BACK TO SCHOOL AFTELKALENDER + WINNEN
Shoppen

Back to School aftelkalender + WINNEN

Soms word ik geattendeerd op leuke, originele webshops, die ik graag met jullie deel! Voor de Veendammer en Groninger lezers van mijn blog; herinnert u zich Stadse Fratsen nog? Die winkel met die kekke hebbedingen waar je vaak even binnenliep als je een kadootje zocht voor iemand die alles al had, iemand met met een unieke smaak of iemand met een leuk gevoel voor humor? Daar moest ik meteen aan denken, toen ik een kijkje ging nemen op RADBAG. Je kunt je hart hier weer ophalen & natuurlijk niet alleen de Groningers!

Ik werd zelf blij van de dingen die je hierboven ziet. De wijnglasfles met name, want hé, het is altijd wel ergens vijf uur! De poster zou ik niet eens personaliseren, vind deze tekst erg leuk én bij de Sushi sokken moest ik aan de Sinterklaas verlanglijstjes denken, waar negen van de tien keer sokken op staan, op deze manier kom je in ieder geval met een origineel paar! Het team van RADBAG.nl is voortdurend op zoek, over de hele wereld, naar slimme en originele lifestyle accessoires voor je huis, voor op kantoor, voor outdoor activiteiten – en natuurlijk naar technische speeltjes voor geeks die niet volwassen willen worden.  en weet je absoluut niet wat je moet geven, dan helpen ze je in een paar clicks!

Back to School aftelkalender + WINNEN

Momenteel heeft RADBAG tot en met 15 september 2015 een ontzettend originele win-actie mét gratis printable. Een superfijne aftelkalender om de moeilijke septembermaand door te komen. Met de win-actie kun je een cadeaubon ter waarde van maar liefst €75,- winnen! Ik ben benieuwd wat jij uit zou zoeken!

Wat moet ik nou precies doen? Print de kalender, en zet alvast elk lichtpuntje dat je maar kan bedenken op je planning. september ziet er uiteindelijk nog niet zo slecht uit, toch? Komt je verjaardag eraan (gefeliciteerd alvast!!), mag je naar een feestje, heb je nog een leuke vakantie gepland? Noteer het en hou je vooral niet in met leuke kleurtjes en kleine krabbels!

Voor meer informatie hoe je nou kans maakt op die cadeaubon van € 75,-  kun je terecht op het blog van RADBAG. Op naar een leuke september met leuke dingen om naar uit te kijken, zonder heimwee naar de zomer en de vakantie!

Natuurlijk hoor ik hier graag wat jouw lichtpuntjes op de kalender van september zijn. Voor mij zijn het in ieder geval mijn verjaardag én de derde verjaardag van ons meisje! 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.