Zakelijk

Bedelarmbandjes voor Valentijn

Bedelarmbandjes voor Valentijn

Bovenstaande uitspraak van Maya Angelou vind ik zo ontzettend mooi. Het valt voor mij een beetje terug op mijn strikjes. Ik vind het heel fijn als iemand iets kleins, attents voor me doet. Me het gevoel geeft dat ik er toe doe. Ik besef ook meteen, dat ik dat zelf vaker mag doen. Het kaatst ook terug namelijk. Het is fijn om iemand het gevoel te geven dat hij of zij er toe doet. Dat hoeft niet groots en meeslepend, maar mag wel bijzonder en oprecht.

Het gevoel wat ik mee heb willen geven aan mijn bedelarmbandjes én de bijbehorende kaartjes is precies dat. Je doet er toe, je bent belangrijk, je betekent heel veel voor me.

Als klein meisje was ik al geïntrigeerd door bedelarmbandjes. Een bedelarmbandje is een belofte. Een sieraad met een heel persoonlijk verhaal. Elke bedel staat voor iets of iemand, voor een gevoel, een herinnering. Je kunt er voor kiezen nog een persoonlijke tekst op het kaartje toe te voegen, maar nodig is het niet.

 

Bedelarmbandjes voor Valentijn

 

Hieronder zie je bijvoorbeeld, hoe het kaartje precies aansluit op het bijbehorende bedeltje van deze armband voor Valentijn. Mijn hart glimt van jou…♥

valentijn, mijn liefste, hartendief, bedelarmband, In the spotlights | Bedelarmbandjes            valentijn, mijn liefste, hartendief, bedelarmband, In the spotlights | Bedelarmbandjes

 

Hieronder zie de andere bedelarmbandjes. Ik heb bewust een hele beperkte oplage gemaakt. Ze zijn allemaal verschillend, maar dan nog hoeven er geen dertien in een dozijn. Dat is wat Mar-JoYa bijzonder maakt en waar ik voor wil blijven staan. Unieke stukken. Eén van elk en vergelijkbare stukken…niet te veel ♥ De bijbehorende kaartjes? Die spot je natuurlijk in mijn shop! Daar staan alle setjes met foto’s.

 

P1110776          Bedelarmbandjes voor Valentijn

Het armbandje is 20 cm. lang en kan naar wens (indien de polsmaat bekend is, door mij) ingekort worden. Voordeel is ook dat je zelf de lengte kunt bepalen door het slotje aan een andere schakel te doen.

Bedelarmbandjes voor Valentijn    valentijn, mijn liefste, hartendief, bedelarmband, In the spotlights | bedelarmbandjes   valentijn, mijn liefste, hartendief, bedelarmband, In the spotlights | bedelarmbandjes

Weetje: Wie de armband wil bekijken, om te zien wat er allemaal aanhangt, moet dat kijken “betalen” door er een nieuw bedeltje aan te hangen (of door de belofte te doen er eentje te kopen). Dit “betalen om te kijken” wordt bedelen genoemd.

 

Welke is jouw favoriet en waarom?

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Ik kan niet kiezen! Ik ben ook dol op bedelarmbanden. Ze kunnen echt een verhaal vertellen!

    1. Leuk is dat hè, heb mijn allereerste zelfs nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.