Persoonlijke verhalen

Adventschallenge Kick-Off

Adventschallenge Kick-Off
Logo ontworpen door Astrid

15 november 2014
……een oproepje op een besloten facebookgroep waar ik lid van ben. Een op het eerste gezicht vaag berichtje, gelukkig vond ze dat zelf ook. “Ze” is in dit geval Linda van Mamaliefde. Hoe vaag haar idee ook was, er begon wel iets te kriebelen, ik wilde wel mee doen. Ik las iets met challenge, maar dan als adventskalender. Heel even twijfel ik. Het is natuurlijk al een drukke periode. Sinterklaas moet nog gevierd worden en daar zijn nog niet alle voorbereidingen voor getroffen. Toch is er iets in me dat zegt: “Gewoon doen, je ziet wel wat er uit dat vage oproepje te voorschijn komt, samenwerken om tot iets moois te komen is altijd leuk en een uitdaging wil je toch eigenlijk niet uit de weg gaan”.

“Count me in!” reageerde ik naar Linda en daar was de uitnodiging voor de bijbehorende facebookgroep.

♥ Het idee

  • De challenge duurt vier weken, iedere week staat in het teken van een ander thema met een nieuwe opdracht.
  • Op zondag delen we de opdracht voor de volgende week.
  • Je bent vrij om je eigen twist aan de opdracht te geven. Zo blijft het leuk om alles te lezen.
  • Voor vragen, uitwisseling en het delen van je blogjes is er een facebookgroep aangemaakt.
  • Wil je mee doen? Leuk! de challenges zijn ook zeer goed te doen als je geen kinderen hebt.
  • Natuurlijk waardeer ik het heel erg als je naar dit artikel linkt als je meedoet.

 ♥ Even voorstellen

De deelnemers:

Astrid van Coole Ouders
 (23) mama van 2 lieve kids, getrouwd, en elke dag plaats ik iets voor Coole Ouders . Dit kan zijn DIY, fitness, activiteiten, kamertjes kijken, fashion, gadgets en ga nog maar even door.

Hilde van Miss Koffieklets
(36), mama van een professor van 11, een vlinderdochter van 10, en een bijzondere meisje van 8. Ik schrijf vooral over ons gezin, hoe wij leven rond de jongste met haar autisme en slaapproblemen, maar hoe wij daar gewoon verder mee functioneren. Met grappen en grollen, maar ook tranen soms. Wij gaan vaak op pad, knutselen heel veel, en ondervinden ook soms dingen al doende. En dat deel ik. Met diegenen die dat willen lezen.

Kim van Webkim (35), moeder van drie jonge jongens en op mijn blog schrijf ik over ons drukke gezin, over het moederschap en ik maak zijsprongen naar andere dingen die ik leuk vind, zoals sport, DIY’s en recepten.

Laura van Laura Collin
(32), mama van Damien en Daelyn, vrouw van Dave. op mijn blog vertel ik over Damien zijn aangeboren aandoeningen waardoor hij vaak naar het ziekenhuis en therapie moet. Daarnaast geef ik je een kijkje in ons huishoudboekje en vertel je waar we ons geld aan uitgeven. ook deel ik mijn interesses : lezen, schrijven, diy, uitjes en ga zo maar door.

Linda van Mamaliefde
(29), getrouwd en trotse mama van een koningskoppel. Een bijdehante peuter dochter van 2,5 en een zoon van net 1 jaar. Op mijn blog deel ik zowel inspirerende als persoonlijke artikelen over opvoeding, spel, feestdagen, koken, creatieve uitspattingen en reizen.

Minke van Just the Little Thing
(24) en woon samen met mijn man in Ede. We hebben een zoontje van 16 maanden, Luca Joshua (roepnaam Luca). Ik blog over alles wat mij bezighoudt als thuisblijfmama. Ik heb daar bewust voor gekozen en bloggen heb ik gekozen om zo toch ook iets voor mezelf te hebben.

Mirella van Mir Stylez
(34), Moeder van 3 kinderen Tristan 11, Inge 9 en Jimmy 4 en getrouwd met Jeroen. Ik heb een mamma lifestyle blog waar ik van alles met jullie deel, van gezond eten, tot low budget uitjes, natuurlijk deel ik ook mijn persoonlijke leven.

Nicole van Meisje-Eigenwijsje
(29), vrouw van Bart en moeder van dochtertje Fay (8maanden). Fay heeft een slechte start gehad en ik als moeder ook. Daar ondervind ik nu zelf nog de gevolgen van, Fay gelukkig niet. Ik blog over het moederschap, over persoonlijke dingen en nog veel meer.

Tamara van Crazy Great Life
(27, in december 28), mama van Zoë (jan ’14) en woon samen met R. Ik blog over ons dagelijkse leven, de mijlpalen van Zoë en daarnaast mijn hobby’s en af en toe creatieve uitspattingen.

Veronique van Love 2 be a young mom
(17 jaar) en de trotse alleenstaande mama van onze zoon Quin (bijna 15 maanden). Ik blog vooral over het (jong) moederschap, het huishouden, tips, budget proof kopen & diy’s.

 ♥ De eerste challenge

adventschallenge, challenge één

Hoe je de challenge invult is aan jou. Je mag elke dat iets uitzoeken en klaar leggen en dan aan één persoon geven. Je kunt ook voor zeven dingen voor zeven personen kiezen. Het gaat niet om groots en meeslepend, maar om bewust en oprecht ♥

Vandaag is de kick-off en beginnen we met deze eerste challenge. Volgende week zondag komen de blogs van de deelnemers online, dus ook het mijne, zodat iedereen kan meegenieten van ons avontuur. Mijn avonden zal ik in ieder geval op zolder doorbrengen, zien wat ik niet gebruik en wie ik daar blij mee kan maken!

Ik heb er zin in en de andere dames ook!

♥MJ

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

3 Reacties

  1. Ben heel benieuwd naar de resultaten, en leuke intro, en mooi kerstplaatje heb je erbij! 🙂 Leuk dat je ook mee doet.

  2. Leuke intro! Super om zoiets samen te doen.. 🙂

    1. Vind het inderdaad nu al superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.