over mar-joya, samenwerken, contact, marjoya.nl een heel warm welkom

Natuurlijk leer je mij ook kennen in heel veel van de artikelen die ik schrijf, maar op deze pagina zie en lees je in één oogopslag wat je in ieder geval over Mar-JoYa.nl moet weten. Als lezer of als opdrachtgever. Want met jou als lezer ben ik ontzettend blij en met jou als opdrachtgever werk ik graag samen! Dus bij deze; een heel warm welkom!

Mar-JoYa is een persoonlijk Mama Lifestyle Magazine waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijke leven, maar je ook op de hoogte houd van allerlei strikjes. Van gadgets voor jou of de kinderen, tot al die kleine dingetjes die het leven als mama interessanter, leuker en vooral makkelijker maakt!

voor jezelf zorgen tijdens de lockdown

Strikjes als vakanties of beauty & fashion. Over spelend leren en (prenten-) boeken. Ik deel ook mijn enthousiasme en mijn uitdagingen wat betreft het moederschap in het algemeen en het mijne in het bijzonder. Voor meer uitleg over wat Mar-JoYa precies is, klik je hier!

De naam Mar-JoYa is een samenvoeging van mijn naam, Marjo, en het Spaanse woord voor sieraad, JoYa. Het woord JoYa wordt fonetisch uitgesproken als joh-ja & niet als joooja of goja trouwens. Mijn lieve opa zei altijd; dat is van ons Marjo ja, en zo moet je dat doen.

Over mij || mijn persoonlijke strikjes

I ♥ mijn party of five, genieten met mijn gezin, toetjes, boeken, haken, strikjes, eenhoorns en regenbogen , essentiële oliën, roze en zwart, lieve & rock liedjes, Cupcakes & Taart, nieuwe schoenen & tassen, mijn eettafel met grote bank, mijn keuken & vooral vintage.

Party of five

Mijn party of five bestaat uit mezelf, mijn man, mijn twee jongens en mijn meisje. Man en ik zijn getrouwd in 2002, het jaar van de traan van Maxima.

Van de ander twee heren ben ik de dolgelukkige mama (’10 & ’17). De ene onwijs slim en geïnteresseerd in games, vloggers en boeken. De andere een heerlijk joch dat graag buiten speelt, de liefde voor schermen deelt met zijn broer en zus en vooral heel liefdevol en aanwezig is. Het meisje is mijn stoere, slimme en zorgzame dochter (’12). Turnen en buitenspelen met haar vriendinnen doet ze het allerliefst. Oh, en regelen doet ze ook graag!

Wil je meer te weten komen over mij, ben je op zoek naar handige tips, lekkere recepten of leuke win-actie’s? Wil je juist weten van welke producten ik juist heel blij of juist heel verdrietig werd? Of wil je mijn lezers juist meer vertellen over jouw toffe webshop? Of ze graag kennis laten maken met jouw product voor mama of kind? Wil je meer zichtbaarheid voor jouw merk? Dan ben je op mijn blog aan het goede adres!

Gastbloggers

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven maar door één van mijn vaste gastbloggers. Dit zijn meestal eenmalige gastblogs van collega bloggers of een speelgoed review die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

kralen maken met poeder ravensburger

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaring of kennis willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken. Maar ook om een hart onder de riem te steken of juist te krijgen, of bevallingsverhalen.

❥ Dus bij deze wil ik je nogmaals een heel warm welkom heten! Wil jij zelf toevallig zelf ook een persoonlijk verhaal delen? Voel je dan ook welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!