Cool to school in Vingino
Kindermode

Cool to school in Vingino

Een outfit of the day van Muppet. Hij ging cool to school in Vingino. Een stoere jeans, gecombineerd met een cool vest. Een ideale outfit, omdat hij het, net als zijn vader, ineens warm kan krijgen, of heel warm kan zijn. Een vest gooi je dan makkelijk even uit. Ook met gym vind ik het ideaal.

En qua weer blijft het toch Nederland. Wanneer hij zijn truien met capuchon aanheeft, merk je toch dat het zelf uittrekken wat moeizamer gaat. Vooral die muts over het hoofd. Ook armen en muts maken nog wel eens ruzie met elkaar. Vandaar dat ik bij voorkeur voor een stoer jongensvest ga. In deze combinatie maken veterschoenen het af, maar die zijn minder praktisch voor op de dagen dat hij gym heeft, gelukkig heeft hij ook een paar fijne nieuwe schoenen met klittenband!

Vandaag is geen gymdag dus konden we tussen de middag samen de foto’s maken. Waar het met Elynn makkelijk foto’s maken is, omdat ze nog zo heerlijk ongedwongen is, is het met hem wat lastiger. Met zijn zeven jaar is hij toch iets meer bewust van zichzelf. Denkt hij iets meer na hoe hij lachen moet en wil. Gelukkig ging het vrij ongedwongen en zaten er een aantal fantastische foto’s bij die ik graag met jullie deel.

Cool to school in Vingino

Vingino is een denim lifestyle merk voor kinderen. ‘For the love of denim’ is het credo van het merk Vingino en dit kenmerk zit in het hart van elke collectie. Hun ontwerpers begrijpen de dagelijkse fysieke eisen van de kinderen dan ook perfect.

Cool to school in VinginoIk merk dat ik voor Muppet kies voor een stoere skinnyjeans vanwege zijn bouw en die heb je niet overal. Hij is gewoon niet zo heel breed en ze moeten niet van zijn billen zakken.  Ze moeten ook nog sterk zijn, want kinderen duiken, vallen en staan weer op, zonder na te denken.  Elk item in de collectie van Vingino is gebaseerd op comfort en kwaliteitsstoffen met de focus op pasvorm. Vingino ontwerpers halen de inspiratie uit de Italiaanse cultuur en geloven in aandacht voor details. Wat ze ook doen, zij zorgen ervoor dat het wordt uitgevoerd op het hoogste niveau. En dat is te zien. Het is inmiddels één van mijn favoriete merken voor Thomas.

Boysfashion

Zoals ik al eens aangaf op het blog, ik houd niet van dat kinderachtige. Geen Teddyberen voor baby’s en niet te veel Disney en Marvel enzovoort voor de twee oudsten. Het hoeft van mij niet zo nodig. De kinderen vinden het fantastisch, dus ik ontkom er niet aan, maar dit, dat stoere echt kwajongensachtige? Ik vind het geweldig. Het wordt ook steeds meer een boeffie soms, dus het past wel.

Cool to school in Vingino

Wat ik met name gaaf vind aan deze outfit, is de print op de capuchon, de lange zakken van de broek en de plekken die vervaagd zijn. De armyprint op het vest, maakt het wel af natuurlijk. Eigenlijk houd ik daar (ook al) niet zo van, ik vind het vaak toch wat ’tokkie’ maar zo in het blauw met grijs en een helft vind ik het super! De brede boorden aan het vest vind ik een geweldige afwerking, handig als het kouder is, warm over de billen en warm over de handen!

De Allstars van Converse, die had Thomas zelf al en maken deze set helemaal compleet! Kende jij Vingino al en heeft jouw zoon of dochter er iets van in de kast hangen ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. I love Viginio ! Onze jongens hebben daar wel wat van in de kast hangen. Stoer outfit om naar school te gaan!
    Krystle/Batboy onlangs geplaatst…It’s a kind of magicMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.