Manieren om de Visgraat-trend in je interieur op te nemen
Inspiratie Interieur en wonen

Manieren om de Visgraat-trend in je interieur op te nemen

Ben je op zoek naar frisse en nieuwe ideeën voor huisdecoratie? Dan vind je in dit artikel manieren om de Visgraat-trend in je interieur op te nemen. Visgraat, of Herringbone in het Engels, is momenteel één van de hotste trends in woondecoratie. Dit patroon kan op verschillende manieren worden gebruikt om aan je huis toe te voegen. Denk aan visgraat kasten en tafels bijvoorbeeld. 

Als je op zoek bent naar een manier om luxe toe te voegen aan je interieur, dan is de visgraat-trend misschien precies wat je nodig hebt. Visgraat verwijst naar een type patroon dat wordt gecreëerd door dunne stroken hout of andere materialen in een zigzagformatie te rangschikken. Wist je dat de visgraattrend in Nederland begon en zich sindsdien verspreid heeft naar andere delen van Europa en de Verenigde Staten? Als je geïnteresseerd bent in het integreren van de visgraat-trend in je huis, dan zijn hier dus een paar ideeën om je op weg te helpen.

Manieren om de Visgraat-trend in je interieur op te nemen

1. Visgraatvloer

Visgraatvloeren zijn populairder dan ooit en één van de meest makkelijke manieren om deze visgraat-trend in je woning in te zetten. Het visgraatpatroon kan met verschillende materialen worden gemaakt, dus welk budget je ook hebt voor je vloer, zo’n trendy vloer is voor je weggelegd.

2. Visgraat Accentmuur

Visgraat Accentmuur

Een accentmuur is een geweldige manier om een ​​vleugje kleur of juist een patroon aan een kamer toe te voegen. Visgraat accentmuren kunnen makkelijk gemaakt worden met hout, tegels of zelfs met behang.

3. Visgraatmeubels

Visgraat meubelen zijn een geweldige manier omdat je zo een ​​vleugje luxe aan je huis toevoegt. Dit type meubel kan van verschillende materialen worden gemaakt, maar hout is de meest populaire keuze.

4. Decoratie met visgraat dessin

Leef je helemaal uit in de decoratie van je woonkamer met visgraat details. Denk aan zijden kussenhoesjes, waxinelichthouders met een visgraat patroon of overgordijnen met een visgraat structuur.

Je mag dit prima durven  te combineren, kies niet voor maar één item, maar ga voor je gehele interieur. Wanneer je kiest voor placemets met visgraat of een tafelkleed, zorg dan ook voor servetten met de trendy print. Want zo voer je de visgraat interieurtrend goed door.

❥ Het grote voordeel van visgraat is dat het een tijdloos patroon is en bij verschillende woonstijlen past. Heb jij wel eens over nagedacht om visgraat toe te passen in je interieur?

 

 

Photo by Jonathan Taylor on Unsplash

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.