Home MAR-JOYA 5 Musthaves tijdens de zomerperiode

5 Musthaves tijdens de zomerperiode

by Marjo

5 Musthaves tijdens de zomerperiode

Het lijkt er op dat de zomer eindelijk een beetje staat popelen om Nederland binnen te treden en dat betekent vaak één al plezier! Het heerlijke weer biedt een flinke portie vitamine D, we kunnen de BBQ weer onder het stof vandaan halen en van de heerlijkste zomerse drankjes genieten. Tijdens deze zomerse periode neem je natuurlijk altijd een goedgevulde tas mee op pad, maar wat stop je er allemaal in? Lees snel verder voor de 5 Musthaves tijdens de zomerperiode! 

  1. Sunglasses, natuurlijk!

Een zonnebril is uiteraard een echte must in je tas! Het staat super fashionable en het beschermt je ogen tegen de gevaren van de zon. Uv-straling wordt op afstand gehouden en jij hoeft niet meer met een gerimpeld hoofd op de foto. De goede zonnebrillen met UV-bescherming zijn meestal peperduur, maar het kan het geld absoluut waard zijn om er in te investeren. Het soort zonnebril dat jou goed staat, hangt heel erg af van de vorm van je hoofd. Heb je bijvoorbeeld een ovale gezichtsvorm? Kies dan voor een wayfarer zonnebril of eentje met een lichtelijk rechthoekige vorm. Vergeet ook de kinderen niet. Er zijn super leuke, grappige, maar ook echte stoere te verkrijgen. Vaak zie ik ouders met zonnebrillen, om dan de kinderen in de zon te zien turen…. kan me voorstellen dat je daar niet meteen bij stil staat, maar ook kleine oogjes hebben bescherming nodig.

  1. Gadgets mee op pad

De wereld draait er tegenwoordig om: technologie! We hebben constant onze smartphone en tablet in onze hand en kunnen stiekem bijna geen moment meer zonder. We gebruiken ze voor bijna alles: communicatie, social media en amusement. Behalve dat, het is eigenlijk ook mijn fototoestel. Wie neemt nog zijn gewone camera mee? Dus als je alle bijzondere momenten van je gezin er mee vast wilt leggen kun je er maar beter zo goed mogelijk voor zorgen. Jouw LG gadget kun je voorzien van Magna cover, want je tas zit vaak toch vol met gevaren! Denk aan de vochtige doekjes die soms wat lekken óf de tube billencrème die openschiet. Muntgeld, lippenstift, flesjes water, je kunt het zo gek niet bedenken en je smartphone loopt er risico door. Een alternatief? Een Motorola Moto E portomonee hoesje die je als tas kunt gebruiken en waar je al je belangrijke bezittingen in kwijt kunt. Scheelt je een hoop gesleep.

  1. Flipflops

Op veel momenten moeten we ook als mama’s representatief voor de dag komen en is het dragen van hakken noodzakelijk of gewoon leuk. Het staat immers super vrouwelijk en het geeft soms een fijn gevoel om over de wereld te paraderen alsof hij van jou is en laat je even vergeten dat je anders meestal onder het snot, de vlekken, het kwijl of onder de vieze kindervingerafdrukjes zat. Gelukkig komt er ook altijd dat moment waarop je ze uit kunt gooien, nog voor je weer thuis bent. Zorg er voor dat  je altijd een fijn paar flipflops in je tas hebt zitten zodat je meteen een switch kunt maken.

  1. Waterproof make-up

Op een drukke zomerdag schiet het er nog wel eens bij in om over onze make-up na te denken en hebben we geluk dat we het überhaupt op hebben kunnen doen. Daarna rennen en vliegen we heen en weer en een doorgelopen mascara, vlekkende foundation en uitgelopen lippenstift zijn daar, vooral met warm weer welbekende problemen van. Een super cliché, maar handige oplossing is het gebruiken van waterproof make-up. Een waterproof mascara en lippenstift kunnen zo een hele dag blijven zitten en dat is precies wat je nodig hebt. De vlekkende foundation vervang je door een gekleurde dagcrème. Dit verzorgt je huid, geeft een lichte tint mee en gaat niet vlekken.

  1. Een lekker luchtje

Heb je een drukke dag op de planning staan en heb je tussendoor geen tijd om even onder de douche te springen, terwijl je dit wel zou willen? Zorg dat je altijd een luchtje bij de hand hebt om de zweetlucht en andere ongewenste luchtjes te verminderen. Populaire parfums bieden vaak tasverstuivers aan, waarmee je jouw luchtje in een compact design overal mee naartoe neemt. Een drukke dag is vanaf nu geen excuus meer voor stinkende luchtjes!

Wat mag er zomers absoluut niet in jouw tas ontbreken?

 Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.
♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

3 comments

Koffer inpakken? Vergeet deze 5 items niet! 31 augustus 2015 - 11:45

[…] Heb jij nog een heerlijke na-zomervakantie voor de boeg? In een eerder artikel deelde ik al 5 zomermusthaves met je. Nu heb ik nog 5 tips, maar dan voor je koffer! Je toilettas en je zonnebril liggen vast al […]

Reply
Vlijtig Liesje 26 juni 2015 - 10:34

Zonnebrandmiddel!
Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Staycation: hoe doe je dat?My Profile

Reply
Eva 25 juni 2015 - 10:16

Een flesje water en zonnebrand ( oftewel gezonde zonnen crème ) 🙂 En trouwens nog steeds iets van crackers of iets dergelijks als de kinderen onverhoopt honger krijgen ( lees : altijd )
Eva onlangs geplaatst…10 Dilemma’s bij een moestuinMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.