Best Nine van week 35
Persoonlijke verhalen

Best Nine van week 35

De laatste week van de vakantie en ik baal. Wat is het veel te snel voorbij gegaan. We hebben lang niet alles wat we bedacht hadden gedaan en ik zie zie er tegen op ze weer zo veel te moeten missen. Gelukkig zijn ze er zelf wel weer aardig aan toe om te gaan. Dat is in alles merkbaar, van irritaties, tot het niet weten waar ze aan toe zijn tot merkbaar toe aan een ritme. Gelukkig waren er ook blije momenten, genoeg voor een Best Nine van week 35.

Er waren mooie momenten, echt hoor. Maar de kinderen hebben genoeg op elkaars lip gezeten. Aan het eind van de week was samen buiten spelen of samen op de trampoline niet meer te doen. Twee seconden en het was mis. Met andere kinderen er bij, was het nog uit te houden, maar ze waren wel klaar met elkaar. Hoe ik wilde dat deze week verliep, dat moest ik loslaten.

Best Nine van week 35 toetjes en een watergevecht

Het is zo heerlijk om de kindjes met z’n drieën te zien. Ze kunnen zo leuk spelen met elkaar. Knap van die kleintjes dat ze precies weten wat Finn leuk vindt. Maandagochtend heb ik Finn bij Thomas op z’n bedje gelegd. Elynn kwam er ook bij en ik kon rustig douchen. Die ochtend werd Elynn voor haar logeerpartijtje opgehaald door mijn schoonouders. Zij ging naar Kabouterland, zo leuk!

Dinsdag was het dus Thomas dag. Hij wilde naar de visboer iets lekkers halen voor de lunch. Jammer dat het niet meer echt een visboer is, meer een snackbar met vis. Er kon niet worden gepind (ik twijfelde al) dus moesten we terug lopen naar het pinapparaat. Ik baalde een beetje, want wat een hitte. Thomas dacht het om: “Nu hebben we een langere wandeling samen , mama”. En zo was het ook. ’s Middags zijn we afgekoeld met een watergevecht. Thomas vond het zo leuk dat hij me met kleren en al nat mocht schieten.

Woensdag moest Elynn een beetje bijkomen en dus deden we rustig aan. Wel gingen we eindelijk met z’n drietjes porselein versieren allemaal een setje en nog een schoteltje met z’n drietjes, ze zijn zo mooi geworden! Het is ook echt super leuk om te doen.

Best Nine van week 35
Op de foto: dinsdag was Thomas dag met kibbeling en frietjes | 💦Watergevecht 💦| afvallen met koffieshake | porselein versieren | Finn grijpt, draait, kletst en lacht | 15 jaar getrouwd vieren met twee toetjes en razz | heerlijke zondagmorgen training in de zon

Groter groeien

15 Jaar getrouwd! 30 augustus 2002 trouwde ik met de liefde van mijn leven en we zijn al 15 jaar blij met elkaar! We staan er altijd bij stil, maar vieren lukt niet altijd op de dag zelf. Dit jaar planden we een etentje op vrijdag. In Groningen, dachten we, tot bleek dat de restaurants die we op het oog hadden, pas vanaf 20.00 uur plek hadden.

Donderdag is werk en solliciteer dag voor mij en Koffertjesdag voor de kinderen. Waar mijn moeder er al op rekende dat  Finn mee ging, had ik me daar nog niet op ingesteld. Dat doen we vanaf volgende week wel. Hij sliep ’s morgens en ’s middags zijn slaapje gewoon en speelde heel lief in de box, dus ik heb veel kunnen doen. Prachtig om te zien dat hij zich zo veel en snel ontwikkelt. Hij groeit als kool! Verder grijpt hij dingen vast en wist de magnetische magformers al los en vast te maken. Ook draait hij al helemaal door de box.

De liefde vieren

Eindelijk was het vrijdag! Heerlijk uit eten met mijn lief! ’s morgens kwam mijn schoonmoeder gezellig langs met en lief cadeautje voor onze trouwdag. ’s Avonds gingen we op de fiets richting het centrum. Uit eten bij de oude vertrouwde Griek. Hoe lekker al het andere ook lijkt, bestel ik toch altijd hetzelfde en het is iedere keer genieten. Bladerdeeg met spinazie en feta vooraf, een schotel met gyros en suvlaki en tzaziki als bijgerecht en koude koffie na. Ik vergeet steeds of ik de Frappe of de IJskoffie het lekkerst vind. Deze keer nam ik gewoon allebei! Daarna gingen we nog een drankje doen bij ’t Plein. Genoten van het gezelschap en de Mojito Razz

Doorslapen en hardlopen

Op sommige dagen ontdekt Finn het doorslapen! Zaterdag besloot hij tot een uur of zes te slapen. Zaligheid. Jammer dat hij daarna lekker ging slapen, maar een pokkeneefje om mijn hoofd bleef zoemen. Ik ben maar op gestaan en heb al met al flink wat blogs vooruit kunnen schrijven. Ook overdag heb ik veel gewerkt. De rest ging ook lekker zijn eigen gangetje en daar maak ik dankbaar gebruik van uiteraard.

Een heerlijk zonnetje op zondag, maakte de training met Renate geweldig! Wat is dat fijn wakker worden. Daarna ging ik kort langs mijn ouders, 3 september is hun trouwdag, dus ik wilde ze snel persoonlijk feliciteren. Thuis ontbeten met een ontbijtje van yoghurt, noten en cruesli en daarna het zweet wegspoelen. Er is niet veel wat een dag zo kan laten beginnen. ’s Middags gingen we naar het centrum met z’n vijven. De nieuwe tweede zaak van een vriendin CHECKen ✔️en rondwandelen op de Pruiverij. Samen hebben we genoten van een ijsje en Elynn koos een zalige cupcake.

Trots was ik die avond op mezelf. Man en kinderen genoten van de Airfryer en ik werd bijna verleid door de geur van de frietjes. Bijna vergoeilijkte ik het met de 11 kilometer die ik die dag gemaakt had. Toch ging ik voor een Yokebe shake. Ik had zaterdag al genoeg gezondigd en genoten ♥

Reacties

reacties

Marjo

I ♥ my boys and girl, Family, Ice cream, Books, Crochet, Bows, Rainbows, Pink, Angels, Ribbons, Sweet Songs, CupCakes & Pie, Strawberries & Raspberries, New Shoes & New Bags, My Kitchen & Vintage,To laugh & To cry from joy, Beads.

Misschien ook leuk

1 Reactie

  1. Aan het eind van de vakantie zijn kinderen soms ook echt weer toe aan school, en dat merk je dan ook aan hun onderling gedrag is mijn ervaring ; )
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Ventilators effectief benutten: handige tips en simpele life hacksMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.