Styling

Zielsveel van jou

Ik hou zielsveel van jou. Zielsveel, sieraden gemaakt voor het leven en de liefde. Dat zijn de mooiste. De sieraden waar een verhaal achter zit. Als echte vrouw houd ik van mooie sieraden. Sieraden vertellen een verhaal, een gevoel. Helemaal de sieraden met emotionele waarde. Soms aan de ontvanger, soms voor de ontvanger. 

Mooie lieve verhalen. Bijzondere emotionele verhalen. Want ook al gaan we er soms aan voorbij in ons jachtige leven, maar iedereen heeft een verhaal. Een verhaal van liefde, een verhaal van verlies of een verhaal van een nieuw begin. In een leven zijn er veel mijlpalen en sommigen verdienen een extra reminder.Stephanie maakt zulke sieraden. Tijdloos, met een verhaal. Ik volg haar al een tijdje via Twitter. Haar shop heette toen nog StepbyStephanie, maar je merkte dat ze daar uit aan het groeien was. Haar sieraden werden mooier en mooier, kregen meer betekenis én verdrongen de andere producten wat naar de achtergrond.

Ik hou zielsveel van jou

Het werd tijd voor een nieuwe weg, in haar berichtjes was te zien dat ze het spannend vond, maar dat ze er ook klaar voor was die nieuwe weg in te slaan. Ik heb haar pad met bewondering gevolgd! Ze volgt haar dromen en haar hart. Haar sieraden worden gemaakt voor het leven en de liefde, voor alles waar je zielsveel van houdt. Met liefde en aandacht, precies wat die momenten verdienen. Het meest bijzondere vind ik de sieraden voor de verdrietigste momenten in het leven, hiervoor heeft zielsveel prachtige herinneringssieraden en assieraden. Uiteraard kunnen deze ook gepersonaliseerd worden met een naam, woord of quote. Ook voor ouders die een kindje moeten missen maakt Zielsveel met veel liefde een passend sieraad. Vaak zijn dat de momenten dat het fijn is om iets tastbaars te hebben.

Blom!

Naast de sieraden met slagletters, maakt Stephanie ook prachtige sieraden met échte bloemen! Bij het leven, de liefde en bij rouw horen bloemen. En omdat bloemen zo belangrijk zijn in het leven heeft Zielsveel besloten hier een speciale serie sieraden voor te ontwerpen. De Blom!-collectie bestaat uit sieraden waarin gedroogde bloemen zijn verwerkt, bloemen die leven en liefde uitstralen! Armbanden en ringen met bloem en kettingen met droogbloemen… een collectie waarbij elk sieraad uniek is.

Liefde

Ook voor het huwelijk heeft Zielveelvanjou.nl meerdere items; van prachtig subtiele kettinkjes met lieve teksten voor de bruidsmeisjes/jonkers tot trouwringen voor de bruid en bruidegom. Daarnaast ontwerpt de shop ook originele taartvorkjes voor de bruidstaart of een mooi bestek voor tijdens het diner. Deze kunnen bestempeld worden met de namen, de trouwdatum of bijvoorbeeld met ‘Mr. & Mrs’, ‘Mr. & Mr.’ of ‘Mrs. & Mrs.’ of ‘I do, me too’. Het zijn de details die het doen! Heb je zelf een betere tekst of iets dat écht bij jullie past? Stephanie denkt hierin graag met je mee en maakt het product precies zoals jij dat graag wil! Zou ik weer gaan trouwen, dan ging ik én voor de ringen én voor het bestek! Zo origineel en liefdevol.

Hart en ziel

Dapper en sterk, dat is de dame achter deze webshop dus. Je proeft de persoonlijke betrokkenheid. Dat is sowieso de reden waarom ik het fijn vind om bij hart&ziel webshop eigenaren te winkelen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid! Het meedenken en het meeleven. Dat is de kracht van Stephanie!

Dit kwam weer duidelijk naar voren toen we onze samenwerking bespraken. Ik wilde jullie graag kennis laten maken de shop en de prachtige dingen die ze maakt. Mij leek het leuk om dit te combineren met de winweek en dat was Stephanie met me eens.

Ik heb gekozen voor een strikje omdat dit voor jou betekenis heeft en om er een echte Blom! aan te hangen. Deze hanger is gemaakt van echte bloemen en dat maakt hem extra speciaal omdat er een heel lang proces aan vooraf is gegaan. Echt met liefde gemaakt dus!

 

Zielsveel van jou

De armband heeft een waarde van € 21,95 en is dus exclusief voor een lezer van Mar-JoYa ontworpen! Wie wil er nou niet zo’n bijzonder sieraad? Laat hieronder in een reactie weten waarom je de armband graag zou willen ontvangen. Voor extra kansen like je de Facebookpagina van Zielsveel en Mar-JoYa. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2016 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Het gezicht achter de shop

profiel stephanieMijn naam is Stephanie en ik ben de trotse eigenaresse van Zielsveel. Met hart en ziel ga ik elke dag weer aan de slag om prachtige en bijzondere sieraden te maken. Ik ben een echte maker; ik word gelukkig van het maken van mooie dingen. Ik ben een gevoelsmens en ontwerp mijn collecties dan ook puur op gevoel.

Zo hoop ik met mijn sieraden vreugde op te roepen, herinneringen te versterken en troost te kunnen bieden waar nodig.

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

5 Reacties

 1. Marian zegt:

  Erg mooi. Hier zou ik zeker trots mee rond lopen.
  Heb ook op de site gekeken en veel mooie dingen gezien, ik kom er zeker nog eens terug.

 2. Lisanne zegt:

  Super mooi! Sieraad viel me direct al op! Echt heel mooi!
  Lijkt mij ook leuk om een Sieraad mee te geven in de cadeaudoos voor stefan 🙂

 3. […] en persoonlijke sieraden houdt, moet je zeker mee doen aan deze winactie. Je maakt kans op een unieke armband van Zielsveel t.w.v. €21,95 een armband met een BLOM! en een strikje. De armband is speciaal voor […]

 4. Liesbeth zegt:

  Blom! Ik kende het niet, maar wat gaaf! Je blijft maar kijken op de site! Ik doe heel graag mee aan je winactie. Ik volg je op facebook!

 5. Yvonne zegt:

  Ik ben ook fan van de Blom! sieraden. Zelf heb ik een ketting en 2 armbanden. Vol trots draag ik ze en krijg ook altijd complimenten. De armband van de winactie zou ik graag weg willen geven aan mijn liefste vriendinnetje. Zij maakt nu geen leuke periode mee en zou haar graag een strikje onder de riem willen geven. Mijn duimen draaien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.