De Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival
Persoonlijke verhalen

De Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival

Wat. Een. Week. De hoogtepunten waren de Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival in Veendam. Het was alleen zorgen dat we op tijd waren, me door de spanning heen bijten en hopen dat de kinderen zich een beetje zouden gedragen. Toch was het een fijne week. Ook al liep ik minder avonden dan ik had gewild door mijn hielspoor, de avond die ik wel liep was leuk.

Van René kreeg ik een superlief cadeautje en ik kon zowaar voor mezelf winkelen. Toch kwam ik weer met veel voor de kinderen thuis. Zoals het er bij hoort voor een moeder. En ik ontmoete mensen waarvan ik precies wist wie ze waren, maar die ik niet kende. En dat was wel het meest bizarre van deze week. Geen moeder, geen collega, maar blogger. Een dag lang alleen maar blogger. Ik kon mijn telefoon er bij pakken om te werken, wanneer ik wilde. Niemand die er iets van vond. En een dag vol leren en inspiratie.

De Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival

Finn en ik hadden maandag een ontspannen dagje. Hij speelde heerlijk achter de bank met de houten spoorbaan. Ondertussen zat ik met mijn laptop op schoot wat te werken en te genieten van zijn geluidjes. ’s Middags stonden we wat op tijd in verband met de eerste avond van de avondvierdaagse. Uiteindelijk gingen alleen de oudste jongens. Mijn meisje was niet fit, ik zat al met mijn blessure én voor Finn was het ook niet te doen in die hitte. Ik heb ze de normale tijd op bed gelegd, maar nam wel extra tijd voor Elynn, even één op één. Thomas genoot met papa.  Woensdag liepen we met z’n allen. Dát was een bijzonder gevoel, zo samen!

Donderdag was het even spannend qua weer. We hebben nog geen regenkap voor de wandelwagen hebben (dat kreng blijkt net zo duur als de buggy zelf, minpuntje). Ik besloot thuis te blijven bij Finn, zodat hij niet zo verregenen, René ging lopen. Zo lief, mijn oom en tante stonden net als voorgaande jaren ook weer speciaal langs de route mét iets liefs. Het bosje bloemen op de uitgelichte afbeelding kreeg ik, zo prachtig!

Visitekaartjes

Dinsdag was ik al begonnen met het ontwerpen van mijn visitekaartjes. Niet helemaal in stijl van het blog, maar je moet wat last-minute. Al met al twijfelde ik en dat deed ik te lang. Mijn hele ontwerp weg! Woensdag had ik eigenlijk geen tijd, want na de Avondvierdaagse ging ik op verjaardag bij mijn nicht en haar vriend.

Toen ik eenmaal thuis was, wilde ik heel graag slapen, maar ja, zonder visitekaartjes naar het event vond ik ook geen optie. Gelukkig had ik het ontwerp nog aardig in mijn hoofd en lukte het me om het snel na te maken. Voor een aardige vergoeding zouden ze zelfs nog vrijdag in huis zijn. Het moest maar!

De Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival

Op de foto; Kiekeboe, maandag vermaakte Finn zich prima en hield hij me af en toe voor de gek / nieuwe schoenen (cadeautje van de liefste man) en nieuwe zo fijne (!!)  broek / winactie gewonnen, af en toe doe ik zelf mee aan winacties en dit boek leek me zo fantastisch /  een lieve en pure foto van mijn lieverds / de medailles zijn binnen / en de visitekaartjes waren dat ook op tijd / twee van de lieverds die ik nog nooit ontmoet had, maar wel gesproken / een paraplu met beentjes / lievelings!!!

Blogger by Nature

Wat vond ik het spannend, ik vind nieuwe mensen ontmoeten best heel leuk, maar ben niet altijd even sociaal. Met name omdat het energie vergt, die ik niet altijd heb. Zo’n dag is dan toch doseren, tenzij ik er heel veel voor positiefs terug krijg. En laat dat nou net het geval zijn. Ik zal binnenkort proberen een terugblik te schrijven. Maar het moet even tussen de opdrachten en alle inspiratie die ik op het event kreeg door. De hele dag was in ieder geval een lint van strikjes!  De mensen, de merken én vooral de presentaties.

Multiculinair Foodfestival Veendam

Veendam is zo’n dorp waar iedereen zeurt dat er nooit iets georganiseerd wordt, maar als er dan iets geregeld wordt er bijna geen hond op af komt. Ook het bezoekersaantal zondag op het allereerste foodfestival van Veendam viel tegen. Het kan met het weer te maken gehad hebben, maar wat ben ik blij dat we het er op gegokt hebben.

De Avondvierdaagse, Blogger by Nature en het Foodfestival

Het was heerlijk! En niet alleen het weer, ook het eten. De sfeer was ondanks dat het vrij rustig was, ook leuk! De kinderen vonden het maar bijzonder en hebben heerlijk zitten peuzelen en proeven!

Het was een volle drukke week, maar wat heb ik genoten! Lieve mensen, lekker eten, genieten met mijn gezin. Dát zijn de strikjes. Díe dingen die het leven net dat tikje fijner maken, met als een lintje met een strikje om een cadeautje. The finishing touch ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.