Babyshower inspiratie
Inspiratie

Babyshower inspiratie

Helemaal hip zo’n babyshower, maar waar moet hij volgens de (aanstaande) mama’s nou echt aan voldoen? Ik ging op onderzoek uit. Wat zien de mama’s het liefst? Met deze babyshower inspiratie van mama’s zelf is jouw verrassing niet alleen hip. Het is ook écht leuk voor de mama to be.

Wat me het eerste opviel was dat de mama’s die er geen gehad hebben, er best graag eentje hadden gewild, dus doe daar vast je voordeel mee! Uit de reacties blijkt verder dat een babyshower niet alleen gezien wordt als een echte verwendag waar de aanstaande mama alleen maar hoeft te genieten, in het zonnetje gezet wordt en overladen wordt met cadeautjes voor haar en de baby-op-komst, maar ook als een laatste moment waarop er heerlijk met de vriendinnen en eventueel moeder en schoonmoeder bijgekletst kan worden en waarop zij aandacht aan hen kan geven. Als de baby er eenmaal is, is daar natuurlijk vooral de eerste weken minder tijd voor.

Babyshower inspiratie

Wat maakt een babyshower perfect:

Een leuke, gezellige aankleding. Deze hoeft niet helemaal in het teken te staan van de naderende bevalling en baby. Het mag echt om de moeder draaien. Sfeer, gemoedelijkheid, gezelligheid en stijl.

♥ Een High tea. Zorg dat alles klaar staat, zodat er niemand heen en weer hoeft te rennen naar de keuken. Eén waarbij alles mooi gepresenteerd wordt is veruit favoriet. Ook een Sweet-Table is steeds meer de trend. De High tea wordt gepresenteerd op de tafel waar je aan eet, terwijl de Sweet Table een mooi gedekte en gedecoreerde tafel is vol zoetigheid en lekkers in het thema van de gelegenheid. Een luxe zoetigheden buffet. Prachtig, heerlijk én bijzonder!

 Iets samen doen, dit kan een leuke DIY, een creatieve workshop of één of meerdere spelletjes zijn.

Voorbeeld van DIY idee én kadootje

Een leuk DIY idee én kadootje voor de baby is het met textielverf versieren van een witte romper. Zorg dat iedereen een romper heeft én dat er genoeg decoratie is. Rompertjes kun je als mama van een newborn niet genoeg hebben en een stapeltje mét een persoonlijke touch, is helemaal prachtig toch? Vergeet niet dat de mama het zelf ook leuk vind om mee te doen!

Voor nog meer Babyshower inspiratie  kun je nu ook terecht bij Westwing. Ze hebben een Perfect Hostess Guide gecreëerd, die de perfecte gastvrouw van je zal maken.

 

Algemeen 15 euro voucher 728x90

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.