen artikel.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een actie of prijsvraag worden zo kort mogelijk, maar maximaal een half jaar bewaard. Gegevens die je hebt verstrekt door te reageren op een blog blijven bewaard, zolang het artikel online staat.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Mar-JoYa.nl opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@mar-joya.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Samenwerking met bedrijven | Bedrijfsgegevens

De aan mij verstrekte bedrijfs- en/of persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het opmaken van een factuur. Deze gegevens worden, zoals wettelijk bepaald, 7 jaar bewaard.

Ook worden de gegevens vermeld op de factuur, gebruikt voor de BTW aangifte.

De mailadressen waar de samenwerkingsverzoeken vandaag komen, worden langere tijd bewaard, dit om in de toekomst contact op te nemen voor eventueel volgende samenwerkingen. Hetzelfde geldt voor de mails over de samenwerkingen, omdat dit de samenwerkingsovereenkomsten betreft.

Strato is de host van deze website. Alle gegevens die je via mail ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Strato . Strato heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. De ISO-certificering van hun datacenters volgens ISO 27001 vormt nog extra bewijs van hun privacybescherming. Volgens Artikel 28 (3) van deGeneral Data Protection Regulation (GDPR) heb ik een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Strato.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Mar-JoYa.nl en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn.

Contactgegevens

Mar-JoYa.nl
Dr. Ebelsstraat 15
9648 AD WILDERVANK

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar op maandag en dinsdag tussen 9.00 en 11.30 uur & van 14.00 uur tot 15.30 uur. Ik ben altijd bereikbaar via info@mar-joya.nl  of WhatsApp (0651539977)

 



 

Deze privacy verklaring is beschikbaar gesteld door Jouw webwinkel coach en met toestemming aangepast naar de situatie van Mar-JoYa.nl. Deze verklaring zal steeds aangepast worden, wanneer zich wijzigingen voordoen. Afbeelding cookies via Shutterstock.