Home Welkom

Welkom

welkom

Natuurlijk leer je mij ook kennen in heel veel van de artikelen die ik schrijf, maar op deze pagina zie en lees je in één oogopslag wat je in ieder geval moet weten. Als lezer of als opdrachtgever. Want met jou als lezer ben ik ontzettend blij en met jou als opdrachtgever werk ik graag samen! Dus bij deze; een heel warm welkom!

Mar-JoYa is een persoonlijk Mama Lifestyle Magazine waar ik je niet alleen mee neem in mijn persoonlijke leven, maar je ook op de hoogte houd van allerlei strikjes. Strikjes als vakanties of beauty & fashion. Over spelend leren en (prenten-) boeken. Van gadgets voor jou of de kinderen, tot alles wat het leven als mama interessanter, leuker en vooral makkelijker maakt!  Ik deel mijn enthousiasme en mijn uitdagingen wat betreft het moederschap in het algemeen en het mijne in het bijzonder. Voor meer uitleg over wat Mar-JoYa precies is, klik je hier!

Strikjes

I ♥ mijn party of five, genieten met mijn gezin, toetjes, boeken, haken, strikjes, eenhoorns en regenbogen , roze en zwart, strikjes, lieve liedjes, Cupcakes & Taart, nieuwe schoenen & tassen, mijn keuken & Vintage.

Party of five

Mijn party of five bestaat uit mezelf, mijn man, mijn jongens en mijn meisje. Man en ik zijn getrouwd in 2002, het jaar van de traan van Maxima.

Van de ander twee heren ben ik de dolgelukkige mama (’10 & ’17). Het meisje is mijn aller stoerste, allerliefste dochter (’12). Wil je meer te weten komen over mij, ben je op zoek naar handige tips, lekkere recepten of leuke win-actie’s of wil je weten van welke producten ik juist heel blij of juist heel verdrietig werd? Dan ben je op mijn blog aan het goede adres!

De naam van mijn blog

De naam Mar-JoYa is een samenvoeging van mijn naam, Marjo, en het Spaanse woord voor sieraad, JoYa. Het woord JoYa wordt fonetisch uitgesproken als joh-ja & niet als joooja of goja trouwens.

Gastbloggers

Sommige artikelen worden niet door mijzelf geschreven maar door één van mijn vaste gastbloggers. Dit zijn meestal eenmalige gastblogs van collega bloggers of een speelgoed review die een lid van mijn team voor me geschreven heeft.

Soms zijn het verhalen van mensen die graag hun ervaring of kennis willen delen. Om een stukje herkenbaarheid te brengen, een hart onder de riem te steken of een hart onder de riem te krijgen, of bevallingsverhalen. Wil jij zelf ook een persoonlijk verhaal delen, voel je welkom om me te mailen! Ik kijk uit naar jouw verhaal!

❥ Welkom & Happy Reading !


 

Foto door Liliana Luna via Pexels