Home KINDERMODE OOTD iets met gewaagde combinaties

OOTD iets met gewaagde combinaties

by Marjo
OOTD iets met gewaagde combinaties

Het is fijn om te zien dat mijn meisje een eigen wil heeft. Het is niet altijd makkelijk, maar het is fijn. Ze laat zich de kaas niet van het brood eten om het zo maar te zeggen. Dat zie je ook terug in haar outfits, of ik ze nou gekozen heb, of zij zelf. Of het nou nieuw is of tweedehands. Check deze OOTD iets met gewaagde combinaties, maar eens!

Voor de OOTD van gisteren, droeg ze vintage met knalgeel. Het jasje en de jurk zijn tweedehands en kosten samen nog geen 12 euro. Op de jaszakken zitten zwarte strikjes, kan het toepasselijker? De jurk is zwart-wit gestreept, de gele Bergstein laarsjes zorgen voor het knaleffect. Ik had bedacht dat haar stoere leatherlook jas er prachtig bij zou staan. Zij dacht daar anders over!

OOTD iets met gewaagde combinaties

Op de één of andere manier kan ik me niet voorstellen dat iemand bij een streepjes jurk, een gemêleerde jas van de kapstop trekt. Mijn meisje doet het! In alle eerlijkheid vraag ik me wel af of het niet gewoon komt, doordat het strikjes-jasje haar lievelingsjasje is momenteel. En dat het haar gewoon niet uitmaakt wat ze aan heeft, als ze die jas maar aan kan.

Er was lichte twijfel hoor, toen ik zei dat het leatherlook-jasje beter combineerde. Toch hield ze regenlaars bij stuk. Dit jasje moest er bij. ‘Choose your battles’ is mijn devies, dus deze battle liet ik gaan en pakte haar strikjes-jasje van de kapstok, slikte even en deed hem aan. Toen ze zich omdraaide voor de bovenste knoop (die later tóch weer open moest) viel de schade me nog mee ook!

OOTD iets met gewaagde combinaties

De knalgele regenlaarzen zijn nieuw en hebben we gekregen van Bergstein. Binnenkort lees je een review én maak je kans op een paar in maat en kleur naar keuze! Het jurkje en de jas komen van de Facebook veilinghoek van mijn woonplaats. Een plek waar ik nog al eens koopje scoor en de spulletjes van Elynn zelf ook te koop aan bied.

Dragen jouw kinderen wel eens tweedehands en had jouw dochter met deze outfit de deur uit gemogen? Als je tweedehands shopt > wat is jouw favoriete adresje?

♥MJ

Reacties

reacties

Gerelateerd

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.