Zakelijk

Happy mama momenten

  

Natuurlijk zijn er nog veel meer Happy mama momenten te verzinnen dan in onderstaand lijstje, maar deze momenten besefte ik vandaag ineens even extra. Heb ik soms, dat ik ineens even terugdenk aan hoe ik gedurende de week overvallen werd door dit soort kleine strikjes en die wilde ik graag met jullie delen.

voor ik zelf ga slapen, binnensluipen om ze nog even in te stoppen (& soms nog even checken of ze het nog doen)

 in mijn jaszak zoeken naar mijn sleutel en ineens een haarknipje van mijn dochter voelen

 alleen op de fiets zitten en zomaar beseffen dat er twee kinderzitjes op mijn fiets zitten

 kijken bij zwemles en het tot me door laten dringen dat die kleine lieve schoudertjes van “de mijne” zijn 

 in een onbewaakt ogenblik zoveel intense liefde voelen voor iemand die zo onlosmakelijk met me verbonden is en weten dat er niets is wat dat kan veranderen

 aan tafel zitten eten en uit het niets horen zeggen: “ik vind jou zo lief mama”

 samen met de oudste in de grote stoel knoedeln als hij nog even op mag blijven

 meehelpen bij de schoolactiviteiten en zien dat je kind echt leuk, zorgzaam en gezellig is en blij zijn dat hij het nog geen probleem vindt om in het openbaar bij je op schoot te gaan zitten of handje in handje te lopen #smelt

 de douche in lopen en naast onze tandenborstels twee mini-mensen borstels zien staan alsof het nooit anders is geweest!

wanneer ik ze op bed heb gelegd, ingestopt en al, ze me nog even terug roepen en ik langzaam 2 armpjes boven de dekens uit ziet komen voor toch nog een laatste knuffel

 

Wat zijn jouw ultieme Happy mama momenten?

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

2 Reacties

  1. […] is eerlijk het is niet altijd rozengeur en maneschijn en happy mama momenten hebben we niet elke minuut van de dag . Soms heb je heel veel behang nodig, is tellen tot 500 nog […]

  2. Dat van het haarknipje! <3 heb ik ook.. Zo was ik gisteren zonder haar uit eten, zij bleef bij mijn ouders. En opeens voelde ik een stiekje en een knipje in mijn hand.. Kreeg bijna tranen in mn ogen!
    Nicole onlangs geplaatst…Mijn inspiratieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.