Zakelijk

Het Netflix Beat Bugs Event

Wat was het een ervaring, de reis naar het Beat Bugs Streamteamevent met z’n vijven. Dat het ons eerste event met z’n drietjes was, was net zo bijzonder! Zoals ik al aangaf stond het event afgelopen zondag in het teken van Beat Bugs, weer een briljante Netflixoriginal gebaseerd op nummers van de Beatles. Dankzij het pakket wat we van COOPR ontvingen, kon de voorpret tijdens de reis al beginnen. 

In mijn weekoverzicht deelde ik al het filmpje van onze eigen Beat Bugs die in de stemming kwamen, wat ik er nog niet bij vertelde was dat ze dit wel een tijdje vol hebben gehouden, toen er nog niemand bij ons zat. Heerlijk om ze zo even los te zien gaan.  Behalve de microfoon zaten er namelijk ook nog een tamboerijn en een mondharmonica in het pakket. De shirts droegen ze ook alle drie, prachtig gezicht! Maar hoe ging het verhaal nu verder, eenmaal op Amsterdam CS gingen we op zoek naar ‘Loetje’. Hebben we Loetje gevonden, gingen we de boot in en wát deden we daar? Je leest en vooral je ziet het vandaag!

Het Netflix Beat Bugs Event

Eenmaal aangekomen tegenover ‘Loetje’ was het nog eventjes wachten op de boot. Het begon eventjes te sputteren, maar veel last van regen hebben we niet gehad gelukkig, de voorspellingen waren wel anders. De boot kon open en dicht, dus dat was een gelukje. Op de boot waren sta tafels en lagere tafels gezet en waren aan weerszijden banken met heel veel Netflix kussens (waar er best eentje heel gaaf op mijn bank zou staan #justsaying).

Het Netflix Beat Bugs Event

Er hing een televisiescherm waar we onderdoor mochten limbodansen en er stonden ook twee mevrouwen klaar.  Op de tafels stond al allemaal lekkers klaar. De kinderen voelden zich meteen thuis! Schoenen uit, want er lag kunstgras en genieten. We kregen allemaal iets te drinken mét een prachtige cupcake! Pollewop houdt van lekker, dus ze kon haar lol niet op. Cupcake, M&M’s, chippies, cola en natuurlijk ook lekker gezonde hapjes. Thomas was vooral blij dat hij weer eens een glaasje cola mocht. De rest maakt hem niet zo veel uit.

Het was net een kinderfeestje

Behalve het lekkers was er genoeg voor de kinderen om zich twee uur te vermaken. Afleveringen van de Beat Bugs op het televisiescherm. Lekker achter op de boot, koppie in de wind, genieten van het uitzicht en het water. Er was een professionele fotograaf aanwezig: Bibi Neuray van Photoreplubic. De onderstaande foto’s, waaronder de prachtige van mijn dochter, zijn van haar hand!

Het Netflix Beat Bugs Event

En die twee mevrouwen? Eentje kon ontzettend mooie ballondieren maken, zelfs de Beat Bugs. De andere kon ontzettend goed schminken! Zij transformeerde de kinderen zo in prachtige prinsessen, hagedissen óf….je raadt het al…Beat Bugs. Elynn was nog heel even sneu. Ze stond netjes op haar beurt te wachten en te wachten en te wachten. Was het kindje voor haar klaar, kruipt een ander onder de tafel door en kon zij weer wachten. Dat snoetje toen ze bij me kwam….om op te vreten en sneu tegelijk. Gelukkig kwam het allemaal goed en werd ze de mooiste Kumi-prinses die ik ooit gezien heb. De beide jongens werden een prachtige Jay. Ze kregen allemaal een ballon mee naar huis en ze mochten ook nog zelf aan de slag! De twee uur waren zo voorbij en ik heb zo veel blij gezien! Heerlijk. De streamteamers konden lekker bijkletsen en natuurlijk net zo genieten van het lekkers.

Het was even een reis, met enkele hobbels, maar met heel, heel, heel veel strikjes. Lieve mensen ontmoet, buiten mijn comfortzone gestapt en als de kinderen genieten, genieten moeders, toch? Afgelopen zondag was dát absoluut het geval. Dank aan het PRbureau, dank aan de mede-bloggers én dank aan de ballonnen- en  de schminkmevrouw.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.