Home PERSOONLIJK Strikjes #77 verwend nestje, VK en babywas

Strikjes #77 verwend nestje, VK en babywas

by Marjo
Strikjes #77 verwend nestje, verloskundige en babywas

Het ultieme geluksmoment was dinsdagavond. Voor ik ga slapen ga ik nog even bij de kinderen kijken. Altijd al een heerlijk moment. Gewoon stil naar ze kijken, wanneer ze zo onschuldig liggen te slapen. Even luisteren naar de ontspannen ademhaling. Een hele grote strik.

Dinsdag werd Elynn half wakker en begroette me met haar armpjes gestrekt voor een dikke knuffel. Met een slaapdronken stemmetjes zei ze nog: ‘Slaap lekker, lieve mama’. Gesmolten, dat snap je! Verder genoten we natuurlijk van het weer en mijn nesteldreng. Ook het bezoek aan de VK was bijzonder. Maandag heb ik met mijn vader geshopt bij de Action, daarvan volgt nog een shoplog!

Strikjes #77 verwend nestje, VK en babywas

Het weekend had ik al besloten. Maandag en dinsdag ging de babywas er door. De voorspellingen waren super en was is er fijner dan frisgewassen was naar buiten en dan de kast in. Elke keer als ik buiten was, of door het raam keek, zag ik de prachtige witte babywas wapperen. Ik kan me niet voorstellen dat er over een paar weken zo’n wurmpje bij is, dat in die kleine rompertjes moet passen!

Dinsdag was René vrij, in verband met een afspraak bij de verloskundige ’s morgens. Mijn schoonmoeder ging mee, dus die pikten we nog even op voor die tijd. Het is nu al een boefje die kleine. De VK zou kijken of nu een 3D echo wel zou lukken, vorige keer zaten zijn tenen tegen zijn voorhoofd en was zijn hoofd half verstopt. Nu zat de navelstreng voor zijn koppie langs. Dus we hebben een half gezichtje gezien, maar wel hetzelfde neusje als Thomas….Verder was alles helemaal goed. Hij ligt nog wel dwars, maar gelukkig tijd en ruimte zat.

Verwend nestje

Doordat René dinsdag thuis was, was het een beetje anders dan anders, maar zo leuk. We hebben afwisselend de kinderen gebracht en gehaald. Ik deed de rest van de babywas en was een beetje een verwend nest. Er kwamen twee leuke cadeautjes binnen. Nou ja, ik werk er wel hard voor natuurlijk, maar het waren echt super leuke samenwerkingen. Bij Hunkemoller ga ik dit weekend online shoppen en van Marington ontving ik een fantastische Burkely zakelijke luiertas. Liefde op het eerste gezicht. Oh, en Elynn is inmiddels over, dus de afwerking voor haar mooie meidenkamer kon ook besteld worden, een prachtige muurdecoratie van Animalprintshop! Binnenkort een review én natuurlijk foto’s van Pollewops nieuwe kamer!

Zonnetje, trampoline, bellenblaasmachine

Om half vier waren we gezellig met z’n vieren en hebben we genoten van de achtertuin (terwijl die nog niet zomerproof is) en van de zon. De bellenblaasmachine van Action was de beste 5 euro ooit uitgegeven. Thomas maakte een nieuw vriendje, de was was al droog en afgehaald. Heerlijkheid. René had de trampoline schoongemaakt, dus ze konden hun hart op halen. Elynn was gewoon aan het turnen, zo genieten!

Aangezien we een naam voor de baby hebben, konden we ook met het geboortekaartje aan de slag! Dinsdagavond toen de kinderen op bed waren, gingen we aan de slag. Helaas liep op een gegeven moment de laptop vast, dus een proefdruk moeten we er nog even van maken, maar ik ben blij! De naam en het kaartjes passen, ze kloppen. De kleuren zijn ook uitgezocht. Nu nog op zoek naar tijd voor een proefdruk! En dat was nog maar het begin van de week.

Strikjes #77 verwend nestje, VK en babywasStrikjes #77 verwend nestje, VK en babywas
Lieve kinderen, babykamer en Mamabloggershop Pasen

Woensdag was ik zo trots op de kinderen, terwijl ik aan het douchen was, waren zij al helemaal zelf aangekleed naar beneden. Pollewop is er nog wel eens eentje met een ochtendhumeurtje, maar ze was echt in zo’n onwijs lief en goed humeur! Genieten! Donderdag was ik ontzettend vroeg wakker. Ik heb wel wat kunnen werken op mijn telefoon gelukkig, leve de WordPress App.

Zaterdag gingen we meteen toen we wakker waren in de kleren en op naar de Gamma. De kleur uitzoeken voor op de muur van de babykamer. Meteen daarna ging René aan de slag uiteraard en één zaterdag bleek genoeg te zijn. Het is zo ontzettend mooi! Helemaal inrichten kan nog niet. Aangezien ik niet op zolder mag bevallen, zetten we er nog eerst een ‘bevalbed’ in. Gezien de onrustige nachten sowieso wel goed. Wanneer het slapen onmogelijk is, kan René daar gaan liggen. Gisteren heeft René het bed gehaald én een nieuwe hoes voor de babykamer stoel, die er mooier uitziet dan ooit en prachtig bij het kamertje past. Zo gelukkig mee!

Ook het kraampakket is inmiddels binnen. Nu alleen die rottige vluchtkoffer nog! Andere hoogtepunten waren de mamabloggershop waarbij 45 blogs mét winactie online kwamen, het opgeruimde huis, dankzij manlief,  de box in de kamer en de kinderwagen in de gang!

Langzamerhand valt alles op zijn plek, zo fijn. Die nieuwe salontafel die ik zaterdag gratis op mocht halen ( & waarvoor ik van de veilinghoek Veendam verbannen ben), was ook een superfijn strikje en de verbanning meer dan waard ♥

Reacties

reacties

Gerelateerd

1 comment

Gerdi 3 april 2017 - 09:34

Klinkt als een heerlijke week! Zo fijn al die witte babyspulletjes aan de lijn, geniet nog maar even van het zwanger zijn.
Gerdi onlangs geplaatst…Meekijken met Marianne #13 | Heerlijk lenteweer, Bioscoop en fietsenMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.