What's new

De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer

De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer! Eigenlijk vind ik spaaracties vrij irritant. Toch trap ik er vaak weer in en zo liggen hier weer drie knuffels en een aantal onafgemaakte stickerboeken. Maar ach, de kinderen vinden het zo leuk! Gelukkig komt Jumbo elke keer met een actie waar ik wel blij van word: de Dagjes-uit kortingsmunten. En De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer vanaf morgen!

Grappig om te lezen dat In 2017 Burgers’ Zoo, Diergaarde Blijdorp, Dierenpark Amersfoort en de Apenheul (gedeelde 3e plaats) het meest werden bezocht door Jumbo klanten. Wij gebruikten de munten zelf om naar Burgers’ Zoo te gaan en dat scheelde toch veertig euro!  Een review daarover wil ik nog steeds schrijven, dus mocht je onze ervaringen willen lezen, houd dan het blog in de gaten! Phantasialand voert trouwens de lijst met meest aanbevolen parken aan. Toevallig staat een bezoek aan dát park ook nog hoog op mijn lijstje, wie weet komt dat er dankzij de kortingsmunten van Jumbo dit jaar wel van….

De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer

….en ik ben er blij mee! Vorig jaar zijn we ook nog naar Plopsa Indoor Coevorden geweest. Een ideale indoor speeltuin voor kinderen van verschillende leeftijden. Dat vind ik ook het voordeel van de munten van Jumbo. Met de kortingsmunten van Jumbo kun je weer sparen voor korting op ruim 70 dagjes uit!

De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer

Worden dierenparken ook in 2018 het favoriete Dagje Uit?

Flamingo’s spotten en kijken hoe olifanten er in het echt uitzien. Nederlanders bezoeken het liefste bijzondere dieren als ze een dagje eropuit trekken, blijkt uit onderzoek onder ruim 33.000 Jumbo klanten. Het afgelopen jaar hebben zij massaal dierenparken bezocht met de Dagje Uit-actie.

De Dagjes-uit kortingsmunten zijn er weer

Nu het voorjaar in aantocht is, willen we niets liever dan samen eropuit trekken. Gezellig met het hele gezin, romantisch met zijn tweeën of met een groep vrienden. Bijvoorbeeld naar pretpark Julianatoren, Madurodam of het Spoorwegmuseum. Gelukkig valt er bij Jumbo ook in 2018 weer volop te kiezen voor jong én oud. Nieuw dit jaar zijn theatervoorstellingen voor het hele gezin, zoals De Kleine Zeemeermin De Musical of Fien en Teun.

Van een dagje slenteren door de dierentuin en plezier in een pretpark tot relaxen in de sauna of het opzoeken van spanning en sensatie tijdens het skydiven. Met meer dan zeventig deelnemende locaties door heel Nederland en zelfs in het buitenland is er voor iedereen wat wils ♥

 

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.