Home REVIEW ZAGGkeys ProFolio+ Keyboard Case

ZAGGkeys ProFolio+ Keyboard Case

by Marjo

ZAGGkeys ProFolio+ Keyboard Case

Ken je dat vervelende fenomeen dat je je geld maar één keer uit kan geven? Dat geldt voor mij helaas dus ook….

The story so far
Aangezien ik het nuttige graag met het aangename combineer, zit ik heel graag knus met mijn man op de bank terwijl ik mijn blog of webshop bijwerk, blogs lees of mijn mail beantwoord. Daarnaast leek het me ook heel handig om tijdens het reizen van en naar een event of andere afspraak te kunnen werken. Het probleem is dat mijn laptop, gekocht toen ik nog geen blog had, hiervoor simpelweg te groot is. Groot, log en lomp. Halve bank in beslag op het moment dat ik er mee op schoot zit, in de auto hetzelfde probleem. Of zie je het voor je? In het openbaar vervoer: “Mag ik naast u plaatsnemen mevrouw?”  Natuurlijk mag dat, maar het past alleen helaas niet.

Cover
Daarnaast gaat de cover van onze iPad stuk, dus leek het me handig om een nieuwe case aan te schaffen met een keyboard, dit in verband met de grootte van de laptop. Maar een laptop is toch handiger, of niet? Wat zou het fijn zijn als ik dat eerst even uit zou kunnen testen. Een nieuwe laptop én een nieuwe cover met keyboard, dat zit er even niet in. Gelukkig kreeg ik middels een leuke samenwerking de kans om uit te testen of zo’n keyboard case iets voor mij is. Om precies te zijn testte ik de ZAGGkeys ProFolio+ Keyboard Case.

Mijn mening
Na een week gebruiken ben ik als een kind zo blij! Formaat: perfect! Werking: Perfect! Het plaatsen van de iPad is ontzettend gemakkelijk door een eenvoudig  inschuifsysteem en ondanks dat je hem er zo makkelijk in schuift, zit hij heel stevig. Het materiaal is robuust genoeg om je iPad te beschermen, maar maakt het niet een zwaar, onhandig ding. Hij past makkelijk in je tas en je hebt dus niet het gevoel dat je iets met je meesleept! Het synchroniseren is heel simpel, het gaat met één druk op de knop via bluetooth. Het toetsenbord is niet ontzettend gevoelig, dus je hebt niet bij het minste of geringste letters op je scherm, maar je hoeft ze ook niet belachelijk hard in te drukken. Verder beschikt het toetsenbord over verlichting, waarvan je zelf kunt bepalen of je het aanzet of niet.

Als je de case in combinatie met je iPad gebruikt om te bloggen zou ik (als praktische tip) adviseren om via de WordPress app te werken. Dit heeft niets met de case te maken, maar alles met de werking van de site op de iPad.

Conclusie
Ik vind de ZAGGkeys ProFolio echt een aanrader! Hij is vriendelijk in gebruik, ligt lekker op schoot en is makkelijk mee te nemen. De kwaliteit is super! Verder ziet hij er mooi strak uit, ook niet onbelangrijk. Hij neemt weinig ruimte in beslag, dus in plaats van: ik bij de achtertafel en man op de bank, kunnen we ook heerlijk samen een avondje bankhangen, terwijl ik nog wel even de laatste hand kan leggen aan een blog, of snel een blog in concept kan schrijven als ik weer een briljante ingeving heb ♥. De nieuwe laptop kan wachten, ik vermaak me prima met de combinatie laptop en iPad.

Winnen
Behalve dat ik de Keyboard Case uit mocht proberen, mag ik ook nog iets weggeven aan één van jullie! Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar accessoires voor je Huawei Ascend G630, een cover voor je Surface Pro of wil je heel makkelijk goed selfies maken met een selfie stick dan kun jij een shoptegoed van €20,- wel gebruiken natuurlijk! Natuurlijk mag je ook iets anders uitzoeken 😉

Hoe kom je hiervoor in aanmerking? Heel eenvoudig!

Laat hieronder een berichtje achter en:

Wil je extra kans maken? Volg dan ook onze Twitterpagina’s:
Voor Mar-JoYa klik je hier en voor Smartphonehoesjes.nl klik je hier!

Je kunt meedoen tot 26 december 2014. Na afloop ontvangt de winnaar een mail, zorg dus dat je een werkend e-mailadres achterlaat.

winactie, shoptegoed, winnen

♥MJ

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking

Reacties

reacties

Gerelateerd

5 comments

Zon, zee, strand, here we come! 26 mei 2015 - 15:08

[…] als je pasjes en briefgeld op kunt bergen en de portemonnee veilig thuis kunt laten. Heb je een case met toetsenbord voor je tablet, kun je zelfs nog wat […]

Reply
Jaklien 15 december 2014 - 19:37

love shopping!!! Leuke actie! X

Reply
sabina 15 december 2014 - 11:26

Likeeeeee

Reply
Yvonne Arends 15 december 2014 - 11:22

Ik doe graag mee. Altijd fijn als je iets mag uitzoeken!!

Reply
aniek van til 13 december 2014 - 21:54

Ja ik ben gek op hebbedingetjes 🙂

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.