Comfortabele stoere positiekleding
Ouderschap Styling

Comfortabele stoere positiekleding

Wat leek het even moeilijk om binnen mijn stijl een beetje leuke en vooral comfortabele positiekleding te scoren. Ik wil natuurlijk comfortabele stoere positiekleding, maar ook vrouwelijk én passend! Ik ben gek op jurkjes met sneakers, T-shirts en vestjes en een beetje stoere jeans. Bij voorkeur in mijn lievelingskleur. Zwart, zwarter, zwarts. 

Gelukkig kan ik, ondanks mijn buikexplosie bij negen weken, nu met dertig+ weken ook nog één en ander van mijn eigen garderobe aan. Ik probeer snel mijn outfits met je te delen. Eerst heb ik even weer lekker rondgekeken en inspiratie op gedaan.Vandaag show ik de comfortabele stoere positiekleding die ik spotte (en stiekem zelf ook wel zou willen) met je! Kijk je mee? Het zijn weer verschillende combinaties, maar wel zoveel mogelijk uit dezelfde shop bij elkaar, dat leek me handig in verband met verzendkosten.

Comfortabele stoere positiekleding

Hoe verder in de zwangerschap, hoe meer de buik in de weg zit. Vandaar dat behalve stoer, de outfits ook lekker comfortabel mogen zijn. De onderstaande outfit is van Love2Wait,  Topshop Maternity, Esprit en is volledig geshopt bij Zalando. Ik wist tot voor kort niet eens dat ze postitiemode hadden, het voordeel is dat er geen verzendkosten berekend worden, het gratis retour kan én er momenteel veel korting is, zoals je kunt zien:

Comfortabele stoere positiekleding

Het vest van Esprit lijkt mee en vest die eens aan, nooit meer uit gaat! Ik houd behalve van zwart ook heel veel van grijs en de salopette is van een prachtige charcoal kleur, wat toch een soort pastelzwart is.

Stoer met een jurkje en sneakers

Niet zwanger draag ik het liefst jurkjes en sneakers, gelukkig kan dat zwanger ook heel goed. De sneakers zijn natuurlijk lekker comfortabel, helemaal met dikke buik en last van je rug. Er is zo ontzettend veel keus, maar op onderstaande set van Bonprix was ik meteen verliefd. Natuurlijk heb ik bij beide setjes ook sneakers uitgezocht, geen noodzaak wegens de zwangerschap, maar er is altijd een reden voor nieuwe sneakers!

Comfortabele stoere positiekleding

comfortabele stoere positiekleding

Alle bovenstaande sets met comfortabele stoere positiekleding mogen zo mijn kast in! Wie weet komt dat er ook van, ik heb pr slot van rekening nog twee maanden te gaan. En het is natuurlijk ook niet zo, dat ik hoppa na de zwangerschap weer in mijn eigen kleren pas…

In het volgende artikel over positiekleding show ik ein-de-lijk mijn eigen garderobe. Mocht het qua tijd, daglicht en onzekerheid lukken, dan hoop ik daarna ook nog eens een OOTD te showen 


Afbeelding vrouw onder kerstboom via Shutterstock

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Mijn ding is het ook niet positiekleding. Ik heb het dan ook beperkt weten te houden.
    Patricia onlangs geplaatst…Uitgerekende datum voorbij; zo blijf je relaxtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.